Şimdi Ara

FIFA 20 TTnet Playstore 36TL PC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
7.752
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yararlandım aldım teşekkür ederim. Ama normal bir key vermiyor sadece origin hesabınıza link yapıyor 2game accountunu sanırım. Sistemi tam anlayamadım. Ama aktivasyon işlemini key ile yapmıyorsunuz buradan aldığınızda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyunfor da 33 lira bilginiz olsun arkadaşlar.
  • Key vermiyor account link açıyor hesabınıza giriş yapıyorsunuz sonra da hesaptan tekrardan oyunu aktifleştir diyorsunuz origin e yansıyor ben şu an indiriyorum daha ucuz görmedim bu sitede iyi ki 80 90ken almamışım

• Oynasana'dan aldım ben de. Önce Origin hesabını bağlıyor sonra oyunu ekliyorsunuz.

FIFA 20 TTnet Playstore 36TL PC

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de gece oradan aldim ama bir türlü hesaba eklenmedi benimki. Mail de attim dönen yok

• crashris kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle konu için teşekkürler, yararlandık sayenizde. Ben de aldım fakat hala güvenlik onayinda bekle diyor, benim herhangi bir şey yapmam mi gerek? Eğer benlik bir şey yoksa sizde ne kadar bir süre de onaylanmisti?

• 34Tarik kullanıcısına yanıt
    Aldıktan sonra Oynasana'nın bir sayfasına yönlendiriyor. Orada dijital ürün kısmında ilk olarak Origin aktivasyon yapılıyor ve bağlandıktan sonra da sağdaki kısımdan hesaba ekleme işlemi yapılıyor bu kadar. Bekleme olmadı bende hemen eklendi.

FIFA 20 TTnet Playstore 36TL PC

• Ayni islemleri yaptim ama ekle butony çalışmıyor bende.

Açıkçası tam hatırlamıyorum ne olduydu ayrıca pencere mi açılmıştı ama tarayıcının açılır pencere ayarını falan kontrol et belki engelleme yapıyordur. Hesabı bağladıysan yan kısmın da çalışması lazım. Hatta telefondan da dene.

• origin hesabımın bölgesi United Statemiş. Türkiye olarak güncelleyince sorun çözüldü.
    Bölge muhabbeti aklıma gelmezdi. Neyse geçmiş olsun.

• Hemen oldu benimki sadece origin şifremi unuttum o uğraştırdı 😂

• Dandik bir oyun. Online'da kendi kafasına göre takılıyor bazen, maçın sonucuna etki edip insanı çıldırtıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 ye tamamlarsanız 5 TL i dirim kodu verdim 2 tane. Popkek kampanyası bu nasıl kullanılır bilemem mesaj atmayın. Sitesinde açıklama vardır.

quote:

Bu hediye oyuna doyamayanlara geliyor! Dijital oyun mağazası playstore.com’da yapacağın 50 TL'lik alışverişte geçerli 5 TL hediye kodu kazandın! Hediye kodun: 73a95ce
    Hediye kodunu nasıl kullanabileceğinle ilgili detaylı bilgi için:https://www.etipopkeklebosyok.com/FrequentlyAskedQuestions?sss=soru6

quote:

Bu hediye oyuna doyamayanlara geliyor! Dijital oyun mağazası playstore.com’da yapacağın 50 TL'lik alışverişte geçerli 5 TL hediye kodu kazandın! Hediye kodun: 7462337
    Hediye kodunu nasıl kullanabileceğinle ilgili detaylı bilgi için:https://www.etipopkeklebosyok.com/FrequentlyAskedQuestions?sss=soru6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siteye üye olunmuyor . Sadece TT müşterilerine herhalde.

• 2game'de stok bi yakalayamadık neymiş bu ya
  • Avese kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de yakalayamadim gece baktigimda hala 6 eylul yaziyordu ama acaba gece 2 de mi aciliyor

• Avese kullanıcısına yanıt
    Oynasa.com'dan alabilirsiniz hocam. Arkadaşlarım aldı anında hesabına ekledi, indirdi ve oynuyor. Ben playstore'den aldım hala onaylanmadi ,bekliyorum.

• playstore'dan onay maili gelmiyor bi türlü

• oynasana.com hala yaşıyor mu ya :D ben de ordan aldım saniyesine kütüphaneye ekledim oyunu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.