Şimdi Ara

FIFA 20 [PS4 ANA KONU] (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
60
Favori
496.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle ben fifacıyım ve Pes 20'yi yeni yeni oynuyorum hocam. Zaten sırf euro 2020 dlc si için aldım. Şuan oyunla ilgili görüşlerim olumlu çünkü simülasyon ağır basıyor genel anlamda fifa 20'den daha çok beğendim. Bunun nedeni pes 20'nin şahane bir oyun yaptığından değil, öyle bir şey yok zaten, fifa 20'nin kötü bir oyun olmasından kaynaklıdır. Yani nasıl izah edeyim fifa'da özellikle bu futa nirvana derecesinde ağırlık verdikleri 2 seneden beri saçma sapan yapay, bug ve saçmalıklarla dolu bir tempo olayı var oyunu berbat eden, buna bu sene birde hiç zorlamayan cpu basitliğide eklenince oyunun hiçbir keyif verici tarafı kalmadı. Elit seviyeyi saymıyorum çünkü o seviye bozuk. Birde fifa 20 oyun içerisinde son yılların en az senaryolar barındıran oyunu olmuş. Mantık tamamen defansta konsantre ol, presden ziyade açı kapat, sıkıştırma yap, topu kapmak çok kolay, birkere defans yapamıyorum diyen arkadaşlara söyleyeyim önceki 3-4 oyundan çok daha kolay bir defans sistemi var. Sonra hücumda zaten yapay zeka zayıf olduğu için rakip biz gol attıkça daha da çok takımı öne çıkarıyor buda en zor geçmesi gereken maçları farklı kazanmamızı sağlıyor. İleri uca hızlı adamlar koy, yetenek, overall filan hiç önemli değil hızlı olsun biraz son vuruş yeteneği olsun tamam. Ara pas at, yardır, köşelere sert şutlar vur bitti olay bu tamamen diğerleri figüran. Evet fifa atmosfer, renk paletleri vs ve kendine has tarzı olarak pes'den daha çok cezbedici bir oyun belkide alışkanlıktan kaynaklıdır bilemiyorum ama oynanabilirlik açısından kötü bir oyun olduğu gerçeğini göz ardı etmemize sebep değil. Bakalım önümüzdeki günlerde euro 2020 eleme, turnuva filan yapma düşüncem var buna göre oyunla alakalı tecrübelerimi ve düşüncelerimi burada paylaşmayı düşünüyorum bir fifacı olarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faustino -- 3 Haziran 2020; 22:49:21 >

• mertbey87 M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben uzun zamandır kariyer modu oynuyorum hemen bir kaç saçmalıklatan bahsedeyim. Bir keresinde yaklaşık bir sene önce sattığım oyunucunun sözde sözleşmesini yüksek yaptığım için kovuldum , şaka değil oyunucuyu satalı bir sene olmuştu. Maç sonu soruları hep aynı , Avrupa ligine katılmayı garantilerim adam bana diyor ki Avrupa ligine katılamayarak hayal kırıklığı yarattınız. Kariyer modunda momentumun kralı var. Lig sonuncusu gelir seni kendi evinde evire çevire yener sonra da toparlayamazsın bütün sezon mahveder. Yani kanser , verem gibi hastalık sahibi olmak isteyen varsa tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mvn_ M kullanıcısına yanıt
    Hocam, oyun motoru açısından 19 ile çok büyük farklar var mı? Paslar, goller açısından..Senin açıklamana göre oyunda baya hata var gözüküyor bu da kararımı eksi yönde etkileyen bir durum oluşturdu. 50 TL yi çöpe atmak istemiyorum en azından onun yerine başka bir oyuna yatırım yaparım diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mertbey87 M kullanıcısına yanıt
    19’u oynamadım bilmiyorum , ama 50₺’ye değer mi derseniz bence değer.

