|
FIFA 21 (2020) [PS4|PS5 ANA KONU] (92. sayfa)
-
-
Kesinlikle hocam. Ah bir de onu on-line yapacaklardı ki, tadından yenmeyecekti...
-
YENI güncelleme geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: PES 2020YENI güncelleme geldi.
Hocam ne gibi yenilikler iceriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartınoğlu -- 3 Şubat 2021; 12:24:45 >
Topu vole ile kaldırıp gitmeyi bitirmişler. Kaleye vole ile aşırtma şutlar isabet yarı yarıya azaltmışlar. Hakem gol pozisyonunda maçı hemen bitirmeyecek. Squad bile karşı maçta kaleci manüel pas verip bekleyince artık rakip saldıracak. Birde sanırım biriç hareketinde defans donmayacak.
Elimde baya foder kart var mid ikon mu yapıyım rooney mi ama kadroma uyumlu değil şuan
Öf öf öf 😀😀😀 -
PS5'te oyunu oynayanların fikirleri nelerdir ? PS4'ten çok fark var mı ? Hangisi daha iyi sizce ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: steven_stifflerPS5'te oyunu oynayanların fikirleri nelerdir ? PS4'ten çok fark var mı ? Hangisi daha iyi sizce ?
Grafik iyilestirmeleri disinda oynanis ayni fark yok
slm qrkadaslar fifa 21 de acitgin paketlerde cikan oyunculari gonderdikten sonra gene geri alinabiliyormis nasil yapiliyor bilen var mi
Bu oyunun offline modlarını oynayabilen var mi sıkılmadan? Kariyer yapiyorum, efsanevi zorlukta oynuyorum, rekabetçi mod diye bir şey gelmiş hem açık hem kapalı halde denedim. Ama olmuyor arkadaş. İnanılmaz sıkıcı, rakip sadece top çeviriyor bütün maçları 3-4 farkla kazanıyorum ama topla oynamada rakip hep çok üstün :D Anlamadım bu işi. Sadece sıkıcı yani bari zor olsa da zorluğu falan düşürüp müdahale edebilsem.
-
Grafik ve haptic dual sense tepkimeleri dışında oynanış aynı.
-
Arkadaşlar efsanevi zorlukta rekabetci mod acık daha mı zor sizce ben pek bi fark goremedim ama ? Ona gore kariyer modunda zorluk secicem -
Oyunun hem ps4 hem ps5 surumunu ayni anda ps5 makinemize kurabiliyor muyuz? -
Evet kurabilirsiniz....Kurduktan sonra ,oyunun simgesinin üzerine gelip,optionsa basarsanız ; orda sürümü görüntüleden , seçebilirsiniz
Arkadaşlar kutulu da PS4 ile PS5 sürümü arasında ne gibi fark var? -
Arkadaşlar Merhaba,
Ps5 için Fifa 21 alacağım. FIFA 21 NXT LVL SÜRÜMÜ PS5™ ile FIFA 21 Standart Sürüm PS4™ & PS5™ arasındaki fark nedir ? İkisi de aynı oyun mu yoksa next gen dediğimiz olay sadece NXT LVL'de mi var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.
-
Bende bunu merak ediyorum -
Guncellemeden sonra oyun biraz agirlasmis gibi geldi bana
Elland Road eklenmiş ama sahanın ortasında 4. hakem duruyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X