Şimdi Ara

FIFA WORLD CUP 2006 ÇIKTIII...2.02 GB (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
48.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun eski Fifalara nazaran daha iyi Türkiye'yi gruplardan dünya kupasına getirip dünya şampiyonu yapmak da ayrı bir zevk. Bu arada maç bitince maç görüntüleri eşliğinde istiklal marşı çalması çok hoşuma gitti.
  • Lütfen biri bana yapımcının yayınladığı bi patch var mı söylesin eğer varsa sitesini yazsın!
  • dostlar dostlar sonunda bu oyun benim oldu yani oyunu indirdim süper harika dehşet tek kelimeyle pes5'ci olan ben bu oyunu görünce ve oyayınca atmosferin cazibesine kendimi kaptırınca fifa'cı oldumn sadece world cup için ama haklarını vermek lazım çok çok çalışmışlar

o müthiş seyirci atmosferi beni bitiriyor

bişey sorcam seyirci desteği var mı bu oyun da mesela türkiye yi seçince seyirciler türkiye türkiye diye bağırıyor mu
  • arkadaşlar bu oyunda türkiye yi nasıl kupaya dahil edeceğiz söyler misiniz
  • maradona yaptım create player dan bi de beckanbeur (nasıl yazılıyosa işte)ı açtım.eski çok süper bi top var onu açtım bi tek perfect mod falan kaldı.o nasıl bişey?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

arkadaşlar bu oyunda türkiye yi nasıl kupaya dahil edeceğiz söyler misiniz

kupa eleme maçlarını da oynamak zorundasın adı neydş onların hatırlamıyorum ama onları da oynarsan değişik bi kuoa çıkıyor yani şimdi ki fikstüre benzemiyor katıldığında
  • quote:

Orjinalden alıntı: crushing1

maradona yaptım create player dan bi de beckanbeur (nasıl yazılıyosa işte)ı açtım.eski çok süper bi top var onu açtım bi tek perfect mod falan kaldı.o nasıl bişey?

perfect modu sadece play nowda oynanıyor ve zor adamların çalımları topa hakimiyeti aynı world class ama kalecileri daha da zorlaşmış ve çok zor gol yiyor bide adamların nerdeyse her eçktikleri gol birde dikkat edin gol yemezseniz devamı gelmez yerseniz 1 dk içinde bir çok gol daha atıyorlar bi r nevi gaza gelme işi var bilmiyorum

• ya ben 1-2gün pc basındayım sıkıldım birkac gün idareten demoyu yükledim cok kısa uzatma imkanımız varmı acabaa cok iyi olur ya ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 17 Haziran 2006; 13:36:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: caeiro

kardesım su sorunu cozdun mu delırcem cok az kaldı nasl halledılıo bu bende full oyun var dvd daemon la kurdum maca gırene kadar hersey normal macta heryer bembeyaz
    quote:

Orjinalden alıntı: urs

bende heryer bembeyaz bu sorunu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin

arkadaşlar aynı dertten ben de muzdaribim. ekran kartlarınız ney? benim Asus A9550. yok mu bu derdimize derman olacak bi babayiğit...
  • quote:

Orjinalden alıntı: brky

quote:

Orjinalden alıntı: crushing1

maradona yaptım create player dan bi de beckanbeur (nasıl yazılıyosa işte)ı açtım.eski çok süper bi top var onu açtım bi tek perfect mod falan kaldı.o nasıl bişey?

perfect modu sadece play nowda oynanıyor ve zor adamların çalımları topa hakimiyeti aynı world class ama kalecileri daha da zorlaşmış ve çok zor gol yiyor bide adamların nerdeyse her eçktikleri gol birde dikkat edin gol yemezseniz devamı gelmez yerseniz 1 dk içinde bir çok gol daha atıyorlar bi r nevi gaza gelme işi var bilmiyorum

PERFECTTE ADAMI ÇILDIRTIYORLAR O KADAR YÜKLENİYORUM ADAMLAR GELİP ATIP KAZANIYO AMA OYUN ZEVKİ PERFECTTE ÇOK GÜZEL

• yaw hungry bunların kalecisi çok iyi yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

yaw hungry bunların kalecisi çok iyi yahu

kimin
  • FİFA2005
    FİFA2006
    FİFA2006 WORLD CUP

COUNTER STRIKE 1.6 NON STEAM
    COUNTER STRIKE SOURCE

TURNUVALARINA KATILMAK İÇİN MENZİL FORUM A ÜYE OLMANIZ GEREKMEKTEDİR.

http://www.menzilbilgisayar.com/portal/vbforum/index.php
  • televizyondan izleyince insanın oyunu oynaması geliyor erade ben haftaya alırım yada yarın

