alo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!niye cevap vermiyonuz
bakın ben burda yırtınıyorum siz cevap vermiyorsunuz yaw aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: MissYou
Klasik futbolculardan PELE yi açtırdım Brezilya'da arıyoru arıyorum yok arka plan daki bayrağa baktım Kamerun un kine benzio Kamerun a baktım orda da yok GANA dan çıktı adam yaw bu bizim bildiğimiz PELE ise GANA'da ne işi war? Yoksa bizim bilmediğimiz PELE mi bu?
arkadaş o pele bizim bildiğimiz brezilyalı pele değil store da zaten pelenin arkasındaki bayrağa dikkat et hiçbir hata yok zaten pelenin tipide öyle değildi
yaw ben hala demo ile yetiniyom gidip alacam çimleri hariç atmosferi çok hoşuma gitti bu oyunun
Grafik iyi değil.
quote:
Orjinalden alıntı: kumanda
Grafik iyi değil.
bence fifa kendini bayağı bir zorlamış ve güzel bir oyun çıkarmış çimleri hariç ama onunda yaması çıktı
fifada gelişme var
benim de oyun bu gün elime geçti ve kısa bir incelemeden sonra görüşlerimi söyleyeyim. Oyunun atmosferi,grafikleri,görselliği ve müzikleri harika ama daha hala fifa nın kontrollerinde bi saçmalık var. Sanki bir şeye bağlıymışsın gibi koşuyor futbolcularr fazla serbest değil yani. Ama pes5 de tam tersi o yüzden oynanabirlik bakımından pek iyi bulmadım orta. Ama grafikleri harika.İmzadaki sistemde oyun içi sabit 75fps görsel animasyonlarda ise en az 35 oluyor. Grafiklerde gerçekten bayağı iyi ama çim grafikleri daha iyi olabilirdi. Nedense çoğu futbol oyunu çim grafiklerine fazla önem vermiyor. Hiç unutmam fifa2002 de bile bundan daha iyi çim grafikleri vardı. ^d seyirciler ise gayet iyi olmuş.
Yalnız bir şey de koptum ronaldinho gol atınca spiker coşuyor arkadaşlar tam anlamadım gitti sesi de bayağı açıyorum ben resmen ortalık gerçek stadyum habasına bürünüyor. Ama o spikerin RONALDİNHOOO!!!! DİYE bağrışına hayran kaldım
PES VE WİNNİG BAŞKA FUTBOL OYUNU TANIMAM
quote:
Orjinalden alıntı: Manero
PES VE WİNNİG BAŞKA FUTBOL OYUNU TANIMAM
bende tanımazdım ama farklı bir katogori gibi bişey bu fifa 2006 world cup çok hoşuma gitti
fifa da bir takımı seçip turnuva yapamıyormuyuz yendikçe belli tarihlerde farklı takımlarla maçlar olsun elenme olsun falan filan ben bulamadım bu özelliği sürekli farklı takımlar seçiyosun maç yapıyorsun kupa nasıl alınacak?
quote:
Orjinalden alıntı: Surround
bakın ben burda yırtınıyorum siz cevap vermiyorsunuz yaw aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sen böyle anlamsız anlamsız sorular sorarsan forumu havaya uçursan seni takmazlar
@ miss you o gananın oyuncusu abedi pele fifa 06 dada classic player bios da bende pele diye açtım
Ya biiri oyunun Regedit deki kayit dosyasini yollayabilir mi.Cok lazim
biri ban fifanın serialini yazabilir mi fifa world cup 2006
quote:
Orjinalden alıntı: virutik
biri ban fifanın serialini yazabilir mi fifa world cup 2006
ark. yasak serial falan vermek
word cup'ı verip fifa2006 aldım grafikler berbat word cup iyidi keşke vermeseydim arkadaşar aklınızda bulunsun fifa6 almayın