< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
FIFA 21 (2020) [PS4|PS5 ANA KONU] (97. sayfa)
-
-
-
FİFA 21 de ps5 ve ps4 nasıl karşılıklı oynayabilirim. Çapraz platform desteklemiyormus ama ps5 e fifa 21 ps4 versiyonunu yüklesem oynayabilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takımımız var. İsterseniz gelebilirsiniz. Psn; bycesur -
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow Operation
Fifa 16 dan beri ps4 de her sene oynarım. Senelerdir de bir kere olsun fut ultimate team tarzı olaylara merak bile edip girmedim. Sürekli kariyer modu oynarım Fenerbahçe ve Chelsea şeklinde. Fifa 20 de hep efsanevi ayarda kullanıcı ayarlarını hiç ellemeden çok güzel maçlar yapıyordum ama bu oyunda her şey o kadar değişmiş ki. Öncelikle gol atmak da yemek de çok kolay. Fenerbahçe ile oynuyorum maçlar hep 3-3 4-3 gibi skorlarla bitiyor. Ne defans oyuncuları ne de kaleci hiçbir işe yaramıyor. Birkaç video izleyip kullandı ayarlarından kaleci yeteneğini ve markajı yükselttim ayarlarsan otomatik markajı kapattım biraz düzelir gibi oldu ama yine çok kolay goller yiyorum. Bir oyun bir sene de bu kadar mı olumsuz yönde değişir? 20 de özellikle hızlı kanat oyuncularıyla r2 ye basıp topu durdurup içeri girebiliyordum bunda ne olursa olsun rakip bek bırakmıyor resmen. Elle oynama her zaman açık oynardım arada bir penaltı oluru bunda her maçta saçma sapan penaltılar oluyor. Bir de oyunda resmen bilgisayar faul yapmıyor bunun bir ayarı var mı? Tertemiz maç geçiyor resmen bırakın kırmızı kartı rakip sarı kart bile görecek hareket yapmıyor bunu nasıl ayarlarız? Benim için gerçekten çok büyük hayal kırıklığı oldu 21.Düzelmesine imkan yok malesef hocam bu oyun böyle. Yıllardır bu forumda herkes eleştiri yaparken oyunun bir numaralı avukatlığı yapan beni bile çileden çıkardı bu fifa21...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaşlar cehaletimi mazur görün ama ps5'te next gen grafikleriyle fifa oynayabilmek için hangi fifa versiyonunu almalıyım? bir standart var bir de next level var, ben ps4teki fifa 21i direkt ps5te oturum açıp indirirsem next gen grafikli versiyonu mu gelecek yoksa ps4 mü?
-
Hepsi aynı en ucuzu alın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yazdıktan sonra biraz araştırma yaptım, aynı sonuca vardım, ps5 versiyonunu indiriyorum şimdi, bakalım hakkını verecek mi!
-
Oyun son güncellemeyle rezilin rezili bir hal aldı. Hangi akla hizmet bir güncellemeyse embesil ötesi bir oynanış oldu. Millet sövüp şikayet ettikçe düzelteceklerine daha da çileden çıkarmak için mi böyle bir şey yapıyorlar bu adamlar anlamadım ki?
Şuanda şampiyonlar sürümü 240 lira storede. Ben de sordum bir konuda aynısını. Bilmiyorum cidden fark var mı.
fifa 21 next level 560 lira sadece ps5 için diyor
fifa 21 klasik 500 lira ps4 ve 5 için
fifa 21 şampiyonlar sürümü 240 lira ps4 ve 5 için
bu şampiyonlar sürümünü alsak bi fark olur mu grafiklerde vs. Ps için
Ben de şimdi güncellemeyi yapıyorum ne gibi bir kötüleşme oldu?quote:
Orijinalden alıntı: Faustino
Oyun son güncellemeyle rezilin rezili bir hal aldı. Hangi akla hizmet bir güncellemeyse embesil ötesi bir oynanış oldu. Millet sövüp şikayet ettikçe düzelteceklerine daha da çileden çıkarmak için mi böyle bir şey yapıyorlar bu adamlar anlamadım ki?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ea çakallık yapıyor hepsi next gen grafik sunuyor fark yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende aynı sorunu yaşıyorum çözüm buldunuzmu
Ps4 sahibi arkadaşım davet yolladı ps5 bana ps4 versiyonu indir dedi ben de dün gece indirdim bu akşam deneyeceğiz bakalım olacak mı -
quote:
Orijinalden alıntı: Faustino
Oyun son güncellemeyle rezilin rezili bir hal aldı. Hangi akla hizmet bir güncellemeyse embesil ötesi bir oynanış oldu. Millet sövüp şikayet ettikçe düzelteceklerine daha da çileden çıkarmak için mi böyle bir şey yapıyorlar bu adamlar anlamadım ki?Hocam ne gibi bir sikinti var bana hep ayni geliyor oyun :) benim sorunum bazen ayaktan gec cikiyor toplar
Oyunu aldigindan beri su sorunum var oyundan ziyade surekli 7 tane madde cikiyor bunu kabul etmemi soyluyor ediyorum baska bir menuye giriyorum ornegin kupa yine cikiyor o maddeler anlamis degilim neden oluyor sec hak kullamiyorum bu arada
Arkadaşlar ps5te güncelleme den sonra fifada TV ye ses verdiğimde acayip bozuk ses geliyor. Tüm sesler menü müziklerinden maç içindeki seslere kadar. FIFA'ya özel bir sorun çünkü diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı yok. Neden olabilir?
quote:
Orijinalden alıntı: technoburak
Ps4 sahibi arkadaşım davet yolladı ps5 bana ps4 versiyonu indir dedi ben de dün gece indirdim bu akşam deneyeceğiz bakalım olacak mıBen öyle yaptım oldu
Arkadaşlar ben normal oynarken savunma modu eski savunmada online oynayınca eskisine dönüyor bunu ayarlabiliyormuyuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X