Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (2498. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49.975
Cevap
226
Favori
1.190.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24952496249724982499
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar bu sene 1 draft giris hakki vermiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skillsiz bir oyun düşenemiyorum

• http://www.futhead.com/17/squads/422592/ önerileriniz ile değiştirdiğim kadro şimdi ne diyorsunuz .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cose Turche

quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

Orijinalden alıntı: srhn10

quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

Orijinalden alıntı: srhn10

quote:

Orijinalden alıntı: Cose Turche

Bunu dene hocam fazla tutmaz

FIFA Ultimate Team [Eski KONU]

kadron çok iyiye benziyor hocam teşekkür ederim önerin için fut web appden kuruyorumda ön siparişte bekliyorum hala tr den verdiğim için dostum ben biraz atletico madrid hayranı hatta bayağı hayranı oldugum için atletico oyuncularını biraz fazla tuttum özellikle saul niquez jose maria gimenez sence kurdugum kadro iş yapabilir mi kanatları kullanmıyorum ben bu sene 4-1-2-1-2(2) nasıl olur acaba

2.kadro ile darma duman ederler seni :D allahini seven defans gelsin olmus. Hic oynadin mi 17 bilmiyorum da parcalarlar diyeyim ben. Skill ile adam gecmek zor baya 16ya gore ona gore de skill build dusunun.

benim ispanya kadrom içinmi diyorsun hocam anlamadım :D o kadrolar benim değilhttp://www.futhead.com/17/squads/420177/ benim kadrom bu

Yok arkadaşın önerdiği silver ağırlıklı kadro için. Sana tavsiyem Türkiye Ligi kurman.

Hiç bişey olmaz hocam,ben bu kadroyla 5'e kadar çıkıcam o kadroyu kurmama bile gerek yok

Hangi platformda oynuyorsun o da önemli :) İkincisi 16dan cok farklı oyun o silver ile 5e çıkman imkansıza yakın misal eğer xbox için oynuyorsan. PC de olabilir orası cok kolaydı rakipler açısından ama yine de 16da silverlarla coşturuyordum 17de oynadığım trialde bana gelen silverları darma duman ettim.

@srhn10
    http://www.futhead.com/17/squads/422736/

Bunu kursana cok fazla tutacağını sanmıyorum ve taş gibi orta saha :D aboubakar hariç herkes 4 zayıf ayaklı, sneijder 5 zayıf ayaklı bu da güzel şutlar çekmeni sağlar. Aboubakar dayanıklı etoo teknik güzel 2li olurlar ileride eğer emenike yerine düşünürsen etooyu.

http://www.futhead.com/17/squads/422289/ Bu da benim tsl harici olan 2. kadrom. div7ye çıkabildim :D oyun deneme süresi bitti. Div 3e kadar şampiyon ola ola çıkmak tabi hedef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FieSTaA -- 26 Eylül 2016; 19:01:19 >

• Hileye kasıtlı olarak çözüm bulmayan EA'nın da(Oyuna bir BattleEye koruması koymak çok mu zor) burda hile yaptığı bilinen kişileri şikayet etmeyenin de Allah bin belasını versin. Oyunun en sevdiğim modunu 2 yıldır bu hileciler yüzünden oynayamıyorum.
  • dostum bu kadroyu ben oyuncular çerez parasıyken kurmuştum oyuncuların fiyatı bayağı yükseldi biraz zor olucak o kadroyu kurmam :D
  • FieSTaA kullanıcısına yanıt
    Yarın görücez hocam başladı oyun inmeye, Ps4te oynuyorum, 3 platformda da var oyun PC çöp açıkçası, en iyi oyuncular xboxta, dersenki niye 3 platforma aldın, pcyi yeğenim oynuyor sürekli, xboxta ea access var 17 yi almadım 16 bedavaydı nisandan sonra, ps4e de oyunu alıyorum, sırf transfermarketi için ps4te oynuyorum her adam var....silverlar xboxta uçuk kaçık fiyatlara satılıyor.
  • arkadaşlar oyunu spot olarak almak isteyen varsa 217.5 tlye bakırköyde psoyunu diye bir yer var ordan alabilirsiniz tanıdığım bir yerdir bende ordan aldım. dh den çağrı tavsiye etti derseniz 217.5 tlye alabilirsiniz. herkese mutlu bir ut yılı diliyorum ve ilk maçıma giriyorum =)
  • Arkadaşlar merhaba. elimde reedem code var. yani oyun alımı için psn hesabınıza 60$ tanımlayacak 3 adet fazladan kod var. Fifa 17 standart edition us psn de 59,99$ a satılmakta. Satın almak isteyenler pm atabilir.