• Faustino kullanıcısına yanıt
    Mesela kontra atağa çıkarken adam eksiltme çalım olarak kendimi çok özgür hissediyorum ama peste hızlı kontraya çıkamazsın bu imkansız. Oyuncun ile yavaşlayıp geriden takım arkadaşlarını beklemek zorundasın. Normal yolla çalım atmak yok zaten oyunda skill yapman lazım yada hep paslı oynaman lazım. oyun çünkü aşırı hantal. menününde online ında hantal olması insanı kanser ediyor. fifa kötü olabilir ama oynadıktan sonra fifanın bu haline dua edebilirsin.
  • MERHABA ŞU AN 49 TL ALMALI MIYIM SİZCE
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvn_

19’u oynamadım bilmiyorum , ama 50₺’ye değer mi derseniz bence değer.
    değer bence bende yarın alacağım ama yer yok 500 gb sıkıntısı
  • Arkadaşlar özellikle son bir haftadır online maçlarda oyunda baya bi hantallık var. Sizde de var mı?
    Hani nasıl anlatsam, defans yaparken L2+R2 kombinasyonunda oyuncuyu sağa sola çekerken çok yavaş kalıyor. Sanki ağır çekimde hareket ediyor gibi. Kadromdaki oyuncular da iyi oyuncular, drogba figo zidane del piero neymar vs. Bir hafta önceye kadar gayet akıcıydı. Şimdi pas hatalarım çoğaldı, defansda nasıl desem bi tepki gecikmesi var gibi. Yani tuşa bastığın an tackle yapmıyor, biraz gecikmeli yapıyor. Bu da otop kapmayı müdahaleyi imkansız kılıyor. Netten desem netim aynı net 41 mb/s indirme gösteriyor. Oyunda mı skçıkıntı var son zamanlarda anlamadım. Netten araştırdım ama pek bi bilgi bulamadım. PS4 hafızası 700 gb doluydu. Belki kastığındandır falan diye düşündüm Oynamadığım oyınları sildim. Şimdi 200 gb dolu. Ama halen aynı. Tuşa basma tepkileri oyuna gecikmeli uansoyor. Buda pas hatalarını artırırken defans yapmayı zorlaştırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: L i O N

Arkadaşlar özellikle son bir haftadır online maçlarda oyunda baya bi hantallık var. Sizde de var mı?
    Hani nasıl anlatsam, defans yaparken L2+R2 kombinasyonunda oyuncuyu sağa sola çekerken çok yavaş kalıyor. Sanki ağır çekimde hareket ediyor gibi. Kadromdaki oyuncular da iyi oyuncular, drogba figo zidane del piero neymar vs. Bir hafta önceye kadar gayet akıcıydı. Şimdi pas hatalarım çoğaldı, defansda nasıl desem bi tepki gecikmesi var gibi. Yani tuşa bastığın an tackle yapmıyor, biraz gecikmeli yapıyor. Bu da otop kapmayı müdahaleyi imkansız kılıyor. Netten desem netim aynı net 41 mb/s indirme gösteriyor. Oyunda mı skçıkıntı var son zamanlarda anlamadım. Netten araştırdım ama pek bi bilgi bulamadım. PS4 hafızası 700 gb doluydu. Belki kastığındandır falan diye düşündüm Oynamadığım oyınları sildim. Şimdi 200 gb dolu. Ama halen aynı. Tuşa basma tepkileri oyuna gecikmeli uansoyor. Buda pas hatalarını artırırken defans yapmayı zorlaştırıyor.
    bende yok

• Hocam bir süredir oyunu çok oynamıyorum, haftada 1-2 maç yapıp çıkarım. Ama son 1 haftadır online,offline her maçta hantallık ve oyunu ilk defa oynuyormuş gibi hissediyorum ben de.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Aynen. Neden böyle oldu anlamadım. Hocam sen kablolu mu oynuyorsun. Ben wifi oynuyorum. Mıdem de ps4 ün yanında. Zaten 1 haftaya kadar böyle bir şey yoktu. Akşam bir de kablo alıp kablolu bağlantı deneyecem bakalım.

