Şimdi Ara

FIFA 22 [PC ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
745
Cevap
5
Favori
39.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de 21 var ama online sezon haricinde online olarak kendi istediğimiz hava şartlarında ve statta hiç tanımadığımız kişilerle online olarak maç edebilme seçeneğin yok ki hocam yani şöyle düşün örnek veriyorum bir Battlefield oyununda Serverlar olur ya istediğine giriş yapabilirsin istediğin haritada mesela FIFA da 21’de falan böyle bir şey yok varsa da söyler misiniz nasıl yapılıyor ben de gireyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt

Ben sezondan bahsetmiştim hava şartlarını değiştirmek önemli mi ki bu kadar dediğin gibi bi mod olacağını sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Dagsta

Ben sezondan bahsetmiştim hava şartlarını değiştirmek önemli mi ki bu kadar dediğin gibi bi mod olacağını sanmıyorum

Ben görselliğe çok önem veriyorum mesela online sezona giriyorum gündüz maçı denk geldiği zaman hemen maç başlamadan çıkıyorum keşke online sezonda da Şampiyonlar Ligi atmosferi olsa

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt

Şu seçenekleri tıkladım ama Pes'deki gibi direkt olarak online orjinal kadro ile oynamayı bulamadım.

FIFA 22 [PC ANA KONU]
    FIFA 22 [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [F][u][r][k][a][n] -- 28 Eylül 2021; 14:42:20 >

• Ortak görevleri yapmak için arkadaş arıyorum dostlar.

id:qrshad

• Durmaplayden key Alan var mı beyler? Geçen yıl çıkışa 3 gün kala göndermişti bu sene ses yok. Durmaplayden alıp kodu gelen var mı?

• Gameplay hoşuma gitti benim, oyun ağır ve mücadeleye dayalı olmuş. Ama kalecileri aşırı abartmışlar, hepsi doksandan örümcek ağı topluyor. Kesin patch gelir ona. Eski fifalardaki gibi pinpon maçı değil, ağır ve gerçekçi tempoda maçlar oynanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3x -- 28 Eylül 2021; 17:20:34 >
  • Beyler 10 saat deneme aldım play aboneliğinden. 6 saat oynadım 2 saatten az kaldı diyor bu nasıl saçmalık. EA live chat girdim eleman yapacak birşey yok diyor bu resmen dolandırıcılık.FIFA 22 [PC ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Beyler 10 saat deneme aldım play aboneliğinden. 6 saat oynadım 2 saatten az kaldı diyor bu nasıl saçmalık. EA live chat girdim eleman yapacak birşey yok diyor bu resmen dolandırıcılık. 

Ben de abonelik alıp oynamaya başladım. Ardından Fifa 21 oynayayım nasıl olsa sınırsız diye, son 5 dakikanız kaldı deyip oyun kapandı FIFA 22 [PC ANA KONU] 

• quote:

Durmaplayden key Alan var mı beyler? Geçen yıl çıkışa 3 gün kala göndermişti bu sene ses yok. Durmaplayden alıp kodu gelen var mı?

ben de ön siparişi durma play'den verdim, ama henüz kod gelmedi

• Sismancocuk S kullanıcısına yanıt

ben de inşallah bugün gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Sismancocuk

ben de ön siparişi durma play'den verdim, ama henüz kod gelmedi

Alıntıları Göster

geçen yıl 4 gün kala gelmişti çıkışa inşallah daha da gecikmez. 2 saatim kaldı trial bi sıkıntı olur diye oynamıyorum kod gelsin redeem edip ondan sonra bitireceğim kalanı. lukaku falan çıktı hesap iyi. deneme bitip "hala oyunu satım almadın tamam bitti hakkın sıfırlandı herşey" diyebilir ea den herşeyi bekliyorum. 6 saat oynadım 2 saat kaldı diyor nasıl bir 3 kağıtçı firma arkadaşFIFA 22 [PC ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 29 Eylül 2021; 14:19:12 >

• serverların nesi var ? ne bişey satabiliyorum ne paket açabiliyorum aynı sorunu yaşayan varmı ?

• Gogo. kullanıcısına yanıt
    Rivals ta maçtan atıp duruyor...Objective ekranına sokmuyor.

PC de bu oyunu oynamak rezalet deneyim sunuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

geçen yıl 4 gün kala gelmişti çıkışa inşallah daha da gecikmez. 2 saatim kaldı trial bi sıkıntı olur diye oynamıyorum kod gelsin redeem edip ondan sonra bitireceğim kalanı. lukaku falan çıktı hesap iyi. deneme bitip "hala oyunu satım almadın tamam bitti hakkın sıfırlandı herşey" diyebilir ea den herşeyi bekliyorum. 6 saat oynadım 2 saat kaldı diyor nasıl bir 3 kağıtçı firma arkadaş 

Alıntıları Göster

Hocam bildiğim kadarıyla maçta olduğunuz süre değil de, oyunun bilgisayarınızda açık olduğu süre baz alınıyor.

• Böyle bi rezalet yok cidden serverlar uçmuş oyun içinde full ekrandayken FPS 14'e düşüyor nası birşey bu ya.

• Divison Rivals patlak durumda hala

Konsollarda sıkıntı yok takır takır oynuyorlar.

Ea Play Pro satmayı bilen EA bunu daha halledemiyor.

2 gün sonra oyun herkese açılınca FUT'a girmez artık.

FIFA 22 [PC ANA KONU]
  • FUTTA normalde hiç paket şansım yoktur takımı adam etmem 1 ay falan sürer oyun başlarında küçük oğluma açtırdım hybrid nations sbc paketlerini lukaku Walker ederson çıktı EA are ok? Takım şöyle

FIFA 22 [PC ANA KONU]

Deneme süresi bitti Cumayı bekliyoruz.

Cuma maç yapmak isteyen varsa takılırız vs Co op hepsi olur.

• Beyler key satan firma müşteri hizmetleri kodu şu an göndersek de işinize yaramaz trial ile full game farklı gene indirmeniz gerekir vs dedi. Bana çok saçma geldi ben zaten indirdim 10 saat oynadım. Kodu aktif edince originden 1 Ekim'de bir daha mı indireceğim? Yaptığım takımla devam edemeyecek miyim? Bilenler aydınlatabilir mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 29 Eylül 2021; 21:33:35 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.