Şimdi Ara

Fifa 2015 turkiye ligi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar belki cok bilinen bir oylama ama ben yeni ogrendim, fifa 15de hangi ligler olsun. Lutfen arkadaslarinizla paylasin ve oylamaya katilin.

http://www.fifplay.com/fifa15-leagues-vote/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• her sene aynı muhabbet bundanda sonuç çıkacağını hiç sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

her sene aynı muhabbet bundanda sonuç çıkacağını hiç sanmam.

Fifa niye düşman bizim millete anlamam türkiyede deli gibi oyun pazarı var değerini bilmiyorlar.

Aklına gelcek her lig nerdeyse var fifada bizim lige kadar..

Marka değerimiz yok ondan eklemiyorlar bir tek gsyi alıyorlar avrupada var diyenlere de deli oluyorum.

Arap ligi var alt ligler var brezilya ligi var norveç var alayı bizim ligten daha kötü ligler tr ligini mutlaka eklemeleri lazım nedir bu düşmanlık anlamıyorum.

• Adamlar eklemeye razı tff lisansları vermiyor para istiyor sadece galatasaray kişisel olarak lisansları verdi

• quote:

Orijinalden alıntı: lebronjames1993

quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

her sene aynı muhabbet bundanda sonuç çıkacağını hiç sanmam.

Fifa niye düşman bizim millete anlamam türkiyede deli gibi oyun pazarı var değerini bilmiyorlar.

Aklına gelcek her lig nerdeyse var fifada bizim lige kadar..

Marka değerimiz yok ondan eklemiyorlar bir tek gsyi alıyorlar avrupada var diyenlere de deli oluyorum.

Arap ligi var alt ligler var brezilya ligi var norveç var alayı bizim ligten daha kötü ligler tr ligini mutlaka eklemeleri lazım nedir bu düşmanlık anlamıyorum.

Evet oyle ne yazıkki adı sanı duyulmamış saçma sapan takımlar ve ligler var bizimki yok şaka gibi ya hadi pesi anlarımda.

• Bizim federasyonla anlasmalari lazim koca sirket ya ben fifada olsam abdli olsam turk olmasam bile uyuz olurdum kardesim arap ligi bile var her lig var turkiye gibi meshur bir ulkenin ligi nasil olmaz?

tamam ispanya italya fransa ingiltere almanya daha ön planda ama turkiye de buradan sonra gelmeli artik yani!

• Aynen yetti artik su lisans meselesi midir nedir cozselerde oynasak ligimizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy Selva -- 31 Ocak 2014; 17:42:18 >
  • Arkadaşlar merhaba ben oyuncu kariyer modunda maç öncesi antremanlarda bi yerde takıldım resimde ekliyorum ingilizce bişeyler yazıyor pek anlamadım ne yapsam geçemedim burayı geçen arkadaşlar varsa anlatabilirmi bana nasıl olduğunu şimdiden teşekkürler..
     Fifa 2015 turkiye ligi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.