Şimdi Ara

Fifa 18 demo (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
5.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam lınke gerek yok orıgını acın solda free games-demos and betas tıklayın orda gozukecek
  • Demo harika özellikle atmosfer ama nedense yine replaylarda 30 fps sıkıntısı var fifada herzamanki gibi kart 1070 yaşayan varmı bu sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana yapay zeka baya gekistirilmis geldi. Efsane modda kok sokturduler bana..

• İlk izlenimim, yapay zekâ bayağı gelişmiş, paslar balon gibi gitmiyor. Yapay zekânın gelişimiyle paralel olarak oyuncular sürekli yakına geliyor ve pas alabilmek için boşa çıkıyorlar. FIFA 17 den atmosfer ve oynanış olarak fazlasıyla artısı var. Ortalarda bir hayli gelişmiş, birebir mücadeleler bir hayli eğlenceli olacak bu yıl

• Gayet güzel olmuş oyun. Bana top konrolünde ve top sürüşlerde değişiklik var gibi geldi ki zaten değiştireceğiz demişlerdi ama sanki bir tık daha ağırlaştırmışlar. Seyirciler felan harika olmuş, hızlı değişiklik özelliği gayet iyi olmuş. 10 maç oynamışımdır üst üste heralde gayet zevkli. Artık full sürümü çıkana kadar demo oynarım iyice alışırım. Elveda FIFA 17

Edit: He bide Alex Hunter heyecanlı yerde bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 13 Eylül 2017; 0:21:19 >

• her yıl aynı terane demo on numara oyun çıkınca iki güncelleme gelir gene oyunu bilmeyenler için gene batırırlar oyunu
  • Efsane modda rakibim real madridken bale ronaldo modric santimlik paslarla gol atiyorlar.Valla futda seckin modda bu kadar zorlanmadim..

• Yapay zekaya bagli olarak calim ve top kapma zorlasmis..

• Fifa 18 demo
    Merhaba arkadaşlar oyuna giremiyorum ekteki ekranla karşılaşıyorum. Originden sağ tık repair yaptım olmadı. Directx son sürüm yüklü. yönetici olarakta çalıştırdım pcyi kapadım açtım bi türlü çözemedim yardımcı olur musunuz?
  • İnsanlarda hep bi serzeniş var nedense.Yok niye çıkmadı,çoktan çıkmalıydı.5 gün önce çıkarsan yine aynı sitemi göstericek adam.Kimseye yaranılmıyo.Bir kerede teşekkür et be adam.
  • ASUS X550JK i5 4200-H İŞLEMCİ. 8 GB RAM. NVIDIA GTX 850M 2 GB Paylaşımsız Ekran Kartım var. Drıverlar vs güncel. Pil ve ekran kartları performans modunda. buna rağmen deli gibi kasıyor. Geçen haftalarda FIFA 17 online maçta hile yapan birine sinirlenip bilgisayarı yumruklamıştım. sonra kastı ekranda birşeyler çıktı bozulur gibi oldu düzeldi. herneyse ondan sonra fifa 17yi sildim. gta 5 yükledim kasacak mı diye sapasağlam oynattı hiç kasmadı. ama fifa 18 demoda böyle yaptı acayip kastı. sizce sorun kaynağı nedir. donanımsal bir şey midir. öyle olsa gta 5i de kastırması gerekmez mi? fifa 18 kod siparişi de verdim param boşuna gitti resmen şu saçmalık yüzünden oynayamayacağım oyunu.. bilenler anlayanlar lütfen yardımcı olsun
  • Ben oyunu beğendim. 17'nin iyi olan mekaniklerinin üzerine eksikleri kapatarak daha stabil bi oyun yapmışlar.Biraz ağırlaşmış. En büyük korkum iyi olan FIFA 17 mekaniğinde köklü değişim yapıp kötü iş çıkarmaları olurdu fakat öyle yapmadılar. Köklü değişim yok. 17'deki eksikleri kapatmışlar. Mesela yerden paslar düzeltilmiş baya iyi olmuş. Havadan paslar daha güzel. Orta gol çok oluyordu sanki ortaların hızları biraz düşürüldü ve isabetsizleştirildi gibi geldi bana. Seyirciler biraz daha oyun içinde olmuş. Top stada doğru gidince toptan sakınıyorlar o güzel olmuş. Gol attıktan sonra seyircilere doğru gidince sarılma animasyonu yapmışlar o da iyiydi. Grafiklerde ufak rötuşlar var. Ses konusunda seyirciler biraz daha hissediliyor oyunda. Özellikle top deplasman takımında ise ve vakit geçiriyorsa ciddi ıslık sesi geliyor. Yani şu demodaki oyun üzerine mod'larda da güzel düzeltmeler olursa; hile ve momentum olayına son verirlerse 18 tadından yenmez bir oyun olacak.

• whitemountain44 kullanıcısına yanıt
    Hocam pc den oyun oynamanın riski bu işte. Ben de benzer durumdayım. İki hdd var biri baya eski dandik harddisk onda win 10 yüklü sorun yok, aynı oyun yeni 7200 rpm hdd deki win 7 de de yüklü demo çılgın gibi kasıyor, aynı sistemi isteyen fifa 17 ise yağ gibi hiçbişey anlamadım. Win 10 dan devam edeceğiz artık.

Full de kalmayabilir belki.

• MoRaCe kullanıcısına yanıt
    Momentum fifanın değiştirilemez anayasa maddesi gibi hocam ümitlenmeye gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 13 Eylül 2017; 9:3:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoko54

Demo harika özellikle atmosfer ama nedense yine replaylarda 30 fps sıkıntısı var fifada herzamanki gibi kart 1070 yaşayan varmı bu sorunu

Onu kasten yapıyor ea diye biliyorum. Ayarlardan fps sınırını kaldırıp ekran kartı ayarlarından vsync on yapınca düzeliyormuş. bende 1050 ti 4 gb gpu var öyle yapınca replayler 50 55 fps oldu ama hoş değildi 30 fpsye döndürdüm tekrar.
  • Fifa 18 demo

Peki buna ne demeli böyle çim rengimi olur abi ya düzeltmemiş ea yine

• quote:

Fifa 18 demo

Evet haklısın. Ama mesela .. hub diye bir stad var gündüz maçı olan orda gayet iyi. Gece maçı olanlarda mı sıkıntı acaba?
    Full de düzelebilir belki.

• DEMO da en çok dikkatimi çeken olaylardan birisi de artık çok iyi ara pasları atılabiliyor. Ayarlamasını iyi yaparsan çok keyifli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

quote:

Fifa 18 demo

Evet haklısın. Ama mesela .. hub diye bir stad var gündüz maçı olan orda gayet iyi. Gece maçı olanlarda mı sıkıntı acaba?
    Full de düzelebilir belki.

Oyun da arap stadında maç yap gözlerin kanıyor renkler çok soluk o stadda akşam maçında çok kötü olmuş onun dışında oyun gayet iyi

• 2 yıldır kameralar büyük sorun.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.