Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (323. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
401.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Faustino

valla ben geçen sene bir elemanın birisiyle yarım saat kadar konuştum orada. şikayetlerimi vs. taleplerimi ilettim herif sürekli ooo sen gerçek bir futbolseversin yok hangi takımı tutuyorsun, taleplerini tek tek not aldım ilgileneceğim emin ol vs. vs. işte çıktı fifa 18 bildiğin fut 18
    müşteri hizmetleri ile developerlar bir değil.Birileri feedbacklere bakar diğerleri işine geleni yapar.Bu eldeki developerların isteği ve azmine birazda kaale alıp almadıkları ile ilgili.Tabi birde bunların başları var.

EA büyük ihtimal pek çok noktada stajyer kodlayıcı ve geliştirici kullanıyor bundan eminim.Bu kadar hata ve sorun böyle bir firmada heleki neredeyse multi milyoner olması ve yıllardır sektörde bulunan pek çok alanda hizmet vermesi nedeniyle içler acısı bir sey sorun çözmekten çok para odaklılar ve bu sadece Fifa değil diğer ürünlerindede aynı rezalet vardı star wars mass effect battle front gibi.

• Bu ne la dünün aynısı şeklinde bi karikatür vardı birisi onu koysun.. World cup güncellemesi aynen o şekilde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok birde utanmadan Parali satsalardi WC 2018.. Rezillik sadece Scoreboard ve Dunya kupasi stadlarini eklemisler.

Eskiden direkt yeni oyun yapiyorlardi Ah nerde o WC 2010

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 31 Mayıs 2018; 0:45:33 >
  • Bu nedir ya maç yapamıyoz

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 yil once cikan oyunun GRAFIKLERI Fifa 18 den daha iyi. Ultimate Team Fifayi bitirdi.

03:58 deki gole bakin. kamera acilari
    izle ve utan EA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 31 Mayıs 2018; 0:51:40 >
  • Oyunu yeni aldim. Sezonlarda mac oynamadan 8. Klasmana yükseldim ( mac oynamadan 3 puan bonusunu kullanip ). Daha sonra oynadığım 10 macin 10'unu kazandim. Çoğunda 60 dk olmadan 7 gol attim ve rakip kaçtı.

Iyi oynayan arkadaslar ozel mesajla nicklerini yazarsa hafta sonu oynamak isterim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

Oyunu yeni aldim. Sezonlarda mac oynamadan 8. Klasmana yükseldim ( mac oynamadan 3 puan bonusunu kullanip ). Daha sonra oynadığım 10 macin 10'unu kazandim. Çoğunda 60 dk olmadan 7 gol attim ve rakip kaçtı.

Iyi oynayan arkadaslar ozel mesajla nicklerini yazarsa hafta sonu oynamak isterim
    Haha sen birde 3,2,1 Divisiona gel gamepadi kirarsin

• Bu oyunun bende hep farklı bir yeri olmuştur yıllarca oynamaya devam etmiştim gelecek vaadediyordu ama yanılmışız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fuleCo kullanıcısına yanıt
    valla bende sizin gibi bakmaya çalışıyorum hocam ama baktıkça sinirlerim tepeme çıkıyor evet güzel detaylar hiç yok değil var ama herşeyden önce bir dünya kupası havası verilebilseydi eğer geri kalan milli takımların olmamasını,eleme oynamamamızı çokta kafaya takmayıp belki bu derece üzüntüyle karışık hayal kırıklığı yaşamazdık. daha önceki dünya kupaları dönemlerinde, hem maçları izleyerek hemde oyununu oynayarak yada henüz çıkmadan bu beklenti bile insana mutluluk ve heyecan verirdi şimdi malesef olan üzüntü ve hayal kırıklığı.. evet gidişat çok karamsar.. benim tek ümidim bu fut denen modunda fanlarına sıkıcı gelmeye başlayıp miadını doldurması işte ozaman oyun tekrar kendine gelecek, kariyer mod gelişecek, dünya kupası serileri eskisi gibi tam teşekküllü ve ayrı oyun olarak çıkacak..yani inanıyorum bununda bir sonu var pek çok online zımbırtının olduğu gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: devcitybg

Haha sen birde 3,2,1 Divisiona gel gamepadi kirarsin

Fifa 10'dan beri Division 1'deyim ve orada da surekli galibiyet alıyorum

Kendine güvenen arkadaslarla oynamak isterim. Eminim ki zevkli maçlar olacaktır.

Düzeltme : Division olayı Fifa 12 ya da 13'te gelmişti sanırım. Ama Fifa 10'dan beri üst düzey oynuyorum demek istedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 31 Mayıs 2018; 4:05:23 >
  • Zaten futun kanserligi vs defalarca bahsedildi deginmiyorum. Benim sinirimi bozan baska bi konu var. Oyun o kadar tek tipe dondu ki iki tip futbolcu var. Ronaldo,rashford,mbappe,bale gibi durmadan araya kacan fizik koyan oyuncular ve messi,hazard,mertens gibi topu alinca semazen gibi donen oyuncular. Yani messiyle topu aliyosun semazen gibi donmeye basliyosun bi o yana bi bu yana cünkü oyuna getirdikleri fizik mucadele dalgasi yuzunden rakiplerin ustune ustune gidip aralarinda siyrilmak mumkun degil. Tamam pes 13 gibi topu messiye at sonra herkesin icinden geç istemiyorum ama boyle de olmaz. Hic daha ne bende ne karsi takimda messiyle topu alip o klasik topa ufak ufak dokunarak suratlenmesini göremedim tam tersine messiyle sprinte basarsaniz topu ayagindan deli gibi açıyor. O yuzden herkes ayni sekil oynuyor,saga sola kendi etrafinda donup duruyor sonra doner donmez sprinte basiyor hizlanmasi yuksek oldugu icin topu ayagindan acip hemen sut cekiyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: WrathofGlatzeman

