Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Ukrayna 2 - 0 Türkiye | 02.09.2017 | 21:45 | TV8 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
3
Favori
16.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrWrong

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Gecen sene bu vakitler arda kadrodan cikarildiginda sirf gs dusmanligindan ardanin yaninda olanlar vardi.O zaman da demistik bu adam karistiriyor orayi terim hakli diye.Gordunuz ardayi euro 2016da demistik.Ustunden gecmis 1 sene bisey degismedigini gormus oldunuz.Ilk 11de baslamadi falan demeyin bosa onun sorunu sadece sahada degil saha disinda.

Yok biz 5 kisi geliriz 5 kisi gideriz,yok hesap soracam (turk milletine diyor hesap soracam donunce diye ),yok milli mactan once programa cikmalar,65 yasinda gazeteciye saldirmalar,buyuk buyuk konusmalar,kulisler demogojiler,populizmin dibine vurmalar vs Alin size ardanin takimi.

Ozur dilemeyip birakti bidaha yaparim dedi.Bugun bi baktik bisey olmamis gibi gelmis oturmus oraya.Yazik ulan su ulkeye verdiginiz zarar yeter artik.

Su maca fatih hocayla ciksak en azindan bi press gorurduk,bi mucadele gorurduk.Yenilirsek de oyle yenilirdik.Hala hocaya laf etmekten yuzu utanmayanlar var.1996,2008,2016 hepsinde terimin etkisi var.2002 dunya kupasinda bile galatasarayin dolayisiyla %90 hocanin 996dan bu yana kurdugu sistemde yetisen topcular oynadi da yari final geldi.

Bir bitmediniz artık size ozan tufan, tolga ciğerci, ismail köybaşılar müstehak. Arda ve arkadaşlarından kimse oynamadı bu akşam. Arda da 60-70 de girdi ki işte yaptı. Hayali lobiler üretmeyin artık. Burak cezalı olmasa işe yarardı canerde ismailin yerine oyunda olmalıydı. Selçuk kadroya bile alınmamalıydı. Beşiktaşlı biri olarak yazıyorum bunları, şu saçma sapan kamplaşmalardan vazgeçin artık. Sahada kim işine yarayacaksa süreceksin işine yaramayacaksa kimin arkadaşı olduğuna bakmayıp kadroya almayacaksın bu kadar basit.

Farih terim konusunda %100 haklısın, çok iyi bir taktisyen olduğunu düşünmüyorum ve ego sorunu yaşadığını düşünüyorum. Ama yenilse bile böyle bitik silik korkakca bir oyun oynatmazdı heyecanlandırırdı seyirciyi. Önce bjk sonra türk futbolunu bitirmeye ant içmiş tüpcü terimi gönderecekse bile kalan dünya kupası eleme maçlarının bitmesini beklemeliydi. Takımı resmen sabote etti. İlla arda ile terim arasında seçim yapmak gerekecekse(ki bana göre salakca ve gereksiz bir durum) kalan eleme maçlarında terim futbolunu tercih ederdim. Tabi ozan tufan fetişinden vazgeçmesi koşuluyla.

güzel yazmışsın hoş yazmışsın eline sağlık ama pardon da bjk ve türk futbolunu bitirmeye and içmiş derken? (yabancı sınırsızlığını kaldırmaya çalışıyorlar bu kime pahalıya patlar?) başka bir şey söylemiyorum sadece o cümlenin detayını rica edeceğim senden

• Milli takım adına belli oluyor ki ciddi şekilde forvet ve sağ sol bek yok ya avrupadan bulacaksın yada bir şekilde yetiştireceksin Altınordu gibi bir klüpten yoksa pek iyi görünmüyor ilerisi.Onun dışında da diyecek bir şey yok genç kadro ile çıkacaksın.Primci ve çeteci elemanlardan takımı temizleyeceksin o zaman yola girer.Yoksa yok.Lucescu'ya yardımcılık edenler kovulmalı bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 3 Eylül 2017; 3:14:40 >
  • Fatih211 kullanıcısına yanıt
    şu ''hesap soracağım''olayını da ne büyüttünüz, türk milleti diye kutsiyet atfediyorsunuz hemen duruma. türk milleti dediklerin sanki toptan efendi, tertemiz insanlar

insanın ailesine ve kendisine küfrederlerse tabi o tarz laflar eder. klavyesi olanın kum torbası değil adam, futbolcu diye istediğin gibi sövüp sayamaz, şımarıklık yapamazsın. ardanın şu zamana kadarki yaptığı yanlışlar, eğer rte ile yakın bir görüntüsü olmasa bu kadar malzeme edilmeyecekti, buna da adım gibi eminim

fatih hoca konusundaysa aynı fikirdeyim
  • Galatasaraylıyım yıllardır bizim takımı inim inim inleten çete sonunda bitme noktasına geldi şu anda milli takımı lobi yapmak için kullanıyorlar eğer yabancı kuralı böyle devam ederse oynayan türk oyuncular her sene en az 1 milyon euro zararda.

