Şimdi Ara

FIFA 20 [PS4 ANA KONU] (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
60
Favori
496.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-1 öndeyim dakika 81 civarı. Rakip kırmızı gördü 10 kişi kaldı ve frikik kullancam falan işte. Ne oldu? 3-3. Böyle şeyler sadece bana mı oluyor bilmiyorum ama bu kadar da müdahale edilmez. Rakip ne zaman kırmızı görse kazanamayacağımı anlıyorum. Bir de bu öyle bir şey ki galibiyetler de mağlubiyetler de arka arkaya. 10 maçta 8 galibiyet 2 beraberlik falan alıyorum. Sonra 5 maç galip gelemiyorum. Arkadaşlar böyle şeyler yaşıyorsanız anlatın da yalnız olmadığımı bileyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john ciga -- 18 Temmuz 2020; 19:42:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zodiac956 kullanıcısına yanıt
    Ultimate Team oynamak zorunda değilsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyunda ortak sezon yada pro clubs oynayan Cosmos-2999 ekleyebilir. özellikle Pro Clubs arayip hizli skills puanlari kasmak isteyen varsa 2 kisilik gecici takim kurabiliriz. dogru düzgün oynayan hic takim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: john ciga

3-1 öndeyim dakika 81 civarı. Rakip kırmızı gördü 10 kişi kaldı ve frikik kullancam falan işte. Ne oldu? 3-3. Böyle şeyler sadece bana mı oluyor bilmiyorum ama bu kadar da müdahale edilmez. Rakip ne zaman kırmızı görse kazanamayacağımı anlıyorum. Bir de bu öyle bir şey ki galibiyetler de mağlubiyetler de arka arkaya. 10 maçta 8 galibiyet 2 beraberlik falan alıyorum. Sonra 5 maç galip gelemiyorum. Arkadaşlar böyle şeyler yaşıyorsanız anlatın da yalnız olmadığımı bileyim.
    Oyunda dinamik zorluk var ozellikle denk yetenkli bir oyuncuya geldiginiz zaman cok buyuk olasilik kaybediyorsunuz takiminz ne yaparsaniz yapin tepki vermiyor ve bazende abuk sabuk sekilde gomuluyor geriye
    Ust uste galibiyet ve maglubiyete gelince kazandikca daha iyi istatistiklere sahip oyuncular geliyor kaybetmeye basladiginizdada tam tersi oluyor o buyuk etken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyuna bişey oldu kariyerden zevk almıyorum oyuncularim acayip yavas sizde de.boyle mi oyun cok hantallasti

• Bu sene PES 20'de, Fifa 20'de olmamış. Ama Pes, Fifa'dan bir tık daha iyi. Özellikle oynayis olarak. Ama oyunun o hantallığı ve oyuncularin yerli yersiz birbirlerine çarpmaları sinir bozucu.

Fifa ise sadece Volta modu için oynanır. Oynayış bana o kadar yapay geliyor ki. Pes bu konuda çok daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar seçkin zorluk seviyesinin insanüstü zorluğu devam ediyor mu? Seçkin de oynayamıyor bir alt zorlukta top vermeden 5-6 arılıyordu en son oynadığımda kariyer modunda?

• forum selamlar. kendi çapımda ufaktan twitch yayını açmaya başladım. bi takibe düşüp destek verirseniz çok sevinirim.
    -https://www.twitch.tv/sensirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn1905

tabi ki. kardeşlikte normal şartlarda secondary hesap sahibi oyunun alındığı hesaptan oynar, primary sahibi ise istediği herhangi bir başka psn üzerinden oynar. genelde primary sahiplerinin belli bir psn hesabı vardır, o psn üzerinden girerler oyuna. fakat EA oyunlarında ds4 yöntemi denen bir seçenek daha mevcut. Bu seçenek sayesinde; sec hesap sahibi oyunu alınmış olan psn'e girerek başlatır, başlattığı anda devam etmek istediği herhangi bir psn'e (dualshock 4 üzerinde ki ps4 tuşuna basarak, kullanıcı değiştir yapması gerekiyor) girip, girdiği bu psn üzerinden oyuna erişim sağlayabilir. Bu özellik tüm oyunlar da olmasa da fifa serisinin hepsinde mevcut. Yani bir nevi secondary hesap sahibi de primary hak sahibi gibi istediği psn üzerinden girebilmiş oluyor. böylece oyunu elden çıkarsanız dahi ilerlemeniz sizin ile kalacaktır.

