Şimdi Ara

FIFA 20 [PS4 ANA KONU] (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
60
Favori
496.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir süredir oynamıyordum o yüzden ben yeni fark ettim.Belki önceden de vardı bilmiyorum ama hiç dikkatimi çekmemişti

Offline olarak oynarken taç atışı kullanan oyuncu değişik bir şekilde parlıyor,yanıp sönüyor.Bilmediğim bir şey mi var anlamadım
    İlk oynayışta foto yada video eklerim 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu anda hem UEFA Avrupa Ligi'nde, hem de Şampiyonlar Ligi'nde belki de bir daha hiç olmayacak bir formatta son 8 takım kapışıyor ama EA SPORTS kafayı FUT denen bataklığa öyle gömmüş bir durumda ki, ne bu ligler için FIFA 20'de özel bir turnuva, etkinlik vs. düzenliyor, ne de bunları oyunun içinde bir şekilde pazarlıyor.

Her fırsatta dediğim gibi; Keşke FUT tamamen ayrı bir oyun olarak satılsa ve FUT ile FUTLESS FIFA birbirinden ayrı olarak satılıp pazarlama faaliyetleri de farklı şekilde yürütülse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozitech

Şu anda hem UEFA Avrupa Ligi'nde, hem de Şampiyonlar Ligi'nde belki de bir daha hiç olmayacak bir formatta son 8 takım kapışıyor ama EA SPORTS kafayı FUT denen bataklığa öyle gömmüş bir durumda ki, ne bu ligler için FIFA 20'de özel bir turnuva, etkinlik vs. düzenliyor, ne de bunları oyunun içinde bir şekilde pazarlıyor.

Her fırsatta dediğim gibi; Keşke FUT tamamen ayrı bir oyun olarak satılsa ve FUT ile FUTLESS FIFA birbirinden ayrı olarak satılıp pazarlama faaliyetleri de farklı şekilde yürütülse.
    Hocam oyun zaten FUT. Keşke ayrı Fifa diye başka oyun çıkarsalar İşte Fifa 21'in reklamları dönüyor tamamen FUT üstüne kariyere dair en ufak bir ayrıntı yada farklı bir şey yok. Gerçi önceki senelerde kariyerde yeni özellik diye duyurdukları herşey makyajlama bir kandırmacadan ibaret olduğu için çok da yormamışlar artık bu sene kendilerini. İşte dikkat ederseniz her sene kariyerciler ve simülasyoncular için önemli olan popüleritesi yüksek takımlar, ligler vs. takımların lisansları kaybedilirken sözleşmelerinin yenilenmesi için en ufak bir çaba bile sarfedilmiyor. Çünkü FUT da bunlara hiç gerek yok. Merak ediyorum iki büyük takımın fake olmasına rağmen Serie A kariyerini yapacak olur mu? Şahsen geçen sene Piyemonte Calcio denen saçmalık yüzünden her sene en sevdiğim liglerden birisi olan İtalya liginin yüzüne bakmadım bu sene hiç bakmam. Adamlar Libertadores kupasının lisansını alıyor ama Brezilya takımları komple fake ne anladık bu işten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faustino -- 12 Ağustos 2020; 13:4:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• burakcan42 B kullanıcısına yanıt
    Ea access steamde yillik 65 tl eger fifa 20 varsa sadece steam oyunlarini kapsamiyorsa access gayet makul fiyat

• Merhaba,Pes deki gibi online modda kazandıkça puanlarının yükseldiği bir mod varmı fifada acaba.Pesde online klasmanlar olarak geçiyor.
  • 2021 Olarak fifayı daha çok denemeye çalışacağım.
  • Faustino kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın hocam, senin söylediğin şekilde olan çok daha doğru bir tespiti durumun.

