Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Ukrayna 2 - 0 Türkiye | 02.09.2017 | 21:45 | TV8 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
3
Favori
16.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    konuşurken iki kere düşün ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrWrong

quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

Cengizi beğenen var mıydı? Roma.ya transfer olmasının avantajı ile oynadı resmen.

Arda girene kadar bir kez olsun kanattan kaçmadı.

Şenere bir kez olsun defansa yardıma gelmedi.

Yediğimiz ikinci golde konoplyanka ilk hareketlendiği zaman cenk forvet olmasına rağmen takip etmeye çalıştı ama yetişemedi. Sağ kanatta şener hep tek kaldı maalesef.

Ozan aşırı kilolu söyleniyor ama cengizin de ozandan aşağı kalır bi yanı yoktu sanki biraz şişmiş gibi. Ozan ondan hızlı koşuyor.

Kaybettiği hiçbir topu almak için çaba sarfetmedi.

Bence maçın görünmeyen en kötü oyuncusu idi.

Nuri Şahin ozanın yerine ilk 11 başlamalıydı.

Lucescu 45te ozan ile cengizi çıkartıp arda ile emre moru oyuna almalı idi yada hakan ozan cengiz üçünü çıkartıp nuri arda emre moru almalı idi çok geç hamleler yaptı maalesef emre oyuna dahi giremedi.

Mehmet topal kesinlikle defansta oynamamalı zaten bu sene çok formsuz yedek bile kalabilirdi

Cengiz casper gibiysi haklısın. Ama sebebi cengizden ziyade futbol dahisi(!) lucescu. Çocuğu kanat gibi oynatmak yerine akla ziyan bir şekilde 2. forvet gibi oynattı. Defansın arkasına koş diye tembihlemiş bariz belliydi. Çocukta kısacık boyuyla kayboldu defansın ortasında doğal olarak. O işi yapacak adam burak yılmaz bizde. Çocuğu kendi yerinde kanatta oynatsa şener kanserine maruz kalmayacaktık sağ kanatta. Cengizde muhtemelen etkili olacaktı sağ kanattaki boşluklarda çok işimize yarayacaktı hızı ve asistleri ile.

Haklısın Yanlış sistem ve 11 kurbanı oldu şener veya ismail ikisi defalarca ortasahada kendi kanatlarında önlerinde 30metre boş alan oldukları halde topla buluştular önlerine kaçacak tek adam olması kafi idi.

Lucescu tam bir hayal kırıklığına uğrattı inşallah sadece bu maç böyledir yoksa vay halimize en güçlü olduğumuz alan ortasahada ezildik adamlara.

İlk yarı tek yapması gereken sahada rotasız göktaşı gibi gezen ozanı konoplyankaya yakın oynatarak onun hızlanacağı boş alanları kapatmak olacaktı. İkinci yarı şeneri konoplyankaya yapıştırdı defansın sağ arkasına kaçmayan oyuncu kalmadı maalesef.

Bu maç lucescunun yaptığı tek bir + yoktu sanırım tam bir hayal kırıklığı oldu inşallah hatasından tez döner.

Ayrıca son 3 maç kalmış medyada yapıcı eleştiri olması lazım ama maalesef ilk yarıdan yıkıcı eleştiriler başladı isim önemli değil sadece milli takımı gömmek için.

• Muhafız. kullanıcısına yanıt
    mübalağa sanatı yapıyorum hocam
    yani demek istiyorum ki yabancı sınırını geri getirmek istemek Türk Futbolunu baltalamaktır..
  • Eyyyy Lucescu bu olayın oyuncu kondisyonu ile alakası nedir?Milli Takım'a aldığın oyuncular demek ki ortalama zekaya bile sahip değiller.

FIFA 2018 Dünya Kupası |  Ukrayna 2 - 0 Türkiye | 02.09.2017 | 21:45 |  TV8

• https://mobile.twitter.com/osmanaktas16/status/904062612572442624

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı sınırı gelsin tabi. Ama sadece oyuncu değil td de yerli olsun. Sonra cl de niye gruplardan çıkamadık. El de niye rakiplere yeniliyoruz, niye oyuncular oynamıyor diye ağlayalım. Yerliler böyle oynarsa 11 e oyuncu alınmasını bırak yedeklere bile sokulmamalı bunlar bence. Çöp bile hafif kalıyor bunlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marblue

Yabancı sınırı gelsin tabi. Ama sadece oyuncu değil td de yerli olsun. Sonra cl de niye gruplardan çıkamadık. El de niye rakiplere yeniliyoruz, niye oyuncular oynamıyor diye ağlayalım. Yerliler böyle oynarsa 11 e oyuncu alınmasını bırak yedeklere bile sokulmamalı bunlar bence. Çöp bile hafif kalıyor bunlara.