Selçuk,Arda,Burak bütün bu çete o sahada oynarsa bu kural olumlu karşılanacak bak kaldırdık sınırı milli takım başarılı oldu denecek yabancı sınırı olmamaya devam edecek ve hepsi hak ettikleri paraları alacaklar büyük takımlarda yata yata aldıkları paraları bile rüyalarında görecekler.Bir düşünün bakayım dünya kupasında bu takım yarı final oynuyor yabancı sınırı 5 sene daha böyle kalıyor o adamlar kaç para alacak sanıyorsunuz?

Yani beyler o sahada gördüğünüz oyuncular bu turnuvada başarılı olsalar milyonlarca euro zarar edecekler antreman yapmamak için td sabote eden adamlar para için ne yaparlar siz düşünün.

Menejerler,futbolcular bu işin içinde çünkü musluklar kesilecek aziz bu işin içinde çünkü bu galatasarayın frenlenmesi lazım,demirören ne yapar ne eder hiç anlamıyorum zaten.

Luce'nin sınır gelsin istemesi kendi açısından mantıklı ama bu adamın böyle bir maçtan sonra kalkıp sınırdan bahsetmesi size saçma gelmiyor mu?

Bana göre plan şu luce'ye fısılda hacı yabancı sınırı kalkması lazım diye luce zaten her türlü başarısız olacak üstte söylediğim nedenden dolayı luce gidince bak kaldırdık yabancı sınırını ne oldu diye sınırı geri getir arda galatasaraya gelsin hak ettiğinin iki katı para alsın selçuklar,mehmetler menejerler cukkalamaya devam etsin galatasaray sene sonu kadronun yarısını satsın selçuk efendi 3-5 sene daha cukkalasın kısaca özetlersek durumu,

Şu anda türk futbolunda bir düzen kavgası veriliyor ve bu kavgada tarafınızı doğru seçmeye bakın.

• Volpenotte kullanıcısına yanıt
    Sende su milliyetciligin herturlusunu ayaklar altina alanlardan misin ?
  • MrWrong kullanıcısına yanıt
    Bunu yazan biri cikacagini bildigim icin 11de baslamadi demeyin diye baslayan cumleyi yazmistim.Mesele saha ici meselesi degil o adamlarin orda olmasi asil sorun.Suyu cikmis isin hala savunuyosunuz.65 yasinda adama yumruk salla hocaya federasyon baskanina gazeteciye ana baci yap sonra ben biraktim deyip git.Sonra gel bisey olmamis gibi cik sahaya.O yuzsuz curuk suratli da kufure yarabbi sukur deyip bizim evladimiz desin.Oyle milli takimda huzur mu olur da cikip mac kazansinlar.Oynamalari gerekmiyor zaten orayi karistirmak icin orda olmalari yetiyor.

Secme hakkini sana verseler surda tas gibi takim cikarirsin.Terim bu arda tayfasini gonderip ilerde milli takimi olusturacak genc topcularla gecen sene bu gunlerde 2 maca cikmisti.Yukardan baski geldigi icin almak zorunda kaldi tekrar kasarlanmis topculari.

Hala lobi falan diyosun bu adamlardan bi cacik olmayacagini anlaman lazimdi simdiye kadar.Bugun saha cikan 11in en az yarisi bir daha secilmemeli.Cunku bisey olmayacaklari ortada israr etmenin anlami yok.

Ozan ismail falan filan niye mustehak olsun bu adamlarin ne isi var onbirde diyorum ben zaten.Basaksehirden mahmutu koyarim yine ozani koymam 11e.Bu lucescu takmis kafayi birlikte oynayan topculara.Geri hatti da o yuzden fenerden cikardi bana kalirsa.Omer caglar onlerine nuri yapacakti nurinin onune emre oguzhan gibi 2 pas yapacak teknik becerisi yuksek oyuncu koyacakti bari 1-2 kez kaleye giderdik en azindan.