Alıntıları Göster
    Hocam fifa 21 için arkadaş ile psn kardeşliği düşünüyoruz yazdıklarından anladığım doğru mu acaba?

Fifa 21 Ultimate Sürüm aldığımız takdirde ikimizde veya bende primary olduğunda başka hesaplardan da girsem ultimate sürümün ayrıcalıklarından diğer hesaplarda yararlanabiliyor mu dediğin şekilde yapılırsa yoksa sadece oyunu alan hesap mı ayrıcalıklardan yararlanıyor ?

• john ciga J kullanıcısına yanıt
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autocar25 -- 6 Haziran 2021; 0:4:19 >
  • Fifa 21 güncelleme olarak gelebilir söylentisi var pes 21 gibi hadi hayırlısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

Fifa 21 güncelleme olarak gelebilir söylentisi var pes 21 gibi hadi hayırlısı...
    Buradaki slider ayarları güzel denemiştim.Kendi seçkin seviyenizi oluşturmak isterseniz.Oyunda seçkin zorluk maalesef hileli malum tüm oyuncular 99 reyting oluyor.O nedenle.Varolan efsanevi seviyede oynama yaparak oyunu iyi bir noktaya çekmek mümkün.Oyun hızını düşürmek isterseniz sprint speedi 40 altına çekebilirsiniz ayrıca hem user hemde ai olarak.Yavaş oyun için bu mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 31 Temmuz 2020; 13:18:25 >

• Faustino kullanıcısına yanıt
    Oyun ön siparişe açıldı uzun süre önce.Sadece güncelleme için de 500 lira isteyecek halleri yok.Boş bir söylenti bence

• mert_özcan kullanıcısına yanıt
    Steamde 400-500 tl civari bence de update olarak gelmez oyun konami sadece kadro guncellemesi yapacak ea ise kariyeri bastan asagi degistirdik diyor zaten hic bisey yapmasalar bile bu parayi yine alirlar para goz firma

• Bağımsız oyun olarak çıkacak 21.Ama dediğiniz gibi her sene yapılan ufak tefek geliştirmeler harici büyük şeyler beklememek lazım

• Hadi geçmiş olsun 21 de ilk fake Roma FUT olduğu müddetçe yakında elit takım kalmayacak bu gidişle...

• Biraz araştırdım ama bulamadım yada beceremedim.
    21'de Türkiye ligi olacak mı? Bildiğim anlaşma 20 ile bitiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Buradaki slider ayarları güzel denemiştim.Kendi seçkin seviyenizi oluşturmak isterseniz.Oyunda seçkin zorluk maalesef hileli malum tüm oyuncular 99 reyting oluyor.O nedenle.Varolan efsanevi seviyede oynama yaparak oyunu iyi bir noktaya çekmek mümkün.Oyun hızını düşürmek isterseniz sprint speedi 40 altına çekebilirsiniz ayrıca hem user hemde ai olarak.Yavaş oyun için bu mümkün.

Alıntıları Göster
    Hocam biraz geç olacak ama ben yeni fifaların iğrenç şekilde hızlı olmasından dolayı hâlâ fifa15 oynamaya devam ediyorum -ki o bile hızlı ama alıştım artık. Ancak sormak istediğim fifa19 veya fifa20'yi, fifa14 ayarına kadae getirmek mümkün mü acaba ? Fifa14 serinin en sim oyunlarından birisi. Yeni fifaları, attığınız videodaki gibi fifa14 veya en kötü fifa15 hızına getirebilir miyiz acaba ?

• rammsteinemre kullanıcısına yanıt
    Hdmı kablosunu değiştir

• dijital FIFA 20 satan varsa benimle iletişime geçebilir mi pri ya da sec farketmez...

• 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.