• BENCE FİFA2006 BUNDAN GRAFİK VE OYNANIŞ OLARAK ÇOK ÇOK DAHA GÜZEL. BU ÇİMLERİN RENGİ NE BÖYLE ANLAMADIM. OYUNCULAR KALAS GİBİ SANKİ. SAĞA SOLA 2 SAATTE DÖNEMİYORLAR. %100 GOL POZİSYONLARI GOL OLMAZKEN RAKİP TAKIM OLMADIK YERLERDEN GOL BULUYOR. TOPU KARŞI TALIMDAN KAPABİLMEK AYRI BİR SORUN. SANKİ ADAMLAR OYUNU ZORLU KILMAK İÇİN SAÇMALAMIŞLAR GİBİ GELİYOR BANA. BİRDE FİFA 2006 DA Q+W AYNI ANDA BASILDIĞINDA KOŞU YOLUNA ORTA ATILIYORDU. BURDA ÖNCE Q 'YA BASILI TUTUP SONRA W YAPINCA OLUYOR. OYUNCU YÜZLERİ GİTTİKÇE İYİLEŞECEĞİNE KÖTÜLEŞİYOR. FIFA 2006 'YI OYNAMAMIŞ OLANLAR BUNU OYNADIKTAN SONRA BİR DENESİN DERİM. "OHH BE DÜNYA VARMIŞ" DİYOR İNSAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkahan

çim yaması hoşuma gitmedi benim belki bazılarının hoşuna gidebilir

SoccerCenter dan alıntıdır

çim yaması
    linki:http://rapid share.de/files/19386657/06_FIFA_World_Cup__im_Guencellemesi.exe.html

milli takım yüz yaması
    linki:http://rapid share.de/files/19471700/06_FIFA_World_Cup_Milli_Tak_m_Face_Guencellemesi.exe.html
    *Alpay
    *Volkan Demirel
    *İbrahim Toraman
    *Ümit Özat
    *Ergün Penbe
    *Necati Ateş
    *Gökdeniz Karadeniz
    *Fatih Tekke
    *Serkan Balcı
    *Serhat Akın

(NOT : Yamayı Sisteminizden Silmek İçin ?\Program Files\EA SPORTS\2006 FIFA World Cup (TM)\data Klasöründen
    "sil çim.bat yada sil face.bat" Dosyasını Çalıştırmanız Yeterlidir.)

çim yaması yapılmış bir screenshot atabilecek arkadaş varmı ?

• ya beyler bu fifa world cup 2006 nın ındırme seysi nerde ya bulamadım ındıremıyom fitil oldum bı yardım cı lun be:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

BENCE FİFA2006 BUNDAN GRAFİK VE OYNANIŞ OLARAK ÇOK ÇOK DAHA GÜZEL. BU ÇİMLERİN RENGİ NE BÖYLE ANLAMADIM. OYUNCULAR KALAS GİBİ SANKİ. SAĞA SOLA 2 SAATTE DÖNEMİYORLAR. %100 GOL POZİSYONLARI GOL OLMAZKEN RAKİP TAKIM OLMADIK YERLERDEN GOL BULUYOR. TOPU KARŞI TALIMDAN KAPABİLMEK AYRI BİR SORUN. SANKİ ADAMLAR OYUNU ZORLU KILMAK İÇİN SAÇMALAMIŞLAR GİBİ GELİYOR BANA. BİRDE FİFA 2006 DA Q+W AYNI ANDA BASILDIĞINDA KOŞU YOLUNA ORTA ATILIYORDU. BURDA ÖNCE Q 'YA BASILI TUTUP SONRA W YAPINCA OLUYOR. OYUNCU YÜZLERİ GİTTİKÇE İYİLEŞECEĞİNE KÖTÜLEŞİYOR. FIFA 2006 'YI OYNAMAMIŞ OLANLAR BUNU OYNADIKTAN SONRA BİR DENESİN DERİM. "OHH BE DÜNYA VARMIŞ" DİYOR İNSAN

Katılıyorum...

--
    http://fifaworldcup.dtclife.com
    dünya kupası vs..

• quote:

Orjinalden alıntı: bocuhk

quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

BENCE FİFA2006 BUNDAN GRAFİK VE OYNANIŞ OLARAK ÇOK ÇOK DAHA GÜZEL. BU ÇİMLERİN RENGİ NE BÖYLE ANLAMADIM. OYUNCULAR KALAS GİBİ SANKİ. SAĞA SOLA 2 SAATTE DÖNEMİYORLAR. %100 GOL POZİSYONLARI GOL OLMAZKEN RAKİP TAKIM OLMADIK YERLERDEN GOL BULUYOR. TOPU KARŞI TALIMDAN KAPABİLMEK AYRI BİR SORUN. SANKİ ADAMLAR OYUNU ZORLU KILMAK İÇİN SAÇMALAMIŞLAR GİBİ GELİYOR BANA. BİRDE FİFA 2006 DA Q+W AYNI ANDA BASILDIĞINDA KOŞU YOLUNA ORTA ATILIYORDU. BURDA ÖNCE Q 'YA BASILI TUTUP SONRA W YAPINCA OLUYOR. OYUNCU YÜZLERİ GİTTİKÇE İYİLEŞECEĞİNE KÖTÜLEŞİYOR. FIFA 2006 'YI OYNAMAMIŞ OLANLAR BUNU OYNADIKTAN SONRA BİR DENESİN DERİM. "OHH BE DÜNYA VARMIŞ" DİYOR İNSAN

Katılıyorum...

--
    http://fifaworldcup.dtclife.com
    dünya kupası vs..

aynen bende katılıyorum bu kadar da olmaz ki

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.