Oynayacak adamları ilk 11 e koymazsa baştaki td artığı böyle olur. Yusuf yazıcıyı kadroya bile almamış ama ozan tufan ve tolga ciğerci ilk 11 de yaptığı diğer tüm salaklıkları yazmaya bile gerek yok şu bile özetliyor...

• yabancı sınırını getirmek isteyenlerin amacı farklı. bu konudan ekmek yiyen bayağı eleman var
  • MrWrong kullanıcısına yanıt
    Kadroyu gördüm direk yeniliriz dedim. Şaşırtmadılar sağolsunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qatsel

yabancı sınırını getirmek isteyenlerin amacı farklı. bu konudan ekmek yiyen bayağı eleman var

Zihniyet şu hocam;Yabancı sınırı gelsin de kulüpler bize fazla para vermek zorunda kalsın.Biz de yata yata o paraları yiyelim.
    Tabii işin içinde menajerler fln da var..
  • Avrupada yenildikmi tek suçlu her zaman hakemdir zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marblue

Kadroyu gördüm direk yeniliriz dedim. Şaşırtmadılar sağolsunlar.

Al bendende o kadar berabere kalmaya razıydım kadroyu görünce maçı sinir olacağımı bildiğim için izlemeyecektim içim elvermedi izledim. Milli takımımdan nefret ettirdi td artığı. Kendi tuttuğum takım yenildiğinde şu anki sinirimin 10 da birini yaşamıyorum. Akla uygun 11 le çıkarsın mücadele edersin olmaz amenna. Bu kadroyla çıkıp yenilmek sinirini zıplatıyor insanın. Başka bir td olsa maçı parayla satsa bile bu kadroyla çıkıp bu kadar aciz oynatmazdı ya.

Bu bunak çıkıp birde yabancı sınırından bahsetmiş sanki elindeki düzenli oynayan oyuncuları oynattıda yabancı sınırına takmış bunak herif. Küfür edip ban yememek için çok zor tutuyorum kendimi lucescuya. Bu sığırı td olduğunda desteklemiştim birde. Elindeki kadroyu iyi kullanır falan diye adam fosil olmuş meğerse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 3 Eylül 2017; 1:31:49 >

Tolga 11de olcak tabi sen fenerin defans hattına niye laf etmiyosun ? Tolga mi batti ?

Aynı şeyleri düşünüyoruz merak etme.
  • Bu gördüğünüz Kuzey İrlanda kadrosu.Bizim gruplarda elendiğimiz Euro 2016 da Kuzey İrlanda Ukrayna'nın olduğu gruptan onları mağlup edip çıktı son 16 da elendiler.Dünya Kupası elemelerinde 16 puan ile Almanya'nın arkasında 2.sıradalar.Büyük ihtimalle Dünya Kupasına da katılacaklar.Oyuncularının neredeyse tamamı İngiltere Premier Lig son sıra takımları veya Championship takımlarında oynuyor.Lucescu'ya bu listeyi göstersinler.Yılda 2.5 M € almasını biliyor.Yabancı kuralıyla uğraşacağına düzgün takım kurmaya uğraşsın.

FIFA 2018 Dünya Kupası |  Ukrayna 2 - 0 Türkiye | 02.09.2017 | 21:45 |  TV8

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Sizin cektiginiz izdirabi simdiye kadar tam anlamiyla anlayamamistim.Bu elemanlar sizde her mac oynuyor degil mi ? Hakikaten saglam sabir varmis.

Şener oynamıyor çok şükür diğerleri malesef :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel Shevchenko'dan kurtulmuştuk derken Yarmalenko'nun çıkması
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batmanlı Betmen

Tolga 11de olcak tabi sen fenerin defans hattına niye laf etmiyosun ? Tolga mi batti ?

