Kardeşim kafem var.Ps5 ve ps4 pro var, her ikisinde hesap sec olarak açık, birinde ps4 diğerinde ps5 versiyonu oynayabilirsin.Aynı versiyona girersen atıyor oyundan. Yani biri ps5 ,diğeri ps4 versiyonu olacak. |
FIFA 22 [ANA KONU] (3. sayfa)
-
-
Hmm bilmiyordum bunu teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: GT_554 kişi oynar. İki tane ps4, iki tane de ps5 kullanıcısı oynayabilir.
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Keske fifa da pes gibi lite adi altinda ucretsiz bi demosunu cikartsa. Pes 21 lite o kadar kotu ki futboldan sogudum. Fifanin da hatalari var ama, pesi yapanin fizik kurallarindan haberi yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ultimate sürümünğ alınca 4600 fut points hangi hesapta olucak , ps5 pri mi ps4 pri mi yoksa sec hesap mı
quote:
Orijinalden alıntı: Arca ACAR
Ultimate sürümünğ alınca 4600 fut points hangi hesapta olucak , ps5 pri mi ps4 pri mi yoksa sec hesap mıOyunun alındığı hesap hangi makina da sec olarak kullanılırsa onda olur bonuslar dostum. Ps5 l beraber 3 hak kullanımı kafa karıştırmasın bence.
o zaman sec hesaptan daha az para almamızın anlamı yok. Direk 3 e bölünce tmm
Malum durumlardan dolayı yeni nesil konsol alamadık yıllardır fifa oynuyorum sırf bunun için konsol aldım(sadece fifa oynuyorum konsoldan) asıl sorum şu ps4 e fifa 22 alınır mı oyuncu sayısı,pazarı vs. çok eksik hissettirir mi?(Marketi ps4 ps5 ortak olacak diyorlar)
-
oyuncu sayısı niye sıkıntı olsun ki? herkes yeni nesile geçmedi ki zaten konsol yok piyasada istese de geçemez
-
quote:
Orijinalden alıntı: tavukumMalum durumlardan dolayı yeni nesil konsol alamadık yıllardır fifa oynuyorum sırf bunun için konsol aldım(sadece fifa oynuyorum konsoldan) asıl sorum şu ps4 e fifa 22 alınır mı oyuncu sayısı,pazarı vs. çok eksik hissettirir mi?(Marketi ps4 ps5 ortak olacak diyorlar)
Marketler ayrı 22 için. Kesin bilgi.
-
İşte bu durum sıkıntı olur mu mesela ronaldo ps5 te 1 milyon ps4 te 2 milyon gibi...
-
quote:
Orijinalden alıntı: tavukumİşte bu durum sıkıntı olur mu mesela ronaldo ps5 te 1 milyon ps4 te 2 milyon gibi...
Hayr kanak yok öyle bişi
-
quote:
Orijinalden alıntı: tavukumİşte bu durum sıkıntı olur mu mesela ronaldo ps5 te 1 milyon ps4 te 2 milyon gibi...
Marketler ayri olacak ise fiyat farklari elbette olacaktir ama hangisinde yuksek hangisinde dusuk bilemeyiz. İtem sayisi daha az olan market her zaman daha pahali olur.
quote:
Orijinalden alıntı: KingSezenistMarketler ayrı 22 için. Kesin bilgi.
Alıntıları GösterKaynak nedir ? Benim araştırmalarıma göre bu konu daha netleşmedi.
-
25 tl ye 1 ay e play alıp kütüphaneden fifa 21 i indiriyorsunuz. oyun içinden ön sipariş kısmına giriyorsunuz ilk sayfadan, bu şekilde 25 tl verip %10+%10 indirimle alabilirsiniz. işiniz bittikten sonra aboneliklerden otomatik yenilemeyi kapatmayı unutmayın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sekoni25 tl ye 1 ay e play alıp kütüphaneden fifa 21 i indiriyorsunuz. oyun içinden ön sipariş kısmına giriyorsunuz ilk sayfadan, bu şekilde 25 tl verip %10+%10 indirimle alabilirsiniz. işiniz bittikten sonra aboneliklerden otomatik yenilemeyi kapatmayı unutmayın.
Bunu simdi yaparsaniz 10 saatlik Trial Access icin tekrar 25 TL verip almaniz gerekiyor.
Bunu oyun cikisindan tam 1 ay once yaparsaniz da 1 aralik tarihinde verilecek satilamaz hereos kartindan mahrum kaliyorsunuz.
next gen-old gen oynanış farkı nasıl acaba video olarak görrsek iyi olurdu
old gen 21 in kopyası olarak çıkacaksa ciddi şekilde oyunu bırakan olur
-
Arkadaşlar fifa 22'de standart Ps4 sürümler ps5 sürüme yükseltilmeyecek değil mi? 🤔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X