Şimdi Ara

FIFA 20 TTnet Playstore 36TL PC (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
7.752
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2game.com dan aldım ama nasıl etkinleştiriyoruz yardımcı olur musunuz arkadaşlar?
  • Bu oyun için fazla pahalı olmayan gamepad tavsiyesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 14 Eylül 2020; 23:53:13 >
  • boktan bir oyun orta zorluğu kolay bir üst zorluğu da tuşlara basmıyormuş gibi oyuncuları handallaştırarak zorlaştırılmış dandik karşı takımdada sanki 10 tane messi var hepsi bolt gibi koşuyor hepsi çabuk top kapıyor zor ayarda anlık olarak bi bok yapamazsın . Böyle saçmalık olmaz eski fifalar bug doluydu ama en zor ayarda anlık olarak hamleler yapıyordum

EA Aİ'den anladığı sanırım eşşek anırması AİAİİ işkence gibi milli maçlarda yada avrupa maçlarında türkiye düşmanı hakemler gibi oyun gördüğüm en saçma fifa oyunu
  • Online için alacaklar 2 kere düşünsün. Aldık,girdik 5 maçın 3ünde oyundan attı, biri de yarıda kaldı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi özellik o oyun içinde alt z yapınca açılınca yerdekiler hepsini kapattım yine aynı çıldıracam oynayamıyoruz bi türlü

• quote:

Orijinalden alıntı: crashris

Hocam hangi özellik o oyun içinde alt z yapınca açılınca yerdekiler hepsini kapattım yine aynı çıldıracam oynayamıyoruz bi türlü
    onu değil direk şu sağ altta saatin kenarında var ya hani ordan nvidia geforce experience açıp ayarlara giriyosun genel kısmında oyun içi yer paylaşım gibi bir seçenek olur onu kapatacaksın böylelikle experience devre dışı kalıcak oyunlarda, ben kapanma sorununu o şekilde aşmıştım.
    Allah aşkına ekran görüntüsü at bulamadım bu zıkkımı ben bakmaktan bıktım

Taam buldum buldum deneylim bakalım

• Var mı uygun fiyata alabileceğimiz güncel bir site?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Super Ray

Var mı uygun fiyata alabileceğimiz güncel bir site?
    takip edin yine düşer fiyatı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.