Şimdi Ara

FIFA 2014 [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
8
Favori
115.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün görüm UT de forma numarasını istediğimiz gibi koyabilecekmişiz.. Fotoğrafını görmüştüm bulursam koyayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yiğit Alp Demirkıran

quote:

Orijinalden alıntı: Vustic

En cok bekledigim oyunların konularını acan Humiyettin.

Ben pes'in buyuk rakip olmamasindan dolayi Fifa'nın cok buyuk yenilikler yapacagini dusunmuyorum.

Benim wishlist'im
    TÜRKİYE LIGI
    Mac ici animasyonlar eklensin.
    Hakeme itiraz gelsin.
    Sakatliklar gercekci olsun.
    Sahaya sedye girsin.
    Tedavi olan oyuncu icin sahaya saglik ekibi girsin.
    Agresif oyuncular faul sonrası itismelere sebep olsun.
    Centilmenler rakibi yerden kaldırsın.
    Taraftarların sesi cıksın.Gürültü yerine besteler duyulsun. Bknz PES6
    Forma dinamigi artsın.
    Yagmurlu havalarda forma çamurlansın.Bu detaylandırılsın.Oyuncu sol tarafıyla duserse o taraf kirlensin.
    Kupa seromonileri coskulu olsun.Madalya töreni yapılsın.
    Be A pro modunda. Sevgili vs olsun. Mülkler,sponsor anlasmaları olsun. (krampon,bileklik sponsoru nike ise oyuncu sadece o kramponları giysin)

Daha yazabilecegim cok sey var. Benim istedilerime itirazı olan varsa söyleyebilir.

Hakeme itiraz yokmu? Ben faul yaptığımda adamım hakeme el kol hareketi yapıyor isyan ediyor. Kırmızı kart yediğinde arkadaşı sakinleştiriyor uzaklaştırıyor ordan?

Cok basit animasyonlar benim istedigim baya baya gattuso gibi olsun. Ortalik karissin istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Ben pes'in buyuk rakip olmamasindan dolayi Fifa'nın cok buyuk yenilikler yapacagini dusunmuyorum.

Benim wishlist'im
    TÜRKİYE LIGI
    Hakeme itiraz gelsin.
    Sahaya sedye girsin.
    Forma dinamigi artsın.
    Yagmurlu havalarda forma çamurlansın.Bu detaylandırılsın.Oyuncu sol tarafıyla duserse o taraf kirlensin.
    Be A pro modunda. Sevgili vs olsun. Mülkler,sponsor anlasmaları olsun. (krampon,bileklik sponsoru nike ise oyuncu sadece o kramponları giysin)

Daha yazabilecegim cok sey var. Benim istedilerime itirazı olan varsa söyleyebilir.

Hakeme itiraz yokmu? Ben faul yaptığımda adamım hakeme el kol hareketi yapıyor isyan ediyor. Kırmızı kart yediğinde arkadaşı sakinleştiriyor uzaklaştırıyor ordan?

Cok basit animasyonlar benim istedigim baya baya gattuso gibi olsun. Ortalik karissin istiyorum.

He o zaman tamam kusra bakma. Ama dediğinin olacağını pek sanmam. Olursa daha güzel olur ama adamlar fair play yanlısı bunu oyuna koymazlar diye düşünüyorum

• Bu oyunu PS3 e alan olacakmı çok merak ediyorum ben şahsen 10 13 arası Fifa oynuyorum bu sene almayacağım çünkü birebir 13 ile aynı sadece kadrolar değişmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: LopezCarte

Bu oyunu PS3 e alan olacakmı çok merak ediyorum ben şahsen 10 13 arası Fifa oynuyorum bu sene almayacağım çünkü birebir 13 ile aynı sadece kadrolar değişmiş

Kardeşim oyun 100 TL tabiki alacaksın yeni birşeyi deneyceksin göreceksin. 100 TL seni ne zengin eder nede fakir. Bu kadar kasmaya gerek yok. Salver gitsin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Benim wishlist'im
    TÜRKİYE LIGI
    Hakeme itiraz gelsin.
    Sahaya sedye girsin.
    Forma dinamigi artsın.

He o zaman tamam kusra bakma. Ama dediğinin olacağını pek sanmam. Olursa daha güzel olur ama adamlar fair play yanlısı bunu oyuna koymazlar diye düşünüyorum

Ben de bir yerde okumuştum birisi forma çıkarma olsun istiyor, sarı kartı olacak ama...