Zaten futun kanserligi vs defalarca bahsedildi deginmiyorum. Benim sinirimi bozan baska bi konu var. Oyun o kadar tek tipe dondu ki iki tip futbolcu var. Ronaldo,rashford,mbappe,bale gibi durmadan araya kacan fizik koyan oyuncular ve messi,hazard,mertens gibi topu alinca semazen gibi donen oyuncular. Yani messiyle topu aliyosun semazen gibi donmeye basliyosun bi o yana bi bu yana cünkü oyuna getirdikleri fizik mucadele dalgasi yuzunden rakiplerin ustune ustune gidip aralarinda siyrilmak mumkun degil. Tamam pes 13 gibi topu messiye at sonra herkesin icinden geç istemiyorum ama boyle de olmaz. Hic daha ne bende ne karsi takimda messiyle topu alip o klasik topa ufak ufak dokunarak suratlenmesini göremedim tam tersine messiyle sprinte basarsaniz topu ayagindan deli gibi açıyor. O yuzden herkes ayni sekil oynuyor,saga sola kendi etrafinda donup duruyor sonra doner donmez sprinte basiyor hizlanmasi yuksek oldugu icin topu ayagindan acip hemen sut cekiyolar.

Benim için Fifa 11 zirvedir. Sonrasinda 12 ile birlikte momentum geldi ve her sey berbat oldu.

• Beyler paylaşımlı oyun hakkında bilgisi olan var mı?

Bir arkadaşımla farklı konsolda olup aynı takımda olmak için paylaşımlı oyun varmış. Lakin bizim int hızımızı beğenmiyor ps. Bu konuda sıkıntı yaşamış ve çöZmüş biri var mı?

• ekostros kullanıcısına yanıt
    hocam selam "Squad update'i kontrol edin" bu alan nerede? yazabilir misiniz?
    tşkler
  • Dünta kupası modunda aday kadroya adam alamıyormuyuz? Fransaya Gomisi alıcam göremedim ayarlarda. Bir de eleme gruplarından başlamayı yapmamışlar ya da ben göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

quote:

Orijinalden alıntı: WrathofGlatzeman

Zaten futun kanserligi vs defalarca bahsedildi deginmiyorum. Benim sinirimi bozan baska bi konu var. Oyun o kadar tek tipe dondu ki iki tip futbolcu var. Ronaldo,rashford,mbappe,bale gibi durmadan araya kacan fizik koyan oyuncular ve messi,hazard,mertens gibi topu alinca semazen gibi donen oyuncular. Yani messiyle topu aliyosun semazen gibi donmeye basliyosun bi o yana bi bu yana cünkü oyuna getirdikleri fizik mucadele dalgasi yuzunden rakiplerin ustune ustune gidip aralarinda siyrilmak mumkun degil. Tamam pes 13 gibi topu messiye at sonra herkesin icinden geç istemiyorum ama boyle de olmaz. Hic daha ne bende ne karsi takimda messiyle topu alip o klasik topa ufak ufak dokunarak suratlenmesini göremedim tam tersine messiyle sprinte basarsaniz topu ayagindan deli gibi açıyor. O yuzden herkes ayni sekil oynuyor,saga sola kendi etrafinda donup duruyor sonra doner donmez sprinte basiyor hizlanmasi yuksek oldugu icin topu ayagindan acip hemen sut cekiyolar.

Benim için Fifa 11 zirvedir. Sonrasinda 12 ile birlikte momentum geldi ve her sey berbat oldu.

Alıntıları Göster
    Bence de fifa 11 serinin en iyisiydi. FUTtu, momentumdu derken oyun berbat hale geldi.

• Faustino kullanıcısına yanıt
    ben futbol oyunlarının geleceği konusunda karamsarım 2022 yılında sadece fut modu çıkarsa şaşırmayın o zaman world cup 2018 i bile arayabiliriz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Dünta kupası modunda aday kadroya adam alamıyormuyuz? Fransaya Gomisi alıcam göremedim ayarlarda. Bir de eleme gruplarından başlamayı yapmamışlar ya da ben göremedim
    Öyle bir şey yok.Ha oyuncu kadrolarını normal oyun moduna aktarsalar olabilirdi.Ama dünya kupası normal moddan ayrı bir mod olmuş DLC gibi sadece dünya kupasına çağrılan oyuncular var kadrolarda.
  • Onuda herşey gibi eksik yapmislar. Önceki oyunlarda 23 kişilik kadro neyse o şekilde katilabiliyordun kupaya bunda 35 kişi oluyor en az kadrolarda Hadi daha öncekilerde güncelleme ile doğru kadrolar oluyordu bunda oda mümkün değil.. Bedava olunca böyle oluyor işte

• quote:

Orijinalden alıntı: cemal85

hocam selam "Squad update'i kontrol edin" bu alan nerede? yazabilir misiniz?
    tşkler
    World Cup'a gir. Orada Fut world cup'a bas squad update yapıyor onu yapınca geri çıkıp online kupaya girersin. Bu şekilde sorun düzeldi bende. Squad update aynı zamanda ana menüde settings'te bir yerde de olması lazım
  • 
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.