Merak etme birkaç sayfa geride detaylı yorumumda hepsine tek tek gömdüm şener ismail ozan tolga gibi çöplerin yedek kadroda bile olmamaları gerekirken ilk 11 de çıkmışlar. Sonuç kalemizin önü otoban, ilerde dikine art arda iki pas yapamamış pozisyona girememiş bir milli takım yani koca bir hüsran. Bu oyun fukaralarında değil suç adamların kapasitesi bu, bunları sahaya çıkadan bunakta tüm suç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 3 Eylül 2017; 1:50:29 >
  • Gecen sene bu vakitler arda kadrodan cikarildiginda sirf gs dusmanligindan ardanin yaninda olanlar vardi.O zaman da demistik bu adam karistiriyor orayi terim hakli diye.Gordunuz ardayi euro 2016da demistik.Ustunden gecmis 1 sene bisey degismedigini gormus oldunuz.Ilk 11de baslamadi falan demeyin bosa onun sorunu sadece sahada degil saha disinda.

Yok biz 5 kisi geliriz 5 kisi gideriz,yok hesap soracam (turk milletine diyor hesap soracam donunce diye ),yok milli mactan once programa cikmalar,65 yasinda gazeteciye saldirmalar,buyuk buyuk konusmalar,kulisler demogojiler,populizmin dibine vurmalar vs Alin size ardanin takimi.

Ozur dilemeyip birakti bidaha yaparim dedi.Bugun bi baktik bisey olmamis gibi gelmis oturmus oraya.Yazik ulan su ulkeye verdiginiz zarar yeter artik.

Su maca fatih hocayla ciksak en azindan bi press gorurduk,bi mucadele gorurduk.Yenilirsek de oyle yenilirdik.Hala hocaya laf etmekten yuzu utanmayanlar var.1996,2008,2016 hepsinde terimin etkisi var.2002 dunya kupasinda bile galatasarayin dolayisiyla %90 hocanin 996dan bu yana kurdugu sistemde yetisen topcular oynadi da yari final geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Gecen sene bu vakitler arda kadrodan cikarildiginda sirf gs dusmanligindan ardanin yaninda olanlar vardi.O zaman da demistik bu adam karistiriyor orayi terim hakli diye.Gordunuz ardayi euro 2016da demistik.Ustunden gecmis 1 sene bisey degismedigini gormus oldunuz.Ilk 11de baslamadi falan demeyin bosa onun sorunu sadece sahada degil saha disinda.

Yok biz 5 kisi geliriz 5 kisi gideriz,yok hesap soracam (turk milletine diyor hesap soracam donunce diye ),yok milli mactan once programa cikmalar,65 yasinda gazeteciye saldirmalar,buyuk buyuk konusmalar,kulisler demogojiler,populizmin dibine vurmalar vs Alin size ardanin takimi.

Ozur dilemeyip birakti bidaha yaparim dedi.Bugun bi baktik bisey olmamis gibi gelmis oturmus oraya.Yazik ulan su ulkeye verdiginiz zarar yeter artik.

Su maca fatih hocayla ciksak en azindan bi press gorurduk,bi mucadele gorurduk.Yenilirsek de oyle yenilirdik.Hala hocaya laf etmekten yuzu utanmayanlar var.1996,2008,2016 hepsinde terimin etkisi var.2002 dunya kupasinda bile galatasarayin dolayisiyla %90 hocanin 996dan bu yana kurdugu sistemde yetisen topcular oynadi da yari final geldi.

Bir bitmediniz artık size ozan tufan, tolga ciğerci, ismail köybaşılar müstehak. Arda ve arkadaşlarından kimse oynamadı bu akşam. Arda da 60-70 de girdi ki işte yaptı. Hayali lobiler üretmeyin artık. Burak cezalı olmasa işe yarardı canerde ismailin yerine oyunda olmalıydı. Selçuk kadroya bile alınmamalıydı. Beşiktaşlı biri olarak yazıyorum bunları, şu saçma sapan kamplaşmalardan vazgeçin artık. Sahada kim işine yarayacaksa süreceksin işine yaramayacaksa kimin arkadaşı olduğuna bakmayıp kadroya almayacaksın bu kadar basit.

Farih terim konusunda %100 haklısın, çok iyi bir taktisyen olduğunu düşünmüyorum ve ego sorunu yaşadığını düşünüyorum. Ama yenilse bile böyle bitik silik korkakca bir oyun oynatmazdı heyecanlandırırdı seyirciyi. Önce bjk sonra türk futbolunu bitirmeye ant içmiş tüpcü terimi gönderecekse bile kalan dünya kupası eleme maçlarının bitmesini beklemeliydi. Takımı resmen sabote etti. İlla arda ile terim arasında seçim yapmak gerekecekse(ki bana göre salakca ve gereksiz bir durum) kalan eleme maçlarında terim futbolunu tercih ederdim. Tabi ozan tufan fetişinden vazgeçmesi koşuluyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 3 Eylül 2017; 2:56:12 >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.