Şimdi Ara

Fiizo: News kayıtlı haber sitelerinden uygun fiyatlı tanıtım yazısı paketleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SEO çalışmalarında oldukça önemli bir yere sahip olan tanıtım yazısı sürecini hızlandırıyor ve kolaylaştırıyoruz. Tek yapmanız gereken, değerlerini beğendiğiniz internet sitelerini bizimle paylaşmanız. Geriye kalan tüm prosedürü biz sizin adınıza yönetiyoruz.

Kaliteli tanıtım yazısı yayıncısı aramaya SON!

Tanıtım yazısı yayınlayacak kaliteli internet sitelerini tespit edebilmek bu sürecin en zorlu kısmıdır. Geliştirmiş olduğumuz yazılımlar sayesinde Türkiye pazarında organik trafiği yüksek, backlink profili güçlü yayıncılara ulaşabiliyoruz.

Organik trafiğinizin artması için daha fazla beklemeyin.

Tanıtım yazıları ile ilgili detayları bu sayfadan inceleyebilirsiniz:http://fiizo.com/tanitim-yazisi-ve-backlink-paketleri

Bize PM, e-mail, skype, telefon numarası veya teklif formunu doldurarak ulaşabilirsiniz!

E-mail ve Skype: info@fiizo.com

Tanıtım yazılarında süreç nasıl ilerler?

1) Hangi internet sitelerinde tanıtım yazısı yayımlatmak istediğinizi bizimle paylaşırsınız.
    2) Sizin adınıza anlaşmalı olduğumuz internet siteleri ile iletişime geçerek talebinizi iletiriz.
    3) Yayıncılar tanıtım yazılarını yayınladıktan sonra bizimle paylaşır, rapor haline getirerek sizlere sunarız.

Eğer bu süreç boyunca zaman kaybetmek istemiyorsanız, bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

İnternet sitelerinin değerleri nasıl belirlenmektedir?

- SimilarWeb isimli araç üzerinden tahmini trafikleri inceliyoruz.
    - Majestic isimli araç üzerinden TF, CF yani backlink profilini değerlendiriyoruz.
    - aHrefs isimli araç üzerinden sorguladığımız DR değeri yer almaktadır.
    - Alexa Türkiye ve Global değerini göz önünde bulunduruyoruz.

Tanıtım yazılarının faydaları:

- Tanıtım yazılarında belirli anahtar kelimelerin kullanılması; web sitesine organik trafik çekmesi gibi etkenler internet sitenizin SEO faaliyetleri için uzun vadede olumlu sonuçlar sağlayacaktır.
    - Tanıtım yazıları, işletmenin web sitesine referans bağlantılar kazandıracağı için kısa süre içerisinde indekslenme avantajı da sağlayacaktır.

- Alexa sıralamanızı arttırarak, reklam satın alma departmanlarının size ulaşmasını sağlayabilir.

- Firmanızın birçok platformdan ulaşılabilir olmasını sağlayarak kullanıcıların gözünde güven algısı yaratır.

Tanıtım Yazıları Nasıl Olmalı?

Tanıtım yazısı yazarken dikkat edilecek en önemli etken yazılacak olan içeriğin tamamen özgün olmasıdır. Bunun yanı sıra SEO odaklı, akıcı, şirket değerlerini açık ve net bir şekilde ifade eden tanıtım yazıları dijital medyadaki gürültüde rekabet avantajı sağlar. Yazılacak olan tanıtım yazısının özellikle SEO kuralları dahilinde yazılması; tüketicinin, tanıtılacak olan ürün ve hizmetlere daha kolay ulaşmasını sağlayacaktır. Özellikle tanıtım yazılarını trafiği yüksek sitelerde yayınlatabilmek, işletmenin web sitesine organik bir trafik çekecek ve ürün ve hizmete dair farkındalığı da arttıracaktır.

Ayrıca ürün ve hizmetler hakkında arama yapan kullanıcıyla etkili bir iletişim kurabilmek için tanıtım yazısının; harekete geçirici bir üslupla yazılması da önemlidir. Örnek olarak içeriğin belirli yerlerinde tüketiciyi; ürün hakkında daha fazla araştırma yapmaya yönlendirecek ya da tüketiciye ürünü satın aldırmaya yönelik ifadelerin kullanılması tanıtım yazılarının amacına ulaşabilmesi açısından yarar sağlamaktadır.

Tanıtım Yazıları için Profesyonel Destek Almanın Önemi

Tanıtım yazıları şirket değerlerini, ürün ve hizmetlerin özelliklerini ifade eden içeriklerdir. Piyasadaki tanıtım yazısı örnekleri incelendiğinde, niteliksiz ve özensiz yazılan tanıtım yazılarının ağır bastığını söylemek yanlış olmaz. Bu bilgi ışığında, tanıtım yazısı içeriklerini, dijital medyadaki en etkili pazarlama yöntemlerinden olan içerik pazarlamasının haricinde ve rastgele bir şekilde yazmak; işletmelerin en sık yaptığı hatalardan biri olarak öne çıkmaktadır.

Etkili bir içerik pazarlaması oluşturmak dijitaldeki tüm kanalları etkin ve profesyonel bir şekilde kullanmayı gerektirir. Bu bağlamda işletme dijital medya entegrasyonu için nasıl dışarıdan profesyonel destek alıyorsa, tanıtım yazısı tasarlama ile alakalı süreçleri de içerik pazarlaması dahilinde dışarıdan profesyonel destek alarak yürütmelidir.

SEO konusunda uzman ekibimiz bu süreç hakkında detaylı bilgi verebilmek için hazır. Bize ulaşın ve aklınızdaki tüm soruları paylaşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiizodijital -- 3 Eylül 2017; 3:1:51 >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.