Bildirim
Fifa 16 Yeni Bilgiler!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Intro'yu çok beğendim, videoda güzel. Teşekkürler. -
Temiz bi inceleme olmuş hocam valla ben de kariyer mod kasıyorum hep inşallah yeni bilgiler gelir , aklıma gelmişken sorayım .
Fifa 15 'de Türkiye ligi hariç bir lig seçince Türkiye Ligi transfer yapmıyor ,sizde de öylemi ? -
Anlatılan yeni özellikleri çok beğendim neredeyse en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, videoda çok güzel olmuş teşekkürler bu arada takip etmeye başladım sizi
Ailecek 16'yı bekliyoruz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RebeLLion_TR -- 15 Ağustos 2015; 15:50:28 > -
ut deki en büyük yenilikleden bir bu oyuncu kiralayabilem olayı.Ben bunu geçen sene söylemiştim fakat fifa 15 te bu özelliği görememiştik. -
quote:
Orijinalden alıntı: tekserkan
ut deki en büyük yenilikleden bir bu oyuncu kiralayabilem olayı.Ben bunu geçen sene söylemiştim fakat fifa 15 te bu özelliği görememiştik.
FIFA 2015'te olsaydı çok güzel olurdu.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X