Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
401.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TSI 02:00'de indirilebilir olur sanırım...
  • IGN
    A Full Match of FIFA 18 World Cup Update Gameplay - IGN
    http://www.ign.com/videos/2018/05/28/a-full-match-of-fifa-18-world-cup-update-gameplay

• tamda tahmin ettiğim gibi dünya kupasıyla hiçbir alakası yok herşey makyaj.. ruhsuz atmosfer.. sanki dünya kupası maçı değilde rusya premier lig maçı gibi. oyuncuların hal ve tavırları zaten hazırlık maçı havası veriyor. yani uzun lafın kısası 5 para etmez fut için dünya kupası relamıyla keriz avlamalık birşey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RunoLegend

http://www.ign.com/videos/2018/05/28/a-full-match-of-fifa-18-world-cup-update-gameplay
    Adamlar hiç ellememiş.Copy paste olmuş ha World cup ha oyun içi bir mod herhangi aynı o hesap.Oyunun aurası yok.Eski dünya kupası oyunlarındaki gibi kendine has bir havası yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 28 Mayıs 2018; 18:18:10 >
  • İnşallah online olarak dünya kupası vardır. Sadece ultimate team modu yoktur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

İnşallah online olarak dünya kupası vardır. Sadece ultimate team modu yoktur.
    Online var diye biliyorum ama ayrı bir mod olarak olacak yani bir sekmeden mi girilecek ne olacak yada varolanın üstüne mi eklenecek onu bilmiyorum .Fakat tahminim ayrı bir sekmeden girilecek.Mesela şu net normal fut ve world cup fut ayrı mod
  • FUT dışında normal takımlarla mücadele ettiğimiz online Dünya kupası olmazsa sadece FUT Dünya kupası olursa hiç boşun yayımlamasınlar bu güncellemeyi..

• Tv yayınındaki görselleri güzel olmuş bu gece saa kaç gibi gelir güncelleme ? EA bu bilgiyi paylaştı mı ?
  • CanAkyüz kullanıcısına yanıt
    Buyuk ihtimalle gece 3 gibi gelir cunku hediye paketleri haftasonu ligi odulleri gece 3 te geliyodu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyun fifa18den daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağ altta online tournament kısmından online dünya kupası oynayabilirsiniz yani sadece fut yok beyler

• youtubedan bir kaç world cup videosu izledim oynanış biraz daha yavaşlamış gibi renk paleti ışıklandırma gölgeler rusyadaki stadlar oyuna güzel işlenmiş tv sunumunuda beğendim evet bir world cup 2010 efsanesi gibi değil ama world cup 2014 ten daha iyi görünüyor tek handikapı offline oynayacaklar için elemelerin olmaması ücretsiz bir dlc olarak çıktığını düşünürsek ben wc 18 i olumlu buldum arkadaşlar

• Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    Bu oyunu az mı oynadım. Az mı dünya şampiyonu oldum Türkiye ile. Çok güzel bir oyundu. Bir daha böyle turnuva oyunu zor gelir

• hocam emin misiniz offline olmadığına?
    burada online offline demiyor ama kendi yartattığımız custom tunuva, dünya kupası elemeleri ve direk dünya kupası finalleri yazısından bana sanki offline olacakmış gibi geldi.

Electronic Arts Inc.
    FIFA 18 World Cup Update Game Modes
    https://www.easports.com/fifa/news/2018/fifa-18-world-cup-update-game-modes

quote:

2018 FIFA World Cup Russia™

Revel in the epic tournament exactly how it will play out in real life. Choose from any of the 32 qualified nations and play through the authentic tournament structure, from the group stage to the final in Moscow.

Custom FIFA World Cup™ Tournament

This is your chance to rewrite history and enjoy a custom version of the World Cup with any country in FIFA 18. Select any licensed national team in FIFA 18, including Italy, USA, Netherlands, Chile and more and bring your FIFA World Cup dreams to life by creating your own tournament draw.

• Bana gelmedi nasıl güncellediniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuleCo kullanıcısına yanıt
    2010'nuda 2014'üde severek oynadım çünkü adamlar bu oyunları dünya kupası oyunu olarak başarıyla çıkardılar. hatta 2014'ün maç öncesi seremonileri, milli marşlar, gollerden sonra seyircilerin, teknik adamların verdiği refleksler, taktire şayandı. tamam düşüncelerine saygım var hocam ama katılmıyorum malesef. 2014'de offline modda gerek oynanış, gerekse atmosfer son derece başarılıydı özellikle gündüz maçları çok hoştu. bu oyun bir kere atmosfer anlamında sınıfta kalmış bir oyun hiçbir şekilde dünya kupası havasını yansıtmıyor. sanki eleme grubu maçı gibi yani dünya kupası'nın o renkli havası yok demiyorum zerre yok. o oyuncuların sahaya çıkışları filan nedir ya ? dünya kupası müsabakasına çıkılıyor kardeşim azerbaycanla hazırlık maçına değil.. tamam anladık futçulara çıkarıyorsun bu oyunuda genede insan bir el atardı şuralara.. aynı oyunu makyajlıyorlar sonuçta 2010 ve 2014 dünya kupaları oyunlarından pek çok eksikle geliyor bu oyun birde para istemek çok saçma olurdu..

• Daha gelmedi Türkiye'ye güncelleme..

• arkadaşlar nasıl indiriyoruz ? bende us pri hesap var ama nasıl indireceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
  • Faustino kullanıcısına yanıt
    hocam 2014 dünya kupası brezilyadaydı kupanın enerjisi çok yüksekti brezilya tam bir futbol ülkesi ve bunun hakkını verdi oyunundaki renk paleti bence iyi değildi. Rusyaya gelecek olursak 2017 konfederasyon kupasını dikkatle izledim rusyanın maçlarında bile statta ses çıkmıyordu atmosfer zayıftı wc 18 bence rusya atmosferini iyi yansıtmış ama tabi ki wc 10 ile kıyaslarsak yanına yaklaşamaz

• 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.