• Uygun fiyata fifa arıyorum şuan için en ucuz nerde ?

Oyun çıktıktan sonra daha da düşer mi fiyatlar ?

PLATFORM: PC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razorr8 -- 26 Eylül 2016; 20:28:34 >
  • Arkadaşlar şu kadro nasıl olur?(Fifa 16 da 1. lige zorlanmadan çıkıp title aldım 1de)

Strudidge Aubemeyan
    Alesix sanchez Thiago Walcott

C.Fabregas
    Jordi alba -G.Cahıll thiago silva Walker
    J.Hart
  • razorr8 kullanıcısına yanıt
    Hocam en ucuz nerede bilmem de oyun çıktıktan sonra düşmeyi bırakın yükselecektir fiyatı. Her sene bu böyledir. Noel-yılbaşına kadar da ucuzlamıyor.

Uygun & güvenilir olarak g2a var mesela. 1-2 ay önce 130, 1 hafta öncesine kadar 140TL civarında olan ön sipariş key fiyatı, az önce baktım 147TL gösteriyor. Yani daha çıkmadan fiyatı yükselmeye başlamış, gerisini siz düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

Orijinalden alıntı: gio88

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

bu momentumdan bende şikayetçiyim fakat iyi oyuncular yüksek ratingli takımlarla 1.2. ligde uzun süre iyi oynayan arkadaşlar bunu nasıl başarıyor momentum başladı deyip 3.4.5. lige kadar düşen arkadaşların bunu sorgulaması lazım

momentum falan yok ya. Kesinlikle yok hatta. Rakipten rakibe fark ediyor sürekli.

Şimdi 1 tane adam sürekli Oyuncu değiştir tuşuyla adam değiştire değiştire top kapmaya çalışıyor
    Diğer oynayan sakin sakin defans yapıyor.

Aynı şey atak stilleriylede alakalı. Bizim noob oyuncularda bunu momentum sanıyor.

daha ince açıklarsak, bazen karşılarına iyi hücum edemese bile oyuna alışkın olduğundan iyi defans yapıp araları iyi kapatan adam geliyor, bunuda momentum sananlar var, veya her atılan pasın geçmesi gerekliymiş gibi uooooyyy momentum o pası geçirtmedi diye cry cry yayın yapan yayıncılarda mevcut.

söylediklerine katılıyorum, momentum mu evet var, ama iyi oynarsan veya gerçekten iyi oyuncuysan momentum falan söz geçiremez her türlü yenersin.

ha birde bana göre fifa gerçekten bir zeka oyunu, bu oyunu sadece bodoslama dümdüz koşarak adam geçebileceğini sananlar falan momentum yer buda bir gerçek.

Fifa 15e kadar pc de oynadıgım için bende div1 nooblarını tokatlarken öyle diyordum .Momentum var ama iyi oynarsan herkesi yenersin bla bla bla. Konsola geçtikten sonra pc de karşına gelen division 1 noobları yok.O zaman 3 kere direğe çarpıp girmeyince, kalecine attıgın pasta tekte vurması gerekirken ayağından açıp saçma sapan goller yediğinde sıkıcı bi hal alıyor momentum.Div1 Div3 düşüşleri çok doğal oluyor böylelikle.Takımın Allstarlardan kuruludur orasını bilemem.Bişeyler yapıp ronaldo messi neymar maçlardan puan çıkarabilirsin.Ama premier lig italya kadrolarıyla sabit bi şekilde konsolda div 1 kalmak zor.Oyun buna izin vermiyor.