Bir seri, 20 yıl önceki halinin gerisine gider mi ya? Maalesef ki gitti işte
  • degerli arkadaslar fifa20 ea access kod gondermesi lazim diyor aylardir oynuyordum ikinci el almistim ps4 u fifa20 yukluydu. yeni ea access hesap mi acmam lazim nasil oynayacam online i ? eski sahibine ulasamiyorum onun bilgileri kayitli ea access te. yardimci olursaniz sevinirim nasil online oynarim tekrar?

• Beta geliyormuş,kimsenin haberi yok galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 14 Ağustos 2020; 21:49:21 >
  • Ps4 Fifa 20 sorunsuz oynuyordum, online giriş yapmıyor nedense 2 gündür oynayamıyorum. Dün girdim tekrar bu hesap geçersiz uyarısı verdi. Nasıl çözebilirim bu sorunu? FUT vs. vs. oynamadım sadece pro karakteri açmıştım bitane onunlada maça bile girmedim.Oyuncu kariyeri ağırlıklı oynuyorum.Banlanma vs. olayları oluyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Mac 26 -- 16 Ağustos 2020; 2:20:25 >
  • İlk defa kariyer üzerine abanmışlar hayret.Bu arada Juventus'ta olduğu gibi As Roma'da oyundan çıkmış yani fake isimle yer alacak.Hakları Pes'te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 15 Ağustos 2020; 17:41:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

İlk defa kariyer üzerine abanmışlar hayret.Bu arada Juventus'ta olduğu gibi As Roma'da oyundan çıkmış yani fake isimle yer alacak.Hakları Pes'te

Abanmış gibi görünüyorlar diyelim başka türlü mantık aynı hem zaten yıllardır yapay zekası sıkıntılı olan bir mod değil mi kariyer modu ? Tamam satın alma opsiyonu olması iyi bir yenilik ama bunu oyunun sıkıntılı kariyer mod motorunu düzeltmedikleri sürece ne anlamı var.. İşlerin dahada komik, saçma bir hal aldığını deneseler kendileride anlayacaklar ama akılları fikirleri FUT dan milleti üğütmek olduğu için bunun mümkünatı yok zaten. Ayrıca CPU'nun saçma sapan transferleri, sonra sezon sonu sözleşmesi bitecek oyunculardan yıldızlar karması kurma bug'ı olacağı sürece ne anladık bu işten birde. Makyajlamadan ibaret olacak başka bir beklentiniz olmasın. Sonra oyunu oynamayacaksam simulate etme ile devam edecek olsam ne diye bu oyunun yapay zekası bozuk kariyer modunda oynayayım ki ? Gider menajer lig oyunu alırım onu oynarım en azından gerçeğe uygun standartlarda oluyor. Kariyerde oyuncuyu geliştirme antrenman özelliği zaten saçma ötesi gerçek dışıydı şimdi daha da beter olacak. Sonra neymiş hızlandırılmış taktik ekranından oyunun kritik anlarında dilersek oyun moduna geçip frikik, penaltı vs. kullanabilecekmişiz. :) Allah aşkına oyunu ciddi anlamda böyle oynayacak olan kim var çok merak ediyorum. Yani biz kariyer mod severlerin gerçekten beklentisi bunlar mı, benmi farklı vede yanlış düşünüyorum yoksa bunlar milletle kafa mı buluyor.? Zaten en fanatiği bile oyunun bu kariyer moduna en fazla 3 sezon katlanıyor. Juventus ve Roma'yı bize fake takımlar olarak oynattırıp haklarını kaptırırken hiç bir şey yapmayacaklar adı temelli FUT olmuş bir oyunu akılları sıra her sene duyurdukları yenilik namına bu saçmalıkları bize iteleyecekler he canım yedik bizde. Görünen o ki gene aralığı bekleyip oyunun 3 te 1 fiyatına indikten sonra kardeşlikle alacağız başka türlü hakettiği o bile değil aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: T-Mac 26

