Şimdi Ara

FIFA 2014 [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
8
Favori
115.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • messiye napmışlar la adam 40 yaşında gösteriyor
  • Oyunu early açarsa olarak ne zaman alabiliyoruz belli mi? Storeden alinabilek mi oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunda tek isteğim ultimate takımlari ile arkadaş ile ayni pcden oynayabilmek.baska birsey istemiyorum..ama gelmez.

• Bekliyoruz, hangi akla hizmetse hem FİFA hem PES'i kaldırdım bilgisayardan, futbolsuz kaldık
  • Bu resim eğer ps4 versiyonuna aitse beklentilerin altında olacak gibi.
     FIFA 2014 [ANA KONU]
  • Türk Ligi resmi olarak açıklanmadı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noogard

Türk Ligi resmi olarak açıklanmadı mı ?

maalesef eğer türkiye ligi olmazsa almıcam grafikte bi değişiklik yok yenilik yok ee ne yapayım ben fifa 14'ü

türkiye ligi olursa paceli bi kadro çıkartır gsli olsamda bjk logosu ile ultimate team oynarım 7/24
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

Bu resim eğer ps4 versiyonuna aitse beklentilerin altında olacak gibi.
     FIFA 2014 [ANA KONU]

Şortlar soba borusu gibi. Eski nesil bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

FIFA 2014 [ANA KONU]

Yeni nesil fifa 14 resimlerinde 14 yazısı sarı oluyor ve bu resimdede sarı şortlarda kırışıklık falanda var şimdiki nesil versiyonuna ait resimlerde yoktu kırışıklık falan

• quote:

quote:

quote:

FIFA 2014 [ANA KONU]

Yeni nesil fifa 14 resimlerinde 14 yazısı sarı oluyor ve bu resimdede sarı şortlarda kırışıklık falanda var şimdiki nesil versiyonuna ait resimlerde yoktu kırışıklık falan

Dikkat etmemiştim yazı fontuna.

Benim yeni nesilden beklediklerim daha fazla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

FIFA 2014 [ANA KONU]

Dikkat etmemiştim yazı fontuna.

Benim yeni nesilden beklediklerim daha fazla.

Eğer yeni nesil versiyona aitse oyun hayalkırıklığı olacak gibi grafik açısından umarım şimdiki nesile aittir.

• Ne zaman göreceğiz şu kalitede futbol oyunları
     FIFA 2014 [ANA KONU]
     FIFA 2014 [ANA KONU]

• Evet benim içinde öyle olacak.

Gökhan Karadayı FB' ta ekli bende ama hiç konuşmadım. Bunun devamınıda getirmedi.
  • Brezilya ligi lisanslı oldu. Umarım ligimiz yakında aciklanır.

• Arkadaşlar;

Fifa 14, Fifa 13 den hız olarak daha mı yavaş ? Sanki bana öyle geldi. Eğer öyleyse tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Neverdies -- 18 Temmuz 2013; 14:32:18 >
  • Oyun daha çıkmamış nerden bilicez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinny -- 18 Temmuz 2013; 22:27:02 >
  • Arkadaşlar, bu oyunu nereden alıyoruz?
    Origin'den 59.99€ verecek halimiz yok değil mi? Bu Digital Deluxe versiyonunu yarı fiyatına bir yerden buluruz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maca_As

fifa 98 den beri fifa oynuyorum ama bu sene orjinal aldığıma çok pişman etti beni ea pes bu sene çok sağlam oyun çıkarıcak bu sene pes e geçmeyi düşünüyorum fifada Türkiye ligi olmazsa eğer pes de 3 büyüklerde var Tükçe bide

Forumun %99'uyla farklı görüştesin hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vustic

En cok bekledigim oyunların konularını acan Humiyettin.

Ben pes'in buyuk rakip olmamasindan dolayi Fifa'nın cok buyuk yenilikler yapacagini dusunmuyorum.

Benim wishlist'im
    TÜRKİYE LIGI
    Mac ici animasyonlar eklensin.
    Hakeme itiraz gelsin.
    Sakatliklar gercekci olsun.
    Sahaya sedye girsin.
    Tedavi olan oyuncu icin sahaya saglik ekibi girsin.
    Agresif oyuncular faul sonrası itismelere sebep olsun.
    Centilmenler rakibi yerden kaldırsın.
    Taraftarların sesi cıksın.Gürültü yerine besteler duyulsun. Bknz PES6
    Forma dinamigi artsın.
    Yagmurlu havalarda forma çamurlansın.Bu detaylandırılsın.Oyuncu sol tarafıyla duserse o taraf kirlensin.
    Kupa seromonileri coskulu olsun.Madalya töreni yapılsın.
    Be A pro modunda. Sevgili vs olsun. Mülkler,sponsor anlasmaları olsun. (krampon,bileklik sponsoru nike ise oyuncu sadece o kramponları giysin)

Daha yazabilecegim cok sey var. Benim istedilerime itirazı olan varsa söyleyebilir.

Hakeme itiraz yokmu? Ben faul yaptığımda adamım hakeme el kol hareketi yapıyor isyan ediyor. Kırmızı kart yediğinde arkadaşı sakinleştiriyor uzaklaştırıyor ordan?

• Yeni sezonun Ultimate Team modu çok değişik olacakmış... Garip şeyler var... Güzele benziyor ancak!

FIFA 2014 [ANA KONU]

New Transfer Market search & compare options:
    A new streamlined, user-friendly search interface enables you to seek out players by name on the Transfer Market and compare them to your roster.

Türkçesi: Trade'de isim ile arama eklenmiş! Yani artık geçen sene mesela Mascherano'yu ST yapıp satan nesil(Bu sene yoktu) bitecek...

Player Loyalty: Players found in packs automatically start with a loyalty Chemistry boost, but those acquired in the Transfer Market do not.These players need to play 10 matches before they unlock loyalty.

Türkçesi: Oyuncu sadakati: Packten çıkan oyuncular Sadık Oyuncu grubundan başlayacaklar, ancak marketten alınan oyuncuların Sadık olması için 10 maç oynaması gerekiyor...

New squad customization options: For the first time ever in FIFA Ultimate Team, you’ll be able to customize your squad’s kit numbers and set-piece takers directly from the squad screen.

Türkçesi: Oyuncuların Forma numarası ve Duran top kullanıcılarını direk Squad ekranından ayarlayabileceğiz!

FIFA 2014 [ANA KONU]

Oyuncu kartların altında yazan 3 harfli ifadeler de gözüme takıldı... Düşünceleriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutnaderi -- 22 Temmuz 2013; 13:43:06 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.