Asagıda iyi kotu bi film listesi yaptım. İzlenmesi gerek dedikleriniz yada izledigine deger dediginiz filmleri yazarsanız sevinirim...
50.First.Dates Almost Famous Alone.In.The.Dark Be.Cool Big Fish - 2004 izledim cok sacma bi film. Buyu.2004 Durusma. Elektra Filler.Ve.Cimen GALATASARAY Garden State DVDSCR Goodfellas Instinct.1999. It.Runs.In.The.Family Kinsey Mean Girls (Divx) Monster.2003. National Treasure Night.Watch.2004. O.da.Beni.Seviyor.2001. Once.Were.Warriors.1994 One Perfect Day One.Missed.Call Open.Water. Racing.Stripes.WS. Seed.Of.Chucky.WS. Sin City TS by ErtY Sinbad (Divx) Sixth Sense Some.Things.That.Stay.2004. Son.Of.The.Mask. Star Wars Super Size Me : The Italian Job--- The Pianist The.Naked.Truth.2003 The.Polar.Express.FS. The.Princess.Diaries.2.Roya Twister Ucuncu.Sayfa.1999. dodgeball jersy.girl. pixar the village the x-files (movie)
star wars hiç bitmeyen efsane
yeni serisi cok yakında vizyona girecek tavsiyem sakın dvix de veya dvd izlemeyin bu filmin tadı sinemada cıkar
quote:
Orijinalden alıntı: wildworld
star wars hiç bitmeyen efsane
yeni serisi cok yakında vizyona girecek tavsiyem sakın dvix de veya dvd izlemeyin bu filmin tadı sinemada cıkar
The Pianist ben izlemedim ama izleyen herkez çok güzel film olduğunu söylüyorlar... Sixth Sense kesinlikle izlemen gerekir
Bir de listede göremedim ama Eternal Sunshine of the Spotless Mind izlemeni şiddetle öneririm. Çok hoş bir film....
quote:
Orijinalden alıntı: Baha_RIP
The Pianist ben izlemedim ama izleyen herkez çok güzel film olduğunu söylüyorlar... Sixth Sense kesinlikle izlemen gerekir
Bir de listede göremedim ama Eternal Sunshine of the Spotless Mind izlemeni şiddetle öneririm. Çok hoş bir film....
Alıntıları Göster
Dostum LOTR Efsanesinin olmadığı bu listeye gülerim sadece!!!
quote:
Orijinalden alıntı: ümit_kadir
Dostum LOTR Efsanesinin olmadığı bu listeye gülerim sadece!!!
Alıntıları Göster
Galatasaray ne?? eski açık sarı desene mi??
quote:
Orijinalden alıntı: zibidi_gonzales
Alıntıları Göster
MUSTAFA HAKKINDA HERŞEY TELEFON KULÜBESİ DİĞERLERİ(YHE OTHERS-NİCOLE KİDMAN) BÜYÜ KAHPE BİZANS FASULYE FİLLER VE ÇİMEN
quote:
Alıntıları Göster
valla o kadar film yazmışsın ama adam akıllı izlemeye değer bi film göremedim.
valla o kadar film yazmışsın ama adam akıllı izlemeye değer bi film göremedim.
Alıntıları Göster
open water berbat sakın izleme.piyanist,italian job ve sin city izlenir
quote:
Orijinalden alıntı: @XEL
open water berbat sakın izleme.piyanist,italian job ve sin city izlenir
Alıntıları Göster
village ve kusursuz fırtına en kötü filmler için aday bence
quote:
Orijinalden alıntı: deliormanlı
Alıntıları Göster
GoodFellas - Bugüne kadar izlememiş olman kabahat. Gelmiş geçmiş en iyi mafya filmi bana göre!
Sixth Sense Star Wars Garden State
komedi olarak da 50 First Dates
*Piyanistten de beklediğimi bulamadığımı belirtmek isterim.
quote:
Orijinalden alıntı: deliormanlı
Alıntıları Göster
italian jop berbat
quote:
Orijinalden alıntı: wildworld
italian jop berbat
Alıntıları Göster
alone in the dark ı beyenmedim. resıdent evıla özenilmiş ama hiç iyi olmamış
quote:
Orijinalden alıntı: ismail217
alone in the dark ı beyenmedim. resıdent evıla özenilmiş ama hiç iyi olmamış
Alıntıları Göster
50 ilk öpücüğü seyret
Monster rezalet bir filmdir... eline bile alma
Filmlerin çoğunun adını duymadım
quote:
Orijinalden alıntı: spiegel
50 ilk öpücüğü seyret
Monster rezalet bir filmdir... eline bile alma
Filmlerin çoğunun adını duymadım
Alıntıları Göster
Tüm arkadaşlara cok teşekkürler. Bu liste yurttaki bi ftp deki filmler idi. Bazısını izlemiş olmama rağmen ayıklamamıştım.
italian jop 50 ilk öpücük Garden State village
merak ettigim filmlerdi. Yorumlar icin cok sagolun. Beni bazı filmleri izleyip te pişman olmaktan kurtardınız.
quote:
Orijinalden alıntı: abars
Tüm arkadaşlara cok teşekkürler. Bu liste yurttaki bi ftp deki filmler idi. Bazısını izlemiş olmama rağmen ayıklamamıştım.
italian jop 50 ilk öpücük Garden State village
merak ettigim filmlerdi. Yorumlar icin cok sagolun. Beni bazı filmleri izleyip te pişman olmaktan kurtardınız.
Alıntıları Göster
Forrest Gump Godfather 1-2-3
quote:
Forrest Gump Godfather 1-2-3
Alıntıları Göster
Planet of ApeS(7 bölümdü sanırım)
quote:
Orijinalden alıntı: deniz17
Planet of ApeS(7 bölümdü sanırım)
Alıntıları Göster
pretty woman mustafa hakkında herşey closer others sixth sense grease dirty dancing save the last dance bodyguard being julia seven fight club o şimdi mahkum star wars matrix butterfly effect
bu kadar gelio şuan aklımaaa
god father triolagy yüzüklerin efendisi triology amelie konuş benimle cesaretin varmı aşka garez pearl harbor
Benden bu kadar
quote:
Orijinalden alıntı: yavuzme
god father triolagy yüzüklerin efendisi triology amelie konuş benimle cesaretin varmı aşka garez pearl harbor
Benden bu kadar
The Pianist
quote:
Orijinalden alıntı: yavuzme
Benden bu kadar
The Pirates Of The Caribbean ( Karayip Korsanları)---Mükemmel bi film..
A Night At Roxbury--Süper komik..
The Last Samurai ( Son Samuray)
Jackass
Ayıkla Beni Hüsnü -- Sanat Filmi
Civciv Çıkacak Kuş Çıkacak --Bir başka sanat filmi