Şimdi Ara

FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
24
Favori
56.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: victoribarbo

Twitch drop gelmiş

Twitch yayınlarını takip ederek EA SPORTS™ FIFA Online 4’te en çok beklediğin hediyelerin sahibi olmak ister misin? Ödülleri almak istiyorsan yayınları en az 1 saat boyunca izle, aşağıdaki ödüllerin sahibi ol: WHD Sınıfı Oyuncu 82+ x1 Şanslı Para (150B–5M BP) x3 Bu ödüllerin sahibi olmak için 101XP hesabınızı Twitch hesabınızla eşleştirmeniz gerekmektedir - https://twitch-drops.101xp.com/fo4/tr

Bir ödülün alınıp alınmadığını anlamak için Twitch envanterini kontrol edebilirsin. Ödül envantere yansıdıktan sonraki 24 saat içinde oyun hesabına yansıtılacaktır. Her kullanıcı yalnızca bir ödülü etkinleştirebilecektir! Drop’ların etkinleştirildiği yayınların tam listesini görmek için bu linke ulaşabilirsin -

https://www.twitch.tv/directory/game/FIFA%20Online%204?tl=c2542d6d-cd10-4532-919b-3d19f30a768b

Herhangi bir sorun olması durumunda teknik desteğe başvurabilirsin- — https://tr.101xp.com/help/guide/fo4_tr/faq/faq

aktif drop var şu an. 1 saat yayında kalmanız lazım.

droptan 750bin coin ve 82 cannavaro çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 3 Eylül 2021; 19:22:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: U2ME2

Volta yalan oldu sanırım Türkiye serverları için...

volta ve 2v2 yi bekliyoruz biz arkadaşlarla ama halen ne bi haber var ne birşey. bir de fps i nerden görebilirim ?

• OkanDRDYK kullanıcısına yanıt

msi afterburner veya nvidia aracı ile. alt+z yaparak nvidia ayarlarında kurcalayarak bulabilirsin

• byJuck kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar. Ben bu oyunu merak ediyorum ama platform pc

• LGatakan kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla yanıtlarım sor hepsini.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyun bence fifa 21'den daha iyi olmuş. Saçma sapan kontrat yenileme olayı olmaması da güzel. Fakat benim için en büyük sorun oyun 60 fps'ye sabit çalışıyor. Bu da anlamsız bir lag oluşturuyor. Bunun düzgün bir çözümünü bulamadım.

İdare eden çözümüm ise, oyunu pencere modunda oynamak, bu şekilde oyunu 143 fps ile oynuyorum ve ciddi fark yaratıyor. Oyunu bu şekilde 60'a kitlemeleri ciddi bir saçmalık olmuş. Pencere modunda oyun menülerde 72 fps, maç sırasında 143 fps çalışıyor.

• Geçen gün nasıl olduysa tam ekranda 144 verdi şimdi yine tekrardan 60 fps.

• Destek kısmından sordum 2v2 ve volta ne zaman gelecek diye ne ses var ne seda FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi!  sitedeki oyundaki modlar kısmında da yazmıyor türkiye'ye gelmeyecek mi acaba FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! 

• OkanDRDYK kullanıcısına yanıt
    Bence gelir de çokta aman aman bir şey değil

• Bu oyunu fut değilde online bir kariyer gibi düşünebiliriz sanırım. Bir takım seçiyorsun, maç oynadıkça oyuncu reytingleri artıyor, kimya yok, kontrat basmak yok, gerektikçe takımına kimyaya bağlı kalmadan istediğin oyuncuyu takviye yapabiliyorsun. Bu yandan mantığını sevdim. Futta kimya olayı çok sıkıntılıydı istediğin sevdiğin oyuncuları oynatamıyordun kimya yüzünden. Normal fifa hızı yok bu da çok büyük artı. Skille dayalı oynayamıyorsun, gerçek futbolda olduğu gibi yavaş yavaş pas yapıp sabırla ve akıllıca hucüm etmen gerekiyor.

Serverlar Türkiye de olunca ne kadar fark yaratıyormuş meğer. Lag sız pingsiz maçlar oynamak harikaymış. Normal fifa içinde keşke server kurulsa buraya. Genel olarak beğendim oyunu. Fifa 22 yeni nesil gelseydi PC ye almayı düşünüyordum, ama eski nesil olacağı için bu sene bu oyunla devam ederim yola

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ödülünüzü alın. her gün bir tane veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: victoribarbo

Ödülünüzü alın. her gün bir tane veriyor

nasıl alıyoruz anlamadım paraylamı alıcaz yoksa beleş mi ne yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DariusVictusS -- 4 Eylül 2021; 12:32:13 >

• DariusVictusS D kullanıcısına yanıt

rozet al butonuna basın sağda. rozetlerden 1, 2,10, 100 tane biriktirince kutu açabiliyorsunuz. her gün 1 tane ücretsiz veriliyor 30 eylüle kadar

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Hiç bakmadım o kısma ücretsiz olan hangisi 😁

• byJuck kullanıcısına yanıt

okla gösterdiğim yerden her gün 1 rozet topluyorsunuz. Bu rozetlerle normal ve elit menüsünden rozetlerinizin sayısına göre kutu açabiliyorsunuz

FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 4 Eylül 2021; 13:13:33 >
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt

hocam 1 rozet vermek mi mantıklı her gün, yoksa 10 rozet verip onun ödülünü almak mı, mantığını anlayamadım, 10 rozet verince 10 hediye mi verecek yani? hangisi mantıklı yada gereksiz iş her gün 1 rozet açıp yoluna bakmak iyi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 4 Eylül 2021; 13:28:0 >
  • 1 rozet olan mantıklı değil. çer çöp çıkar ondan kesin. ben 2 rozetliyi açtım. yine çöp çıktı ama en azından 65lik adam çıkma ihitmali yok. 1 rozete 1 kutu, 10 rozete 10 kutu mu bilmiyorum, denemek lazım

• Yakın zamanda karşınıza 102 overall Mesut Ozil çıkartacak, mobil oyun dinamikleriyle geliştiriis oyun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • paketten butra çıktı. normal fifada favori forvetim kendisi. iyi oldu bu :d kulüp takımında td modunda arka planda oyunu oynatıp çer çöpü geliştiriyorum kartlara basmak için

• KULÜP TAKIMI MODU - MAÇ SİMÜLASYONU VE TD MODU NE İŞE YARAR?

Oyun size her gün 5 tane simülasyon bileti veriyor. Bu simülasyon bileti ile Kulüp Takımı ekranında günde 5 maçı simüle edebilirsiniz. Simülasyon 20 saniye kadar sürüyor. Ben simülasyonu ve oradaki TD Modu kısmını internette takılırken arka planda Fifa Online 4'ü açık bırakarak yedek oyuncularıma maç oynatıyorum. As kadromdaki oyuncularıma artı basacak olursam yedek oyuncularımın gücünü arttırmış oluyorum.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.