Ps4 Fifa 20 sorunsuz oynuyordum, online giriş yapmıyor nedense 2 gündür oynayamıyorum. Dün girdim tekrar bu hesap geçersiz uyarısı verdi. Nasıl çözebilirim bu sorunu? FUT vs. vs. oynamadım sadece pro karakteri açmıştım bitane onunlada maça bile girmedim.Oyuncu kariyeri ağırlıklı oynuyorum.Banlanma vs. olayları oluyor mu ?
    Yardımcı olacak var mı
  • Videolarda izledim güzel oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

Abanmış gibi görünüyorlar diyelim başka türlü mantık aynı hem zaten yıllardır yapay zekası sıkıntılı olan bir mod değil mi kariyer modu ? Tamam satın alma opsiyonu olması iyi bir yenilik ama bunu oyunun sıkıntılı kariyer mod motorunu düzeltmedikleri sürece ne anlamı var.. İşlerin dahada komik, saçma bir hal aldığını deneseler kendileride anlayacaklar ama akılları fikirleri FUT dan milleti üğütmek olduğu için bunun mümkünatı yok zaten. Ayrıca CPU'nun saçma sapan transferleri, sonra sezon sonu sözleşmesi bitecek oyunculardan yıldızlar karması kurma bug'ı olacağı sürece ne anladık bu işten birde. Makyajlamadan ibaret olacak başka bir beklentiniz olmasın. Sonra oyunu oynamayacaksam simulate etme ile devam edecek olsam ne diye bu oyunun yapay zekası bozuk kariyer modunda oynayayım ki ? Gider menajer lig oyunu alırım onu oynarım en azından gerçeğe uygun standartlarda oluyor. Kariyerde oyuncuyu geliştirme antrenman özelliği zaten saçma ötesi gerçek dışıydı şimdi daha da beter olacak. Sonra neymiş hızlandırılmış taktik ekranından oyunun kritik anlarında dilersek oyun moduna geçip frikik, penaltı vs. kullanabilecekmişiz. :) Allah aşkına oyunu ciddi anlamda böyle oynayacak olan kim var çok merak ediyorum. Yani biz kariyer mod severlerin gerçekten beklentisi bunlar mı, benmi farklı vede yanlış düşünüyorum yoksa bunlar milletle kafa mı buluyor.? Zaten en fanatiği bile oyunun bu kariyer moduna en fazla 3 sezon katlanıyor. Juventus ve Roma'yı bize fake takımlar olarak oynattırıp haklarını kaptırırken hiç bir şey yapmayacaklar adı temelli FUT olmuş bir oyunu akılları sıra her sene duyurdukları yenilik namına bu saçmalıkları bize iteleyecekler he canım yedik bizde. Görünen o ki gene aralığı bekleyip oyunun 3 te 1 fiyatına indikten sonra kardeşlikle alacağız başka türlü hakettiği o bile değil aslında.

Alıntıları Göster
    Transfer işini düzeltmişler ezeli rakiplerin birbirine oyuncu transferi ve bazı takımların belli yapıda oyuncu grubu oluşturma durumuna dikkat edilmiş deniliyor.

Şili ve Kolombiya ligleri lisans sorunları nedeniyle olmayacak seneye

• Kulüpler saçma sapan transferler yapıyorlardı. Sağ bek eksik ama takım ortasaha ile dolduruyolra falan
  • Arkadaşlar Kariyer oynuyorum fakat transfer ara kısmında " sözleşmesi sene sonu bitecek " olan oyuncuları nasıl bulabilirim gözlemci ile yapamadım , mesela serbest,kiralık kategorisinde sene sonu bitecek yok maalesef.
  • Eh hayırlısı diyelim ozaman pek güvenmesemde memnun edici bir durum. Çünkü cpu nun yaptığı bir tek mantıklı transfer yok şu oyunda. Ben en çok bu satın alma opsiyonlu kiralama işine memnun oldum açıkcası çünkü kiralık sözleşmesi olan oyuncular klüple sözleşmeleri bitince takımlarına dönüyorlar hele 15 tane oyuncuyu kiralık veren kulüpler bildiğin orduya dönüyordu 1 sezon sonra. Çok oyuncu kiralayan kulüplerse perişan hale geliyordu 1 sene sonra. Yapay zeka denen birşey olmadığı içinde oyuncuda alıp satmıyorlar doğru düzgün tabi. Yani bakalım umarım komple bitik vaziyette ki kariyer modu nasıl iyileştirecekler çok merak ediyorum.