• erensatar kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin internet bağlantısı kablolu mu yoksa wifi mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: L i O N

Aynen. Neden böyle oldu anlamadım. Hocam sen kablolu mu oynuyorsun. Ben wifi oynuyorum. Mıdem de ps4 ün yanında. Zaten 1 haftaya kadar böyle bir şey yoktu. Akşam bir de kablo alıp kablolu bağlantı deneyecem bakalım.
    Yok hocam kablolu oynuyorum ben. Geçen bir görev yapayım diye FUT'a girdim. Adam 9-0 yendi beni ama bıraktım maçı 2-0'dan sonra. Ne pas gidiyor, ne koşabiliyorum. Acayip bir hantallık.
    Hocam ben wifi oynuyorum da demek farketmiyor ozaman. Benimle aynı problem sende de var ozaman. Arladaşla dostluk maçı yapıyorum. Çok rahat yendiğim bi arkadaş. Benim galibiyet sayım 161 onun 30. Ama son 1 haftadır arkadaş çok akıcı oynarken benim oyunda aşırı bi hantallık, tuşlara bastığımda tepki gecikmesi var sürekli. Bir de emre kayırın port açma videosunu deneyeceğim bakalım.

• İZledim şimdi videosunu. Benim NBA'de benzer bir maça girememe sorunum var. Oradaki durum daha kötü, acaba bu port açma ile orayı çözebilir miyim diye düşünüyorum. Hocam siz de denedikten sonra sonucu yazarsanız sevinirim.
    Hocam öğle arasında denedim kablolu bağlantı ve eöre kayırın videpsundaki o port olayını ama hiçbir boka yaramadı. Oyun çok kötü şuan bende. Oynanmıyor

• Oyunu indirip kurdum 19 dan hiçbir farkı yok. Grafikler desen pastel boya gibi olmuş acayip çamurumsu bir çim saha ve oyuncu yüzleri mevcut. Fifa 17 den sonra grafik anlamında bir geriye gitme var anlamış değilim. Kafasında soru işareti olan arkadaşlar da almasin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aurosonic

Mesela kontra atağa çıkarken adam eksiltme çalım olarak kendimi çok özgür hissediyorum ama peste hızlı kontraya çıkamazsın bu imkansız. Oyuncun ile yavaşlayıp geriden takım arkadaşlarını beklemek zorundasın. Normal yolla çalım atmak yok zaten oyunda skill yapman lazım yada hep paslı oynaman lazım. oyun çünkü aşırı hantal. menününde online ında hantal olması insanı kanser ediyor. fifa kötü olabilir ama oynadıktan sonra fifanın bu haline dua edebilirsin.
    İşte benimde eleştirim tamda buna kontra atağa çıkarken her maçta her pozisyonda hızlı ve driblingi iyi olan herhangi bir oyuncuyla sadece sağ analoğu 1-2 çevirerek önümüzde bomboş bir alan yaratabiliyorsak bu biraz aşırı özgürlüğe girer ve saçma sapan bir boyuta ulaşır hocam. Bununda adı futbol değildir. Evet özgürlük olmalı dediğin gibi kontra atakta çalımlamada olmalı, çeşitli alternatiflerde olmalı ama bu aşırı kolay olmamalı tamda fifa 20 de olduğu gibi. Aslında 2 oyununda kendine göre avantajları ve dezavantajları var ikiside oynanabilir bunda herhangi bir sakınca yok bence.

• Faustino kullanıcısına yanıt
    Hocam simdi siz fifada dribling yapiyorsunuz karsiniza rakip geldi diyelim. Topla koşarken beceriniz varsa o topu tereyagindan kil ceker gibi alip devam edebiliyorsunuz.

Peste ise eger dribling yaparsan karsiya topu almak icin rakip gelirse hic bisey yapamıyorsun cunku o dribling animasyonun bitmesini izliyorsun bittikten sonra hamleni yapiyorsun yani oyunda animasyon eksikligi cok. Topla kosarken oyuncu kontrolun sifira iniyor.

Belki anlatamamış olabilirim ama oynamaniz lazim

• 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.