Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
401.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet seçilebilecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuleCo kullanıcısına yanıt
    Bunun bir sayısını biliyor musunuz? Kaç takım var acaba oyun içinde?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Erbaa82 kullanıcısına yanıt
    32 dünya kupasına gelen takım artı fifa 18 in içerisindeki lisanslı takımlar italya-şili-galler-türkiye-hollanda-abd gibi

• hala mi gelmedi guncelleme.. inanilmaz

• Saat 14.00 da gelmesi bekleniyor arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

bana güzel geliyordu şahsen hocam renk paletleri. özellikle gündüz maçları. ha gece maçlarının renk paletleride güzeldi. herşeyden önce seni hem gece hemde gündüz moda sokmasını biliyordu oyun atmosferiyle. bunda tamam renkleri daha da canlılaştırmışlar ama oyunun atmosferinin dünya kupası ile alakası yok bunun rusyada olması ile ilgiside yok bence. ha olmaması normal. sen gidipte ayrı oyun çıkarmazsan, uğraşmazsan mevcut oyunu makyajlamaya kalkarsan o oyun dünya kupası olmaz gene fifa 18 olur. yani bu oyunun övülecek hiçbir şeyi yok adamlar 5.5 gb lık fut'u farklı yollardan pazarlama stratejisi dandik birşey. eski fifacılardan sen bari övme hoca adamlar eğer gerçek fifacıları düşünselerdi, tüm kıta federasyonların ve tüm milli takımların olduğu ayrı bir oyun çıkarırlardı. ama ellerindeki fut denen saçma sapan mod yüzünden herşey gitti gidiyor...
    Kelimesi kelimesine katılıyorum. Eski nesil hard core FIFA'cılar nasıl da belli ediyor kendisini hemen.

Şu FUT belasını ayrı bir oyun olarak çıkartsa keşke EA SPORTS, da bizim gibi futbolseverleri ve FIFA'yı FIFA olduğu, diğer futbol oyunlarını da sadece futbol keyfi için oynamayı sevenleri rahat bıraksa.

Şu Dünya Kupası modunu, içeriği dolu dolu oldukta sonra ücretli sunsa bile kimsenin bir şey demeyeceğine eminim. Sırf eski Dünya Kupaları'ndaki klasik anlar ve bu sene yaşanacak yenilerinde oluşan "Challenges" modu için bile alınır da, bizi düşünen, duyan,dinleyen kim.

Varsa yoksa altın yumurtlayan tavuk durumundaki FUT...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozitech

Kelimesi kelimesine katılıyorum. Eski nesil hard core FIFA'cılar nasıl da belli ediyor kendisini hemen.

Şu FUT belasını ayrı bir oyun olarak çıkartsa keşke EA SPORTS, da bizim gibi futbolseverleri ve FIFA'yı FIFA olduğu, diğer futbol oyunlarını da sadece futbol keyfi için oynamayı sevenleri rahat bıraksa.

Şu Dünya Kupası modunu, içeriği dolu dolu oldukta sonra ücretli sunsa bile kimsenin bir şey demeyeceğine eminim. Sırf eski Dünya Kupaları'ndaki klasik anlar ve bu sene yaşanacak yenilerinde oluşan "Challenges" modu için bile alınır da, bizi düşünen, duyan,dinleyen kim.

Varsa yoksa altın yumurtlayan tavuk durumundaki FUT...

Alıntıları Göster
    Dün gibi hatırlıyorum 2006 Dünya Kupası'nın oyununu. O atmosfer, ambiyans muazzamdı. Hele ki o adını bile bilmediğimiz milli takımları alıp dünya kupası'na katıltmak yok mu işte o ayrı bir zevkti. Şöyle bir laf vardır "Tüfek icat oldu mertlik bozuldu" diye. Şimdi de "Fut çıktı Fifa bozuldu" desek yeridir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chuck_92 -- 29 Mayıs 2018; 11:35:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fuleCo

32 dünya kupasına gelen takım artı fifa 18 in içerisindeki lisanslı takımlar italya-şili-galler-türkiye-hollanda-abd gibi
    2014teki gibi bir takımı alıp online turnuvada finale kadar gidebilecekmiyiz birde tüm stadlar olacakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

2014teki gibi bir takımı alıp online turnuvada finale kadar gidebilecekmiyiz birde tüm stadlar olacakmı

Alıntıları Göster
    Fifa 18'in içinde olan bütün milli takımlar olacak. Dünya Kupası paketi ile olmayan takımları sadece Turnuva modunda gruplara ekleyebileceksin. Offline olarak turnuva yapmak istiyorsan. Mesela Hollanda bu sene dünya kupasına katılamadı. Onu seçip başka bir takımın yerine ekleyip oynayacaksın.
  • online turnuvaya girmek istiyorum olcakmı ne zaman gelcek birde dlc
  • Şu FUT belasından nefret eden bi ben değilmişim şükür. Yukarda bi arkadaş yazmış kesinlikle katılıyorum keşke FUT ayrı bi oyun olarak çıksa artıkta kurtulsak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme geldi mi?
  • kaçta çıkacak arkadaşlar oyun fena geliyo
  • Güncelleme çok gecikti.. acaba oyun içinden mi yoksa psn den mi yapıcaz güncellemeyi?

• Şu oyunda hiç alişamadiğim iki şey var

Birincisi, renkler çok kötü. Berbat Instagram filtresi gibi bişey var kim koyduysa oyuna içine etmiş, renkler hiç güzel gözükmüyor

İkincisi, kale ağları çok yapay. Bazen gol attiğimi bile anlamıyorum. 17'de daha güzeldi, gol atması bir zevkti.

• pacodecalli kullanıcısına yanıt
    klasik güncelleme gibi gelecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diwanji

klasik güncelleme gibi gelecektir
    Yani saat kaç?

• isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    fifa 15 n çim renkleri ve fifa 17 nin kale ağları çok iyiydi. ikisinide mahvettiler . 19 da bu ikisi birleşirse çok güzel görsellik olur ama pek sanmıyorum yapacaklarını. çünkü artık millet maç bile oynamıyor bu oyunda. varsa yoksa fut ticareti, al-sat yapıyorlar. sadece hafta sonları maç yapıyor büyük bir kitle o da fut champıons tan dolayı. o kesimde zaten görselliğe takılmıyor kazandığı coinse bakıyor maçlardan sonra. offline maç oynayanlarıda ea takmıyor. o yüzden 19 da da düzelmez ağlar ve çim renkleri.
  • pacodecalli kullanıcısına yanıt
    saat icin resmi bisey paylasmadılar hic
  • Bu EA de bizim devlet kurumları gibi. Hani bir sınav yaparlar ama ne zaman açıklayacaklarını söylemezler ya da tarih belirtseler bile akşam 8'e kadar beklerle sonuçları açıklamak için, EA de aynı bu kafada.
  • 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.