Şimdi Ara

FIFA 14'te Süper Lig Oyuncu Güçleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
171
Cevap
2
Favori
28.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burak şu an 81 de. Fenerbahçe 4 yıldız olsa çok iyi bence.....

• Buyrun FIFA'nın oyuncularımız için yaptığı hatalardan biri daha...

FIFA 14'te Süper Lig Oyuncu Güçleri

Burak teknik dribbling bir yana, topu 20 metre süremez... (Galatasaraylıyım)
  •  FIFA 14'te Süper Lig Oyuncu Güçleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutnaderi

Alğer 75 alır bence.
    Dir. 80
    S.Pas 79

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan 79
    Gökhan 80
    Yobo (Yok.)
    Egemen (74)
    Hasan Ali (77)
    Emre (79)
    Meireles (81)
    Alper (74)
    Salih (75)
    Selçuk (69)
    Sow (80)
    Webo (73)
    Kuyt (75)

Fenerbahçe'den beklentilerim aşağı yukarı bunlar.
  • quote:

Buyrun FIFA'nın oyuncularımız için yaptığı hatalardan biri daha...

Burak teknik dribbling bir yana, topu 20 metre süremez... (Galatasaraylıyım)

diver
  • Fernandes'i merak ediyorum ben,bir de Fenerbahçe'den Sow'u

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QardeLs

quote:

Alğer 75 alır bence.
    Dir. 80
    S.Pas 79

Bunlar iyi bence, EA sports un verdigi gucler bunlar Subat Ayinda...

Caner Erkin, Riera, Emre B., Emre Ç., Erkan Zengin, Veli Kavlak, Serdar Gürler, Aydın Karabulut, Fernandes 4 Star Skill Almalı bence...

Hatta Erkan'a 5 bile verilebilir...

Ferhat Kiraz, Amrabat, Aydın Yılmaz, Alper Potuk, Mustafa Pektemek, Holosko ligimizin jet oyuncuları

Kalu Uche, Joseph Yobo, Didier Drogba, Diego Angelo, Egemen Korkmaz, Tomas Sivok gibi oyuncular ligimizin kuvvetli oyuncuları...

Ekleyebilecegimiz kimler var sizler de söyleyin...

• Bu konuyu seviyorum

Fenerbahçe'den Sow dışında kesin gözüyle 80 üstü baktığım topçu yok. Belki Gökhan Gönül olabilir. 13'de değildi ama olabilir. Diğerleri büyük ihtimal 75 80 arası olur. Salih çok beğendiğim bir oyuncu. Oynatılırsa ki yeni gelen hoca oynatacaktır. Yabancı hoca gelirse banko oynatır, oyunun başında 75 gibi birşey olur ama oyunun en iyilerinden de olur. Hızı ve tekniği çok iyi.

Beşiktaş'tan Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup en merak ettiğim oyuncular. Fernandez rahat 80 üstü olacaktır.

Galatasaray'da Burak yılmaz en az 83 olmalı. 13'de böyleydi herhalde. Belkide 85'i bulur. Bende ceza sahası içinde çok iyi vurur diye bir şey çıkıyor Burak'ın özelliklerde :)
    Muslera, Semih Kaya , Selçuk İnan'da önemli artışlar beklediğim oyuncular. Diğerleri aynı kalır galiba.
    Muslera 85 olur, Semih 81 , Selçuk'ta 84 gibi bir şeyler olabilir.

Bazıları belki abarttığımı söyleyecektir ama olaya şöyle bakmak lazım. Semih 2 senedir direk 11'de oynuyor. Her oyuncu hata yapar ki Semih fazla hata yapmadan istikrarlı performans sergiliyor. Selçuk zaten tartışılmaz. Tek eksiği uzun şut desek yeridir. 85 bile rahat olur gibi geldi şimdi :)

Muslera'yı hiç konuşmuyorum.

Burak'ta ne kadar kaçırsa da o pozisyonlara girmekte marifet. Orada bulunması bile iyi yer almasını gösterir. Avrupa'da goller attı, Türkiye'de krallığı aldı. En az 83 olacaktır. 85 olursa ne mutlu :)

Diğer klüplerden merak ettiğim ve iyi profil beklediğim, Kalu Uche, Serdar Aziz... Aklıma gelmiyor şimdi ama hak ettiği profili veriyor Fifa.