Copa Libertadores deki takımlarda fake olursa yüzüne bakılmaz o turnuvanın zaten Brezilya takımları komple fake. Başka takımlarda eklenirse Fake Libertadores diye değiştirmeleri lazım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

Eh hayırlısı diyelim ozaman pek güvenmesemde memnun edici bir durum. Çünkü cpu nun yaptığı bir tek mantıklı transfer yok şu oyunda. Ben en çok bu satın alma opsiyonlu kiralama işine memnun oldum açıkcası çünkü kiralık sözleşmesi olan oyuncular klüple sözleşmeleri bitince takımlarına dönüyorlar hele 15 tane oyuncuyu kiralık veren kulüpler bildiğin orduya dönüyordu 1 sezon sonra. Çok oyuncu kiralayan kulüplerse perişan hale geliyordu 1 sene sonra. Yapay zeka denen birşey olmadığı içinde oyuncuda alıp satmıyorlar doğru düzgün tabi. Yani bakalım umarım komple bitik vaziyette ki kariyer modu nasıl iyileştirecekler çok merak ediyorum.

Copa Libertadores deki takımlarda fake olursa yüzüne bakılmaz o turnuvanın zaten Brezilya takımları komple fake. Başka takımlarda eklenirse Fake Libertadores diye değiştirmeleri lazım...
    Klüpler olacak fake olmaz isimleri ama lig olmayacak sadece libertadoreste yer alan takımlar olacak lisanslı.Brezilyadaki durum galiba tam lisansmış birde oradaki lisans durumu karışık sponsorlar filan varmış işin içinde yani uğraştıran birşey olduğundan Fifa gitmemiş o işe.Brezilyada lisanslama işi problemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Klüpler olacak fake olmaz isimleri ama lig olmayacak sadece libertadoreste yer alan takımlar olacak lisanslı.Brezilyadaki durum galiba tam lisansmış birde oradaki lisans durumu karışık sponsorlar filan varmış işin içinde yani uğraştıran birşey olduğundan Fifa gitmemiş o işe.Brezilyada lisanslama işi problemli.

Alıntıları Göster
    Aynen bu sene Colo Colo, Boca, River Plate filan Libertadores lisansı alınınca düzelmişti. Ama Brezilya takımlarının halen fake kalması sıkıntılı bir durum. Oradaki takımlarında galiba pes ile özel anlaşmaları var. Çünkü federasyon geçen sene Brezilya kulüplerine ültimatom bile vermişti zorluk çıkarmayın men edilebilirsiniz diye buna rağmen gördüğümüz üzere fake yer aldılar. Tahminim Flamengo, Santos, Sao Paolo, Corinthians, Cruzeiro, Fluminense filan Juventus ve Roma ile benzer nitelikte anlaşmalara sahipler başka türlü Juve Şampiyonlar liginde nasılsa onlarda Libertadores de o şekildeler. Bu iş hakikaten cins bir noktaya gitmeye başladı böyle devam ederse birgün İtalya liginide göremeyebiliriz oyunda sadece inter ve milan yer alırsa şaşırmam şahsen. Çünkü EA sports denen aşırı paragöz firma FUT sayesinde ne kendini kasıyor tekrar lisanslamak için nede tepkilere kulak asıyor. Bir açık bulunsa keşkede pc de olduğu gibi Ps4'e de lisanslama yaması yapılabilse bari.

• 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.