• Fatih211 kullanıcısına yanıt
    ne alakası var yazdığımla? bu zamana kadar mhpye oy verdim. bu gereksiz ''yüce, ulu türk milletinden hesap soracakmış arda efendi'' diye yüklenmeyi doğru kılmıyor
  • Volpenotte kullanıcısına yanıt
    Tahammul edemiyosa gelmeyecek o kim de hesap soracak ? Babasinin ciftligi mi orasi.Milyonlari gotururken bisey yok isliklaninca hesap soracakmis.Bu isin icinde bu da var milyonlari alirken tatli isliklaninca kufur yeyince aci mi ? Bu is boyle hosuna gitmiyosa biraksin.Herturlu adam var sovende olur seven de.Profesyonel topcuyum diyosa birakacak bu isleri.Hesap soracakmis kim de hesap soracak.

O aldiklari paralar o kufurlerin de karsiligi.Biri mactan once sahayi terkeder oburu sahada yurur hesap soracam der boyle kepaze hale hic gelinmemisti heralde.Daha once gorulmedik seyler oluyor.

Dedigim gibi o paralar hem yaptiklari isin,hem goz onunde olduklarindan elestirilmelerinin hemde 2 metreden kufur yemelerinin karsiligi.Kaldiramiyosa biraksin gitsin kebap dukkani acsin.

Sahada kepaze oynayip yuruyup sonrada hesap soracam diyo piskinlige bak.
  • ah luescu ah Senden bir cacık olmaz,takımında hiç oynamayan karakter yoksunu Arda 'yı,84 kiloluk damızlık Ozan'ı ,sezona çok kötü başlayan F.Bahçe'nin savunma dörtlüsünden 3 adamı ilk onbir oynatmayacaksın Lucecuğumm.Kulübede Oğuzhan gibi adam var yedek bırakıyosun.Sahanın en iyisi 37 lik Emre'nin partneri Mahmut kadroda bile yok.Ömer Ali gibi fişek bir adam aday kadroya seçilemiyor.sol bekle kendi takımında oynamayan ismaili oynatıyon caneri yedek bırakıyorsun,Eyyam üzerine eyyam çifte standart üzerine çifte standart yapıyorsun tabi tüpçü koordinatörlüğünde ! sonra neymiş efendim yabancı sınırı olumsuz etkiliyor.Kusura bakma da böyle beceriksiz, ruhsuz,karaktersiz oyuncularla kurulu takımları da kimse izlemeye gelmez.Beyhude yere bahane arama sorun Türk futbolcuların hamurunda mayasında..Çalışma yok azim yok kültür eğitim yok ama azıcık şöhret görünce götü başı dağıtmada rekabete giriyorlar..

• valla sabri sağ bekte bu şenerden iyi oynardı çağırsalardı,bole kadromu kurulur luce efendi bir kurtulamadık şu topalın defansta olmasından ozanın hala orta sahada olmasından,bare emre morla başlasaydıda bi hareketlilik getirirdi bireysel becerisiyle veya 2. yarı alsaydı
  • ben olsaydım lucenın yerine kaleye babacan,defansa caner,serdar aziz,çağlar,ömer ali,önlerinde mahmut ,emre,hakan,emre mor,ne kadar sevmesemde blki fatih terime inat oynar diye arda ,cenk şöyle bir kadro çıkarmayı akıl edemiyor emre morun ölusu takımı hareketlendirirdi
  • Yabancı sınırı getirilecekmiş! Pehhh!!! Yabancı sınırı getirileceğine milli takımı kapatın daha iyi. Zaten bir şeyime yaradığı yok!

Ayrıca aklı selim bir hükümetinde(!) bu işe bir el atması lazım. Dönen paralar, primlerin haddi hesabı yok. TFF resmen futbolcusundan yönetimine hepsi kan emici mahluklardan oluşmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP Hükümeti Ülkenin içine ettiği gibi..Gördük ki Akşam" Türk futbolunun içine de etmiş'dir.. Neye ellerini atsalar patlıyor..Yüzde 50 memnunsunuz herhalde..Eserinizle gurur duyun Allah belanızı versin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

AKP Hükümeti Ülkenin içine ettiği gibi..Gördük ki Akşam" Türk futbolunun içine de etmiş'dir.. Neye ellerini atsalar patlıyor..Yüzde 50 memnunsunuz herhalde..Eserinizle gurur duyun Allah belanızı versin..

Şimdi sana iyi bir laf söylerdim ki Ban yerim. Her şeyi Tayyip ten bilin. Ne la burası Tayyip sevmeyenler derneği falan mı burası yoksa DonanımHaber mı. Kimse kusura bakmasın bana gore dünkü sonuç tamamen basının suçu. Herseye karışmayacaklar. Arda gazeteciyi dövdü diye Terim lokantayi bastı diye gundemlerinden hiç düşürmediler. Durum buralara kadar geldi. Şimdi scsinlar bklariyla oynasinlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamamen maddiyat üzerine kurulmuş bir milli takım.