• benim düşüncem alttaki gibi... drogba listede yok diye etoyu koydum.. özelliklerini ayarladım drogba o anlayın işte :D

• gecen senede bu donemler Turkiye ligi var diye sevinmistik,yine ayni problemi yasamayiz umarim once belirsizlik sonra ligimiz yok durumu olmaz insallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

gecen senede bu donemler Turkiye ligi var diye sevinmistik,yine ayni problemi yasamayiz umarim once belirsizlik sonra ligimiz yok durumu olmaz insallah.

Bu sefer EA açıkladı dostum
  • quote:

quote:

gecen senede bu donemler Turkiye ligi var diye sevinmistik,yine ayni problemi yasamayiz umarim once belirsizlik sonra ligimiz yok durumu olmaz insallah.

Link varmi dostum ?

• quote:

quote:

quote:

Link varmi dostum ?

http://www.tamindir.com/spor-toto-super-lig-fifa-14te-yerini-alacak_h-3547/http://www.tamindir.com/spor-toto-super-lig-fifa-14te-yerini-alacak_h-3547/

• quote:

quote:

quote:

quote:

Link varmi dostum ?

http://www.tamindir.com/spor-toto-super-lig-fifa-14te-yerini-alacak_h-3547/http://www.tamindir.com/spor-toto-super-lig-fifa-14te-yerini-alacak_h-3547/

Dostum bu EA açıklaması degil,federasyona atılan bir maile verilen cevap.o yuzden söylenti den öte resmi birsey yok henuz .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Link varmi dostum ?

Dostum bu EA açıklaması degil,federasyona atılan bir maile verilen cevap.o yuzden söylenti den öte resmi birsey yok henuz .

Artık ligimizde büyük oyuncular var, LigTV'nin yanında ligimizi canlı olarak aktaran Hollanda televizyonları var, ligimizi oyuna koymamak demek birçok oyun severi karşısına alması demek, ki EA böyle bir kumara girmez... Sadece Türk'ler değil, görüştüğüm yabancı arkadaşlar bile Burak Yılmaz'ın, Moussa Sow'un, Manuel Fernandes'in oyunda olmasını istiyor, aynı şekilde Ukrayna Ligi için de büyük baskı var EA'ya, Shakhtar'da Willian, Kiev'de Veloso gibi adamlar var...

Ki eğer bu sene de ligimizi oyuna koymazlarsa ki bu düşük bir ihtimal, o zaman protesto için oyunu almaması için arkadaşlarımıza, bu foruma talepte bulunuruz... Bu da onların yaklaşık 2 milyon oyuncusundan olması demek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutnaderi -- 30 Mayıs 2013; 20:48:48 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Link varmi dostum ?

Artık ligimizde büyük oyuncular var, LigTV'nin yanında ligimizi canlı olarak aktaran Hollanda televizyonları var, ligimizi oyuna koymamak demek birçok oyun severi karşısına alması demek, ki EA böyle bir kumara girmez... Sadece Türk'ler değil, görüştüğüm yabancı arkadaşlar bile Burak Yılmaz'ın, Moussa Sow'un, Manuel Fernandes'in oyunda olmasını istiyor, aynı şekilde Ukrayna Ligi için de büyük baskı var EA'ya, Shakhtar'da Willian, Kiev'de Veloso gibi adamlar var...

Ki eğer bu sene de ligimizi oyuna koymazlarsa ki bu düşük bir ihtimal, o zaman protesto için oyunu almaması için arkadaşlarımıza, bu foruma talepte bulunuruz... Bu da onların yaklaşık 2 milyon oyuncusundan olması demek...

Dostum aynen katılıyorum dediklerine.ama Ea açıkladı diyince şaşırdım ben nasıl kaçırdım diye.insallah olur bu sene ligimiz de Ut de zevkli kadrolar kurarız.

• arkadaşlar aklıma takılcağına burda sorayım bu fifayı bilgisayara karşı oynarken bazı ayarlar varya pas gücü hızı falan hani hepsi 50 olan onlarla oynuyormusunuz değiştiriyormusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venganza

arkadaşlar aklıma takılcağına burda sorayım bu fifayı bilgisayara karşı oynarken bazı ayarlar varya pas gücü hızı falan hani hepsi 50 olan onlarla oynuyormusunuz değiştiriyormusunuz

Yani kariyerde oynarken sadece User ve CPU'nun kalecileri güçlendiriyorum ve sprint ve accelerationu 60 yapıyorum, oyun daha akıcı oluyor

Ama dezavantajı var, online oynarken alıştığın ayarların dışında oyun oynuyorsun...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.