yıllardır heycanla gidip alıyorum bu oyunu bana kocaman bir hayal kırıklığı hediye ediyor
en son oyunu tesadüfen gördüm yine meraklandım nasıl acaba diye ama hem fiyatı hemde eski kötü tecrübeler nedeniyle almadım ve almayacam. belki demosuna bakarım ama artık fifa oyun çıkarınca bakmak bile istemiyorum aynı aynı aynııııı
quote:
Orjinalden alıntı: merakum
yıllardır heycanla gidip alıyorum bu oyunu bana kocaman bir hayal kırıklığı hediye ediyor
en son oyunu tesadüfen gördüm yine meraklandım nasıl acaba diye ama hem fiyatı hemde eski kötü tecrübeler nedeniyle almadım ve almayacam. belki demosuna bakarım ama artık fifa oyun çıkarınca bakmak bile istemiyorum aynı aynı aynııııı
daha yeni türkiye ile grup maçlarında 1. oldum ve kupaya katıldım grupta 1.oldum caponya . ingiltere ve italya'yı eledikten sınra finale çıktım ve finalde çekleri 4-1 yendim ok mutluyum türkiye'yi şampiyon yaptım
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
daha yeni türkiye ile grup maçlarında 1. oldum ve kupaya katıldım grupta 1.oldum caponya . ingiltere ve italya'yı eledikten sınra finale çıktım ve finalde çekleri 4-1 yendim ok mutluyum türkiye'yi şampiyon yaptım
hangi zorluk seviyesinde oynuyorsun
World cup da seyirci,ses,atmosfer daha iyi. EA futbol oyununda artık benim yakın zamanda harkulade futbol oyunu yapacak beklentimi yitirmeme neden olmuştur.
arkadaşlar ben bu oyunu aldım 3 cd herkes 4 dio ama k3 cd yi winrar şeklinde kurdum hiç birşey çıkmadı yardımcı olabilirmisinis?
fena olmamış
oyunu rar dan kuruyorum we tek dosya bilgisayarımda fifa 2006 world cup ımage çıkıyo sora bunu mount image yapıyom we sanal diskte çıktı giriyorum yüklemeyi burdan dewam ettirmem lazım ama yüklenilecek dosya çıkmıo acil yardım edebilirmisinis ltfn
oyun nasıl bişee güzele benziyo ama grafikler okadar ii deil dedi arkadaş..
hepinisden allah razı olsun çok yardımcı oldunus
Azerbaycan la World Class ta dünya kupasını kaldrımak ayrı bir zevk... Son nokta yani
bu fifa 2006 world cup ne özellikler ister bilgisayarın
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
Azerbaycan la World Class ta dünya kupasını kaldrımak ayrı bir zevk... Son nokta yani
Benim fifanın şu ana kadar en beğendiğimdi 2002 ancak bu oyunu daha oynamadım güzeldir inşallah
quote:
Orjinalden alıntı: eser_akar
Benim fifanın şu ana kadar en beğendiğimdi 2002 ancak bu oyunu daha oynamadım güzeldir inşallah
bence fifa serisinin en iyi oyunu
ya dostlar bu oyunu full olarak nerden indirebilirim?