Şimdi Ara

FIFA 20 TTnet Playstore 36TL PC (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
7.752
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adsizkovboy

Yararlandım çok teşekkürler 👍👍
    Aksam bende aldım ordan.

Rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkali

https://2game.com/tr-tr/fifa-20-standard-edition

EADEALS kodu ile 28,5TL'ye geliyor
    yararlandım tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

yararlandım tesekkurler

Alıntıları Göster
    iyi oyunlar :)
  • Arkadaşlar rahatsız ediyorum pardon, bir sorum vardı.
    Bende üyelik kısıtlandı, MH arayın vs. yazıyor ama 444 0 375 (orada yazan numara) arayınca abone no vs. istiyor, Türk Telekom genel MH sanırım, playstore ile alakası yok. Ne yapmak lazım, yaşayan oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş alalım haftasonu oynarız dedik. Her şey tamam ödemeyi aldı bana supportla iletişime geç diyor sitede bi sorun var ne olduğu belli değil. sanırım support haftasonu çalışmıyormuş bir de dersimizi aldık yine.
  • Ben aldım ama oyun açılıştaki volta maçından sonra ana menüye girerken oyundan atıyor ne denediysem olmadı nasıl düzeltebilirim

• Your payment failed, Please try again later. Diye hata veriyor bende. Enpara sanal kredi kartı ile deniyorum.
  • lordscan kullanıcısına yanıt
    3 tl daha verio turktelekomdan alın arkadaşlar oyunfor falan 3 tl ucuz almak için maceraya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

Your payment failed, Please try again later. Diye hata veriyor bende. Enpara sanal kredi kartı ile deniyorum.
    Ben Axess sanal ile denedim hemen çekti. 5dk sonrada onaylandı haftaiçi akşam 8 falandı

• Kadro guncellemesi geliyor mu arkadaslar

• Arkadaşlar online falan nasıldır alınır mı sizce

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • canozturk C kullanıcısına yanıt
    6 oyun oynadım seasons da, 2si fena laglıydı diğer 4ü iyiydi.
    ultimate team oynanmaz artık agustostan sonra b.ku cıkıyor oyunun herkesde 190+ kadro oluyo. normal online 1v1 oynarsınız veya arkadaşlarınız varsa pro clubs yapın eğlenceli baya.
  • Ben playstore'den kırk takla ile alabildim. Geçen hafta kurdum, oyun 2019 dan sonra daha gerçekçi ve göze hoş geldi.
    Kariyer oynamak bana daha çekici gelir her zaman. Resmen bedavaya aldım, devam ediyorsa fiyat kaçırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashris

Ben aldım ama oyun açılıştaki volta maçından sonra ana menüye girerken oyundan atıyor ne denediysem olmadı nasıl düzeltebilirim
    nvidia geforce un oyun için etkinliğini kapat kartın nvidia ysa
  • Yıllardır oynamiyorum, evde usb kol takarak iki kisi oynayabiliyoruz di mi bunu? bunu sagliyorsa ben de alacagim eglencesine. ve de kadrolar 2020ye gore guncelleniyorbmu

• Kadro güncellemeleri ne kadar devam ediyor ?
  • kadrolara güncelleme gelmiyor arkadaşlar transferler yok ancak kendiniz indirip yaparsınız

20 gün sonra fifa 21 çıkıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 14 Eylül 2020; 1:48:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

nvidia geforce un oyun için etkinliğini kapat kartın nvidia ysa

Alıntıları Göster
    tamam deneyeceğim akşam şimdiden teşekkürler farklı bi çözüm, eminim olacaktır, transfer olsaydı fifa 21 den sonra kadro güncellemesi gelir miydi yine elle mi yapmak lazım bi de takım takım mı yoksa tüm oyuna yapabilir miyiz ?= bi de haftalık kondisyonların güncellenmesi de fifa 21 çıksa daha geliyor mu öyle bir olay var mı ?
  • ps4 için yeni kullanıcı açıp fifa20'yi Bonus kart ile 30,3 TL'ye aldım. Tebrikler 30,03 TL bunus kazandınız mesajı geldi. Oyun Bedavaya geldi.
  • Kardeşim ucuza aldım alacak olan varsa diye de yazdım, oyunforda 33 tl diye. adamlar origin de garanti veriyor. reklamı kes falan demişsiniz de alayınız aldığı yeri söylemişsiniz. ben söyleyince mi reklam oluo. bana ne nerden alırsanız alın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordscan -- 14 Eylül 2020; 13:47:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.