Şimdi Ara

FIFA 2014 [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
8
Favori
115.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Fifa 14 psn'de ön siparişe ne zman cıkar bir bilgisi olan varmı. Birde fifayı tek accounttan 2 kişi indirsek bir sorun cıkarmı. (bir kac oyun indirdik herhangi bir sorun yoktu ama bilmediğim bir şey varmı diye soruyorum)
    Teşekurler..
  • Geçen sene Emenike çoğu kişinin tercihiydi bu sene Fener'e geldiğine göre Fener olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

Geçen sene Emenike çoğu kişinin tercihiydi bu sene Fener'e geldiğine göre Fener olur mu ?

Ben Türkiye liginden umutsuzum ama Fenerbahçe kesin olur bence.
  • quote:

Geçen sene Emenike çoğu kişinin tercihiydi bu sene Fener'e geldiğine göre Fener olur mu ?

Pek umudum yok valla FM12de Moussa Sow harikaydı fenere geldi özellikleri azaldı emenike bitiricilik 15di spartaga gitti birden 17 oldu. geri gelince düşücek bence.
    aynı şekilde fifa da emenikenin özelliklerini düşürücekler diye düşünüyorum bu sene süperdi hız dayanıklılık falan ultimatede vazgeçilmezdi

• quote:

Gecen yıl Fenerbahce kotu bir takim diye veya kalitesiz oyunculari yok diye oyunda yer almadı diye birsey yok.Tamamen lisans probleminden oyunda olmadı.
    Yapımcı firma olan EA önceden TFFden ligdeki her takımın lisans hakkını toplu olarak EA 'ya teslim alıyordu, ancak yeni gelen TFF yönetimi ;Yapımcıya ,tek tek lisans almalarını söyledi.Bu yüzden EA sadece Galatasaray'ın lisans haklarını aldı.Diger klüplerle ya anlaşamadı yada ugraşmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vustic -- 11 Ağustos 2013; 17:16:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylar önce UT harici modlarda yapılan son güncellemede Emenike'nin özellikleri zaten eskisinden daha düşük durumda:

http://sofifa.com/en/fifa13winter/player/147766-emmanuel-emenike

Eğer Fenerbahçe oyunda olur da Emenike'yi görebilirsek, benim tahminim bundan daha düşük özelliklerinin olmayacağı yönünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ɖjarum Ɓlack

quote:

Pek umudum yok valla FM12de Moussa Sow harikaydı fenere geldi özellikleri azaldı emenike bitiricilik 15di spartaga gitti birden 17 oldu. geri gelince düşücek bence.
    aynı şekilde fifa da emenikenin özelliklerini düşürücekler diye düşünüyorum bu sene süperdi hız dayanıklılık falan ultimatede vazgeçilmezdi

Pace'si düşmüş zaten.

• Düşmesi normal değil mi sizce de? Yabancı futbolcular TR'de tatil yapıyor, çiftlik yerine geçiyor buralar. Veya sakatlıklarını burada atlatıyorlar. Nasıl olsa burada göz önünde de değiller. Yurt dışına gidiyorlar, yine gerçek performanslarını orada gösteriyorlar. FM de bunun farkında.
  • Süper lig onaylandı mı ?
  • xbox360 için ön sipariş ne zaman açılıyor bilen var mı?
  • Arka saflardan yerimizi alalım.
  • Bunun nesi yeni nesil videolara bakıyorum herşey aynı geliyor
  • Tff yetkilisi İlker uğur twitter'dan fifa 14'de TR ligi için olması zor dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vin Laden

Tff yetkilisi İlker uğur twitter'dan fifa 14'de TR ligi için olması zor dedi.

Bari Fenerbahçeyi falanda koysalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Açıklama linkini verir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

quote:

link yok twitter'da muhabbeti döndü oda zor yazdı ben birazdan kendim yine sorucam
  • quote:

quote:

quote:

link yok twitter'da muhabbeti döndü oda zor yazdı ben birazdan kendim yine sorucam

İyi de her tweet'in bir linki olur. Ben son tweet'lerde öyle bir açıklama görmedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyi de her tweet'in bir linki olur. Ben son tweet'lerde öyle bir açıklama görmedim.

evet kaldırmış bende farkettim onun için bende tekrardan sordum

• soruma cevap geldi dediğim gibi büyük ihtimalle ligimiz yok

https://twitter.com/ilkerugur/status/367739797567045632
  • Ah ah... Bir de suçu EA'ya atmazlar mı... İçimden demediğim kalmadı.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.