Daha sonra sert müdahalelerde konsolda oynuyorsanız Kol Titresin diyorlar... Adamın bacağına ne olduğuğunu anlamak açısından Eğer kol titremeye devam ederse aynı gerçek hayattaki gibi sızı ağrı hissederiz

Gollerde taraftarlara göre ses değişsin... Mesela ingiltere-galler-iskoçya-irlanda yörelerinde gol olunca taraftar "Yeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaa" diye bağırıyor "Goooooooooooooooooooll!" diye değil

• quote:

Orijinalden alıntı: umutnaderi
    Ben de bir yerde okumuştum birisi forma çıkarma olsun istiyor, sarı kartı olacak ama...

Daha sonra sert müdahalelerde konsolda oynuyorsanız Kol Titresin diyorlar... Adamın bacağına ne olduğuğunu anlamak açısından Eğer kol titremeye devam ederse aynı gerçek hayattaki gibi sızı ağrı hissederiz

Gollerde taraftarlara göre ses değişsin... Mesela ingiltere-galler-iskoçya-irlanda yörelerinde gol olunca taraftar "Yeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaa" diye bağırıyor "Goooooooooooooooooooll!" diye değil

Eğer forma çıkarıp sallama olayını diyorsan onu diyen bendim. Sakatlanınca sahaya sağlık ekipleri girsin vs. bunlar da çok orijinal fikirler.

• 14'te NBA2K gibi yapsa iyi olmazmı sizce.Efsane takımları, efsane oyuncuları oyuna ekleseler bence çok iyi olur.
  • Yeni FUT 14. Tanıtım videosu...

• Bu yıl FUT cok hareketli olacaga benziyor... Hadi hayırlısı...
  • Tatile çıkcam FUT14'e kadar yokum bunun için 500 K coins satıyorum

20 TL

Akbank

PM .

• quote:

Orijinalden alıntı: Vin Laden

14'te NBA2K gibi yapsa iyi olmazmı sizce.Efsane takımları, efsane oyuncuları oyuna ekleseler bence çok iyi olur.

Efsane oyuncular takımı var zaten fifa'da classic xı diye
  • Tatile çıkcam FUT14'e kadar yokum bunun için 500 K coins satıyorum

15 TL

Akbank

PM .

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

14'te NBA2K gibi yapsa iyi olmazmı sizce.Efsane takımları, efsane oyuncuları oyuna ekleseler bence çok iyi olur.

Benim bahsettiğim onlar değil.Mesela 2004-2005 Milan - 2003-2004 Arsenal - 2000 Galatasaray gibi tarihteki efsane kadrolar. Nba2K'de var mesela 70,80,90 lardaki efsane takımlar onlar ı kastettim.
  • quote:

quote:

quote:

Benim bahsettiğim onlar değil.Mesela 2004-2005 Milan - 2003-2004 Arsenal - 2000 Galatasaray gibi tarihteki efsane kadrolar. Nba2K'de var mesela 70,80,90 lardaki efsane takımlar onlar ı kastettim.

Dediğin olsa gerçekten güzel olurdu
  • Türkiye Ligi hakkında hala resmi bir açıklama yok, değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: miba54

Türkiye Ligi hakkında hala resmi bir açıklama yok, değil mi?

Onların önemsediğini sanmıyorum... Maksimum taş çatlasa türkiyede 1.5 milyon kişi oynuyordur orijinal oyun... Onlar için önemli bir zarar değil...
  • quote:

quote:

Onların önemsediğini sanmıyorum... Maksimum taş çatlasa türkiyede 1.5 milyon kişi oynuyordur orijinal oyun... Onlar için önemli bir zarar değil...

Oyun 13-15m satıyor 1.5m nasıl önemli değil ? 60 dolar*1.500.000= 90m dolar.
  • quote:

quote:

quote:

Oyun 13-15m satıyor 1.5m nasıl önemli değil ? 60 dolar*1.500.000= 90m dolar.

Türkiye ligi olmasa bile 1,5 milyonun 1 milyonu oyunu satın alacağını biliyor... o yüzden açıklama yapmayıda önemsemiyorlardır. Güney Amerika satışlarını artırmak için brezilyayı açıkladılar. Bakalım en fazla 30 gün daha bekleriz.hayırlısı....

• Arkadaşlar bu oyunun nuuvem.com ön satış fiyatı çok düşük geldi bana sanırım 50 TL gibi çok iyi bir fiyat ediyor. Yoksa ben bu konuda yanılıyor muyum?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.