8/8 yapıp şampiyon oldugum div 1 sezonunda sonra.İki lig düştüm üstüste.Bunun mantıklı bir izahı olamaz.Psikolojik olarak şöyle oluyor böyle oluyorlarıda geçelim.Yıllardır oynuyoruz.Az çok biliniyor neyin ne oldugu.

Diğer bu oyunda momentum falan yok diyen kardeşe bişey diyemiyorum malesef.Div4 ve yukarısı için momentum ne durumda bilemem çünkü.Belki düşük liglerde pek bişey olmuyordur.Veya iki kaybedip bir kazanan oyuncuya zaten bu tarz şeyler olmuyordur.

konsolda da div1 de her sezonda title alan yayıncılar izliyor ve görüyoruz, oyun buna izin vermiyor diye birşey yok, kendinizi geliştirin, bu iş 98den beri fifa oynamakla falan olmuyor cidden.

fifa olmuş 2017 halaa momentum muhabbeti, aşın kendinizi arkadaşlar, oynadığınız oyundan zevk almak istiyorsanız oyuna, ona, buna laf atmayı bırakıp kendinizi geliştirip daha iyi oynayabilirsiniz, en azından bunu deneyebilirsiniz. bu arada ea sports un resmi forumunda momentum(handicap) hakkında konuşmanın tamamen yasak olduğunu söyleyeyim, çünkü adamlar oyunun teknik taktik kısmına daha çok önem veriyorlar, bir şeye takılı kalıp "çok iyiyim ama oyun oynatmıyor" beni derseniz, bazı maçları yendiğinizdede "oyun kazandırdı beni" deyip zevk almazsınız. bu kadar basit.

• Mevcut kadrom

• beyler serverlarda sıkıntı var sanırım bağlanıp sorunsuz maç atabilen var mı acaba? platform ps4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young_Caesar

arkadaşlar oyunu spot olarak almak isteyen varsa 217.5 tlye bakırköyde psoyunu diye bir yer var ordan alabilirsiniz tanıdığım bir yerdir bende ordan aldım. dh den çağrı tavsiye etti derseniz 217.5 tlye alabilirsiniz. herkese mutlu bir ut yılı diliyorum ve ilk maçıma giriyorum =)

217 tl ucuz mu oluyor cagrı tavsiye etti deyince
  • quote:

quote:

arkadaşlar oyunu spot olarak almak isteyen varsa 217.5 tlye bakırköyde psoyunu diye bir yer var ordan alabilirsiniz tanıdığım bir yerdir bende ordan aldım. dh den çağrı tavsiye etti derseniz 217.5 tlye alabilirsiniz. herkese mutlu bir ut yılı diliyorum ve ilk maçıma giriyorum =)

225 tlye satan yerler var ben spotta daha ucuz bir yer bulamadım bulan varsa söylesin kimse fazladan para vermesin ben yardımcı olmak adına yazdım 5-10 lirası milletin cebinde kalsın diye. dijital alan zaten psnden çoktan almıştır diye tahmin ediyorum.
  • Dijital alım için yardımcı olabilirim. 59,99 $ değerinde hem pri hemde sec. hesaba sahip oakcaksınız. İsterseniz bir arkadaşınızla psn kardeşliği ile satın alırsanız kişi başı 30$ a gelecektir Fifa 17. Oyunu istediğiniz hesapta oynayabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

225 tlye satan yerler var ben spotta daha ucuz bir yer bulamadım bulan varsa söylesin kimse fazladan para vermesin ben yardımcı olmak adına yazdım 5-10 lirası milletin cebinde kalsın diye. dijital alan zaten psnden çoktan almıştır diye tahmin ediyorum.

neden dijital almıyorsunuz oyunu ?

• quote:

quote:

quote:

Spotun farkı ne oluyor psn den alınandan

• 
Sayfa: önceki 24952496249724982499
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.