Mutluluk, doğru ve güzel düşüncelerle düşünebilmeyi bilmektir.-ARİSTOTALES
Bilimsel gerçekler üzerinde anlaşmak varken, kelime yığınlarıyla kavga etmek niçin ? - Francis BACON
Tanrı bize her şeyi bilmek hatta kendisini de bilmek yeteneğini vermiştir.-AUGUSTİNUS
hepsinin üzerinde ayrı ayrı kafa yormak lazım (yani filozofların üzerinde kafa atarak) ya kardeşim nie lafı dolandırıyon da beni düşünmeye itiyon di mi ama???
güzel bi laf dostum
sağol ama yanlışsam düzeltin arkadaşlar. göçüp gitmiş adamların laflarıyla uğraşıyoz. bizim felsefe kitabındada uyuz uyuz şeyler var allam yaa..
Sonuna kadar sana katılıyorum Bende Felsefe dersinden nefret ediyordum çok gereksiz şeyler vardı adamın biri uçuk kaçık şeyler söylüyor hadii şimdi işin yoksa nedemek istemiş diye çöz az da değil ki bir sürü filozof var
ama kardeş filozoflar iyidir ya
abi çıkıp bi laf söyliceksin hocaya. Hocam ne demek istediğimi bana anlatın diiceksin bak bakim noluyo :)
abi düşünemiyorum noolcanı valla tebeşirler havada uçar
ee tabi hocayada bağlı bi olay. azcık kafa dengi olması lasım...
OLMADIĞINI DÜŞÜNSENE KATLİAM ÇIKAR OKULDA
wala felsefe iyidir guzeldir adami dusunmeye, sakisyi calistirmaya iter..! ama fazlasi akillara zarar
Felsefe güzeldir,iyidir ya
gerçek acıdır biber de acıdır öyleyse gerçek biberdir
MAHZUNİSTOTELES
Açıklayın bakalım yukarıda anlatılmak isteneni
bundan yola cikarak:
cigkofte acidir gercek lahmacunda aci olur askta acidir gerceklerde acidir?!
philo ve sophie kelimelerinin birle$iminden olu$an, bilgeligi sevmek anlamina geliyodu yanilmiyosam..
ehehhe bide mustafa topaloğlu'nun bir şarkısına da konu olmuş bilim dalıdir...o şarkı tüyleri diken diken edercesine memleketin eğitim seviyesini göstermekteydi hatirlayan warmi? ulen ne kopuyodum yaa heykellerle fln konusuyodu
hakkaten hic hatirlayan yok mu o klibi???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme