Şimdi Ara

FIFA 21 (2020) [PS4|PS5 ANA KONU] (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.083
Cevap
31
Favori
114.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyun başladıktan sonra yapilan değişiklikler kimyayı düşürmüyor.
    Sonradan oyuna giren de baska mevkiye koysan bile 5 kimya ile oynuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu oyunda defans yapabilenin bence bu hayatta her şeyi başarması mümkün.

2 günde kanser etti beni. daha da oynayanı öpsünler. satıyorum hesabı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIFA 22'de bir devrim yapsalar artık. Senelerdir aynı oyun.

• Arkadaşlar merhaba cihazıma (Ps5) Fifa 21 kurulu lakin ben ps4 versiyonunu kurmak istiyorum nasıl yapabilirim bilgi verebilir misiniz?
  • Golü an itibariyle offline modda yedim. 50 kere ileri,geri sardım her açıdan tekrarına baktım.Tv deki futbol programları gibi oldu aynı 😀 Hakem golü verdi ama benim içime sinmedi. Ofsayt var mı yok mu? (Tabi ki oyunda hata olma ihtimali yok ama)
    Var olayı oyuna da bir şekilde entegre edilmeli bence😀
    Her şey bir yana şu pozisyon bu hafta sonu derbide olsa,iyi malzeme çıkardı günlerce .Çizgiyi yamuk çizdiler,saha şöyle açı böyle 😂😂

FIFA 21 (2020) [PS4|PS5 ANA KONU] FIFA 21 (2020) [PS4|PS5 ANA KONU] FIFA 21 (2020) [PS4|PS5 ANA KONU]

• Store'a girip PS4 versiyonunu indirmen yeterli hocam. Yalnız PS5 versiyonundan sonra PS4 versiyonu görsel olarak atari oyunu gibi geliyor :)

• Psg, fransa, barça.
  • saameet_06 S kullanıcısına yanıt
    Ps üzerinden Hdr yi kapat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciga1905

Ps üzerinden Hdr yi kapat

kapalı dostum.

• Arkadaşlar bu oyunda çim aşınmasını yok yapmama ragmen şampiyonlar ligi normal maçında zemin hep bozuk oluyor az_orta_yuksek_yok hepsini denedim zemin hep aşınmış ve bozuk olarak çıkıyor karşıma. Sonra şampiyonlar ligi modundan çıkıp normal dostluk maçı açıyorum bu seferde zemin her stadda hangi ayarı yaparsam yapayım kaymak gibi 😃 aşınmayı yüksek yapıyorum zemin gene tertemiz..bir saçmalık var çözemedim mevzuyu

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sağolun
  • Yarın eaplay e eklenmiyor mu FIFA 21 sadece Xbox için mi ?

• Saat 2 yi geçti henüz eklenmesi ps ea playe saat hakkında fikri olan var mı?
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    O kadar yazmışsınız emeğinize sağlık ben de bu tactical defending çıktığından beri fifaya her sene daha çok yabancılaştım eski usül defans seçeneğinde de çok başarılı değilim gerçi benim kanımca fifa zaten oyuncuları taktiksel defans yapmaya teşvik ediyor gibi geliyor bana.Allah rızası için veteran bi abimiz yardımcı olursa yeniden fifayı sevmeyi düşünüyorum
  • Satilik 1.5 milyon fifa 21 coin ps4

• Kariyerde zaman akarken sürekli durup antrenman simule etmekten bıktım yokmu bu saçmalığı kapatmanın bir yolu zaten röportajlardanda gına gelmişti bide bunu eklemişler oyuna

• Yahu bu pas gecikmesini bir turlu duzeltemediler topu ayaktan gec cikartiyo adamlar onun disinda oyun guzel

• Beyler oyun 2 aya yakın süredir bende pek üstüne düşerek oynamıyorum. İlk fifa serisi oyunum ve neredeyse hiç çalım yapamıyorum.

Maç öncesi antrenmanlarında çalım yapabiliyorum ama maça girince oyunculara bişey oluyor sanki anlayamadım

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.