100 yıldır belkide en kötü takım budur..

Çünkü futbolcu değeri kadar en yüksek değerde olupta başarı oranı hesaplandığında kesinlikle bu kadar düşük bir takım daha önce olmamıştı.

Bunun tek sebebi de yıldırım demirörendir

Milli takımı deneme tahtası yapıp getirdiği tüm td lere diğer hiçbir milli takımda olmayan paralar verilip futbolcularla td ler arasnda uçurum oluşturmuştur ve maddiyatı herşeyin önüne geçirmiştir.

Kimse kusura bakmasında başarısız dahi olsa yılda 20 trilyon alan td ler oldukça milli takımdan birşey beklemeyin.

• Yabancı sınırı saçlamalığı falan gelirse daha da izlemem bu çöp ligi.

Yattıkları yerlerden g*tlerini buyutemeyen bazı Türk yan sanayi futbolcular rahatsız oldu.

Türk Menajerleri para muslukları kesildi rahatsız oldular. Sizin ben çarkınıza tüküreyim.

Bein Sports'un sahipleri engeller diye düşünüyorum böyle bir girişimi. O kadar parayı boşa vermediler ya.

Bütün Yayın hakları,TFF, MHK falan komple yabancı kuruluşlara satılsakta kurtulsak. Biz Türklerden bir halt olmaz.

Ayrıca bu oyuncak mı sürekli değiştireceksin ya ? Takımlar kadrolarını geleceğe yönelik kuruyor bir sürü yabancıyla uzun dönemli sözleşmeler imzalanıyor,
    sen zırt pırt sınır getirirsen iyice batma noktasına getirirsin ülkenin en büyük takımlarını.

Yok abi, köşe yazarlarından biri yazmış, ''şeytanın yaktığı bu ateş sene sonuna doğru büyür ve sınır tekrar gelir'' diye. Gelirse lanet olsun.

Ozan gibi Şener gibi 5 para etmez yeteneksizler tekrar 5'e 10'a satılacak. Türk menajerler cukkalanacak. Kulüpler daha da sömürülecek. Bırakalım abi ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

AKP Hükümeti Ülkenin içine ettiği gibi..Gördük ki Akşam" Türk futbolunun içine de etmiş'dir.. Neye ellerini atsalar patlıyor..Yüzde 50 memnunsunuz herhalde..Eserinizle gurur duyun Allah belanızı versin..

AKP ile ne alakası var euro 2008 de akp yok muydu? Ülkede kuş kafana sıçsa akp suçlu oluyor. Tamamen federasyonun suçu Türk futbolunu sadece federasyon yönetse durum böyle olmazdı Türk futbolunu basın, hakemler, takımlar hepsi yönetiyor. Öncelikle tüpçüden kurtulun, mümkünse adaletine güvenilen ve bu işi yapabilecek en iyi insanı getirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

https://mobile.twitter.com/osmanaktas16/status/904062612572442624

• quote:

Orijinalden alıntı: N3DV3D11

Milli takım adına belli oluyor ki ciddi şekilde forvet ve sağ sol bek yok ya avrupadan bulacaksın yada bir şekilde yetiştireceksin Altınordu gibi bir klüpten yoksa pek iyi görünmüyor ilerisi.Onun dışında da diyecek bir şey yok genç kadro ile çıkacaksın.Primci ve çeteci elemanlardan takımı temizleyeceksin o zaman yola girer.Yoksa yok.Lucescu'ya yardımcılık edenler kovulmalı bu arada.

Dünkü maçta Yarmalenko ve konoplyanka nın yanına cenk tosunu koy en az 2-3 gol atardı cenki pozisyona sokan yok kardeşim adamı dün sadece pres yaparken gördüm o kadar koştuğu hiç bi maçta görmedim. Takım o kadar rezaketti ki karşı kaleci yere yatmadı. Hakan çalhanoğlu uzaktan vurur deriz ama doğru düzgün şutu yok.
  • Arda Turan:Beyler geçen Tinder'dan bir kız düşürdüm görmeniz lazım.

Burak Yılmaz:Hemen indiriyorum kanka.

Selçuk İnan:App Store da Tinder var mı?

Caner Erkin:Ya Şükran ne yedeği,ilk 11 de başlıyorum kızım manyak mısın?

FIFA 2018 Dünya Kupası |  Ukrayna 2 - 0 Türkiye | 02.09.2017 | 21:45 |  TV8

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.