Şimdi Ara

Fifa mı_? Pes mi_? kavgasına sonn! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -BoB-

quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

ilgilenenlere söyleyeyim,FİFA 12'de Türkiye Ligi var
    http://fanatik.ekolay.net/18-takim-da-FIFA-2012de_3_Detail_27_237835.htm

Erdinç İyikul yalan haber dedi

niye bu kadar sevindin ki,gerçi avatarına bakılırsa tek türk takımının GS olacak olması hoşuna gidiyor heralde

• quote:

quote:

quote:

niye bu kadar sevindin ki,gerçi avatarına bakılırsa tek türk takımının GS olacak olması hoşuna gidiyor heralde

Alakası yok istersen twitter hesabıma bak biri paylaştı bu haberi ve bende olsa iyi olur dedim. sevinmedim sevdiğim bir giftir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alakası yok istersen twitter hesabıma bak biri paylaştı bu haberi ve bende olsa iyi olur dedim. sevinmedim sevdiğim bir giftir

• Zaten Fifa-Pes kavgası yoktu ki bu sene bir son verilebilsin. Çünkü her iki oyunun da kendince sevenleri vardır ve herkese göre kendi oynadığı daha iyidir. Şu oyun daha iyidir demeyeceğim ama hangi oyunun rakip oyun hayranlarında daha fazla komplekse yol açtığı da Pes ve Fifa konularındaki rakip yorumcu sayısına bakılarak görülebilir zira arada dağlar kadar fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

renkler ve zevkler sevenine göre ikisi de en iyisi

+Sonsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzer77

şu fifa çok güzel oyunda neden win 7 64 bit te sistem rahat yettiğinde bile kasma yapar hala anlamadım.ekran kartım high ta 35 fps alıyor ama kasıyor low a aldım kasma gitti neden böyle oldu anlamış değilim

bende 150 fps alıyor kardeş. ekran kartı ayarlarını default yapmayı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: TayfunGuN

quote:

Orijinalden alıntı: oguzer77

şu fifa çok güzel oyunda neden win 7 64 bit te sistem rahat yettiğinde bile kasma yapar hala anlamadım.ekran kartım high ta 35 fps alıyor ama kasıyor low a aldım kasma gitti neden böyle oldu anlamış değilim

bende 150 fps alıyor kardeş. ekran kartı ayarlarını default yapmayı dene

ekran kartı ayarlarım defaultta ama bana mısın demiyor fps limiter programını denedim ama olmadı bu arada ekran kartım gtx260

• FIFA her zaman.
  • yukarıdaki yazılanların hiçbirini okumadım, tam bir ergen muhabbetidir pes mi fifa mı muhabbeti, önyargısız yaklaşıp hangisi o sene daha iyiyse (zevklere göre değişir tabii ki) onu oynamak daha mantıklı.
  • Ben PES;ten igreniyorum. Evet sans verdim hatta bundan birkac sene once hangi elektronik magazasina gitsem bir halt var gibi PES oynuyorlardi. Ya PES'te ruh yok. Adamlar kalas gibi hareket ediyor. seyirci desen yok.
    top fizigi iyi diye PES'i ovmek dogru degil.

Lakin

Fifa da 11'e kadar istenildigi gibi degildi. Adamlardaki kalaslik 11'de bile gitmemisti ama 12 cidden olmus.
    Herseyiyle mukemmel olmus.
  • ben açıkcası 2 oyunu da beğenmedim
    fifa 11 i deli gibi oynardım ama pres yaparken adamdan top almayı engellemişler
    adama belli bir mesafeden sonra yaklaşılmıyor ben çok saçma buldum bunu
    ama diğer kısımlar fifa 11 den farkı yok ama en can alıcı noktada batırmışlar bence
    pes , pes 2011 e göre daha iyi olmuş maçlar iyi fifa 11 gibi hızlı atak oynanıyor
    bana pes 2012 pes 4 ü hatırlattı
    ama onun da en kötü yanı adamlardan top çalmak ya da top sendeyken top kaybetmek olması gerekenden çok daha zor
    ve yetenekli adamlar robben ribery etoo gibi topa çok yaklaşmana rağmen içinden geçip seni çalımlıyorlar
    işte benim için en can alıcı noktalarda eksiklikleri olan bu 2 oyunu yapımcıların yaptığı hatalar yüzünden gene oynayamayacağım herhal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 17 Eylül 2011; 13:53:06 >

• bu sene. iki oyunu oynarkende.. zevkten dörtköşe oldum.. iki oyunda aslında .birbirlerinin eksiklerini tamamlamış.
  • Yetkililer arasında da fanboylar arasında da çekişme olması iyidir. Gerçekten iyi olan oyunu oynamak isteyen oyuncuya yarar. Millet çekişe dursun 2003-2008 arası PES, 2008 sonrası Fifa oynuyor çogu kişi ve bir gun yine PES'in öne geçebilme şansını seviyor, bu durumdan da sonuna kadar faydalanıyor
  • 12'de FIFA gerçekten önde PES'ten kat kat iyi objektif bakan anlar daha 2 maç yapmış olmama rağmen FIFA çok iyi tabi tam sürümüde önemli şutları biraz daha geliştirirlerse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Bu konuyla beraber muhtemel yeni bir tartışmayı da başlatmış oldunuz.

Şunu çok rahat bir objektiflikle söyleyebilirim ki 3 yıldır Fifa aldı başını gitti. 2008 yılındaki next gen sistemi ile çıkışa geçerken şu an konsollara üretilen oyunla pclere çıkan oyunun aynı olması Fifayı zirveye ulaştırmıştır.

Ne yazik ki Pes yerinde saymaya devam ediyor. Durum böyle olunca ibrenin Fifa'dan yana olması kaçınılmaz.

haklısın pes durdu fifa 2011-2012 de pesi çok kötü döver ama diğerlerinde PES döver

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.