Şimdi Ara

Fikirlerinizi bekliyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostlar IPOD Türkiye resmi teknik servisi BİLKOM ile mail yoluyla haberleştim ve bana cihazımızın 32 OHM çıkış empedansına sahip olduğunu, bu çıkışa sahip kulaklıkları kullanmamız gerektiğini belirttiler aksi türlü cihazımıza zarar verebilirmişiz. Örneğin benim şu anda kullandığım SONY MDR-082 kulaklığımın özelliklerinde 16 OHM yazmasına rağmen kendimiz ölçtüğümüzde 32 OHM olarak gördük ve sorunsuz kullanıyoruz. Böyle bir durum söz konusu 16 OHM yazıyor çoğu meşhur kulaklıklarda fakat 32 OHM olması gerekiyor nasıl olacak bu iş? Teknik olarak bilen arkadaşlar varsa yardımlarını esirgemesinler insaniyet namına ...
  • Arkadaşlar yok mu bu son durum hakkında yardımcı olabilecek birileri koskoca forumda ayrı konu mu açalım illa...
  • 32 ohm istiyorsan sennheiser mx760 alabilirsin benden kulakiçi kanltipi olanların hepsi(benim bildiğim) 16 ohm

ilana bir gözat istersen

http://forum.donanimhaber.com/m_38958028/tm.htm
  • marine-gear tavsiyen için teşekkürler fakat kulak-içine kötü alıştım ben vazgeçemiyorum o yüzden sıcak bakmadım tavsiyene malesef :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: zülfikar32

marine-gear tavsiyen için teşekkürler fakat kulak-içine kötü alıştım ben vazgeçemiyorum o yüzden sıcak bakmadım tavsiyene malesef :(

rica ederim 32 ohm olarak kanal tipi varmı bende bilmiyorum neyse inşallah aradığınızı bulursunuz
  • Forumdan okumuştum senheiser çıkaracağı üç modelinde 32 ohm kullanıyor. Şimdi asıl problem şudur ki : bizim cihazlar (IPOD NANOlar) 32 Ohm çıkış empedansına sahipler. Gelgelelim piyasada ve ayrıca apple resmi sitesinde satışa sunulan çoğu meşhur kulaklık 16 ohm gözüküyor. Bu durum cihaz açısından zarar teşkil eden bir durummuş. Nedir bu ikilem işin içinden çıkamadım gitti ... :S
  • Derin araştırmalarım neticesinde 32 OHM kulak içi kanal tipi kulaklık : AKG K 370 , fiyat: 200 TL ! OO my god..:))

http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=1360448
  • AKG K 370 kullanan arkadaşlar fikirlerini belirtirlerse seviniriz..
  • "AKG K 319" bir model daha ve test sonuçları oldukça sağlam. Kullanan arkadaşlar fikirlerini belirtsinler lütfen.
  • Pardon yanlışlıkla hort :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TokerCraft -- 12 Aralık 2011; 15:15:57 >
  • arkadaslar telefonda dınlıcem bır sure tel galaxy s2 yenı kulaklık aldım cx980 32 ohm a sahıp telde kotumu olur bılgılıa rkadaslar cvp verırse sevınırım?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.