Şimdi Ara

/// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\ (294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.238
Cevap
57
Favori
273.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar online season da 2vs2 oynuyoruz ancak 4 kişi 2vs2 atmak istiyoruz bu mümkün mü? bi de fut modunda 2vs2 var mı ortak bi takım kurup yönetebileceğimiz?
  • SELAMLAR ...

PS4 TE 3.5M COİN SATILIKTIR.. BOŞ HESAPTIR İSTENİLDİĞİ TAKDİRDE HESAP ŞEKLİNDE DİREK MAİL TESLİMİDE YAPILIR.

FİYAT : 950 TL.
  • Selam arkadaşlar fifayı çok oynuyorum ve pro club ı çok fazla ama xbox da pro oynuyan nerdeyse kimse yok.ps4 dede durum böyle mi eğer oynayanlar varsa ps4 e geçmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro725

çünkü division rivals puanı sürekli degişiyor.puanınız güncel puandan az kalıyor o yüzden rank 2 ye atıyodur.rivals menüsende üçgene bakarak hangi rankın geçen hafta kaç puanla bittigini görebilirsiniz

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim kardeşim dikkat edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Hoparlör

Banlanmama garantisi diye bir şey yok inanmayın.Coins satımı yasak.
    Farklı farklı hesaplardan cüzzi miktarlarda bitleyerek aktarım yapılacak. Ve bu hesapların hiçbirinin hiçbiriyle ilişkisi olmayacak şekilde aktarım yapıyoruz. Dolayısıyla banlanmanız mümkün değil.
  • Özelleştirme de kontrol ayarlarını değiştirdim ama maça girince benim yaptığım ayarlar olmuyor kendi orijinal ayarları oluyor tekrar tek tek ayarlamak zorunda kalıyorum, bu sorunu yaşayan var mı ne yapmam lazım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fifa 2019 hile yapan varmı beyler varsa yaptıkları hile nedir yapılma sıklıgı nedir ?
  • Selam beyler ispanya kadrom var fv de sizce suarezmi griezmanmi kullanmaliyim kalede ter stegenmi courtuomu bunları cvplarsnz sevinirim Teşekkürler

• Ps4 coins alinir satanlar fiyatiyla ve miktariyla beraber pm lutfen

• Herkese Merhaba
    Konu ile ilgili emi im ki bir yerlerde aciklama vardir ancak bir suredir tum sayfalari geziyorum sorumun cevabina rastlayamadim:(

Sorum şu; Bir arkadasimla co-op ayni takimda sezonlarda online oynayabiliyoruz?Bildiginiz uzre rakipler rondom. Peki diger 2 arkadasimizla karsilikli co-op nasil oynayabiliriz? Bu mumkum degilse alternatif olarak Biz arkadasimla ayni makinadan baglanip (konuk ekleme den) diger iki arkadasimizla peki nasil oynayabiliriz? Yanyana 4 kisi, iki serlikden oynayabiliyoruz ancak skinti dordumuz biraraya gelemiyoruz. Eskiden bir oda mantigi vardi cok eskiden oraya baglanip oynayabiliyorduk sanki karistiriyor da olabilirim. Cevaplayabilirseniz cok sevinirim
    Tesekkurler

• Online değil de benim gibi kariyer modunu sevenlere bir sorum var.

İngiltere ligini takip edenler iyi bilir, oyundaki file sesleri ne durumdadır ? Yani İngiltere ligi lisanslarını tamamen aldıklarını biliyorum lakin file sesleri de bunun içinde mi acaba ?

File sesine dikkat etmeyenler için şu örneği vereyim :)

Streamable
    Streamable - free video publishing
    https://streamable.com/vubfi

Bu ses kadar olmasa bile yaklaşsa yeter.

• arkadaşalar bir arkadaş ile online maç yapmak istedim ama bir türlü yapamadık.

bendeki plus hesabi ana hesap, arkadaşdaki plus hesabı sec hesap, bendeki fifa hesabı sec hesap, arkadaşdaki fifa hesabı ana hesap, ben fifanın yüklü olduğu hesap ile giriyorum, arkadaş plus yüklü hesap ile giriyor, birbirimizi arkadaş olarak ekledik ama bir türlü maç yapadık, sürekli bağlantı hatası yazdı, dns ayarlarını manuelden aynı yaptık vs ama olmadı, başına gelen var mı
  • Al hilal = barcelona.

• Tr dil destekli en uygun hangi psn store dan alabilirim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Penaltilarda yön göstergesi cikmiyor nasil çözebiliriz?

• Bilinçli eskitme yapmaya şimdiden başladılar...

Yaptıkları güncellemeler ile oyunu kötüleştirmeye çalışıyorlar. Kimse farketmedi mi yahu bi ben mi farkettim şu oyunun son zamandaki garipliklerini?

2 güncellemeden önce yani 2 ay önce oyun çok güzeldi daha hızlı ve oynaması daha çok keyif veriyordu.

Kanattan ceza sahasına açılan ortalar harikaydı. Koşmadan sadece yürüyerek top sürmeler daha hareketliydi.

Güncellemelerden sonra açılan ortalar çok yavan top artık eskisi gibi falso almıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearlestorm

Bilinçli eskitme yapmaya şimdiden başladılar...

Yaptıkları güncellemeler ile oyunu kötüleştirmeye çalışıyorlar. Kimse farketmedi mi yahu bi ben mi farkettim şu oyunun son zamandaki garipliklerini?

2 güncellemeden önce yani 2 ay önce oyun çok güzeldi daha hızlı ve oynaması daha çok keyif veriyordu.

Kanattan ceza sahasına açılan ortalar harikaydı. Koşmadan sadece yürüyerek top sürmeler daha hareketliydi.

Güncellemelerden sonra açılan ortalar çok yavan top artık eskisi gibi falso almıyor...
    Bir kaç gün önce gelen güncelleme ile oyun çok zorlaştı şöyle zorlaştı oyun yavaşladı ve defans yapmak artık çok zor.
  • Fifa 19 inanılmaz iyi değilmi şu an, fut hariç orası dengesiz, tamam top fiziği animasyonlar grafikler, eski oyunlardaki gibi ama şu an sanırım tüm zamanların en iyi futbol oyunu durumunda, online sezon muhteşem keyifli gidiyor, yediğim golü de hatam ile yiyorum attığım golü de becerim ile atıyorum 1. ligte rakiplerde fena sayılmaz ve zorladıkça farklı taktikler denemek o kilidi açmaya çalışmak ve şansa bala değil de gerçekten düşünce ve el becerinle o kilidi açmak inanılmaz abi ya, o kilidi açmaya çalışırken kontradan gol yemek bile güzel :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 25 Şubat 2019; 11:16:12 >
  • ugrygl U kullanıcısına yanıt
    Berbat hale getirdiler oyunu...
  • sezonda ben hep fenerbahçeyi alıyorum. karşıma %80 Al Hilal geliyor. nasıl eşleşme sistemi anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.