Şimdi Ara

FİNANSBANK KAMPANYALAR ( CARDFİNANS - FİXCARD - CARDFİNANSNAKİT ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
118
Favori
115.253
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=131358650

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceh.meh C kullanıcısına yanıt
    Hocam bir şey yakaladığınız yok merak etmeyin
    O günden sonra enpara kredi kartı çıkardım, şimdi finansı kapatmamın bana hiçbir artısı yok. Eskiden kredi kartı toplam limitime etkisi vardı o bile yok.
    Evet tutumuna n11 kampanyalarına 1000/50 verişine hala gıcığım. O günden sonra finans giyim kampanyası yaptı iki kez. Bunlarada 100/10 toplamda 100 tl puan verdi. Kişiye özel kampanyalar, her ay giyim 100/10 puan, her ay e ticaret 100/10 eksi bakiye, kapatmamaya puanları saymıyorum. Otomatik ödeme talimatıda yaptı oradan da gelecek puanlarım var bak unutmuştum onu :)

Her ay mobil uygulamasında 2-3 farklı kod veriyor. Önce ki mesajlarda da dedim, tek başına finans kredi kartı önermem. Fakat enpara kredi kartı alınmışsa, finans fix kartın yararı vardır. Forumdaş olarak gözünüzü açar, insanlara yardımcı olursanız onlarda size yardımcı olur ve bu kadar puanın tam nasıl toplandığını pm yollarıyla öğrenirsiniz.

Ben yalan söylüyormuşum gibi 4,5 ay önceki mesajımı önüme sunarsan, sonraki hiçbir konuya ve mesaja bakmazsan ilerleyemeyiz maalesef
    Uzun uzun yazdım umarım anlatabilmişimdir.

• Sanırım 8 marta kadar geçerliydi. İhtiyacı olan kullanabilir.

FİNANSBANK KAMPANYALAR ( CARDFİNANS - FİXCARD - CARDFİNANSNAKİT )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramses87 -- 4 Mart 2018; 0:22:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramses87

Sanırım 8 marta kadar geçerliydi. İhtiyacı olan kullanabilir.

BOYNERİ KULLANDIM HOCAM TESEKKURLER

• Fix card'ımı kapattırma talebine 25tl para puan önerdiler,istemedim, kapatın dedim ertesi gün aradılar fix kartın aylık 5tl olan artı pakete 1 yıl ücretsiz kullanacağım(bütün finans bank kampanyalar,puanlar) ve 6 ay kapatmama sözüyle.

Başka arkadaşım da denedi fix kartı kapatmayı ona da 50tl teklif etmişler.

İlgilenen deneyebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, Finansbank tan doğumgünü kutlaması için Finansbank pos dan harcamaya %10 puan kazanma mesajı geldi. Finansbank pos u kullanan altın satışı yapan site var mıydı ? Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanaliboy

Arkadaşlar, Finansbank tan doğumgünü kutlaması için Finansbank pos dan harcamaya %10 puan kazanma mesajı geldi. Finansbank pos u kullanan altın satışı yapan site var mıydı ? Teşekkürler..

Nadir'de var.
  • Gittigidiyor tuğruldan 2 çeyrek ya da 1 yarım al. Artiway/avantajix 1000/6 iade de veriyor. En hesaplısı böyle oluyor geçen ay banada geldi böyle yaptı
  • matandberenice kullanıcısına yanıt
  • soyken kullanıcısına yanıt

Bu arada, neden gram altın değil de çeyrek/yarım altın tercih ettiniz ?
  • O da olabilir

Hocam , teşekkürler. gr altın sipariş ediyorum.. ggde finansbank pos unu kullanmak için taksitli yapma gereği var mı ? peşin yapınca da finansbank pos undan geçiyor mu?
  • Ben garanti olsun diye taksitli almıştım.

Anladım Hocam, sağol.

Fakat noldu anlaamadım 3d şifresi sms ile 2 defa geç geldi, 3cü deneme sırasında da " bu kullanıcı için hemen-al işlemi geçici olarak engelli" uyarısı çıkıyor ve ödeme ekranına geçilmiyor :(((

gg ve nadirgold dışında finansbank pos u kullanan yer var mı ?
  • N11 falanda varda gg daha uygun diye dedim

Haklısın.. n11 deki fiyatlar uçukmuş..

gg den sonra en uygunu trendyolda gördüm.. Finansbank kampanyaları oluyordu eskilerde.. Acaba finans pos u var mıdır trendyolda..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdmkvlk

Fix card'ımı kapattırma talebine 25tl para puan önerdiler,istemedim, kapatın dedim ertesi gün aradılar fix kartın aylık 5tl olan artı pakete 1 yıl ücretsiz kullanacağım(bütün finans bank kampanyalar,puanlar) ve 6 ay kapatmama sözüyle.

Başka arkadaşım da denedi fix kartı kapatmayı ona da 50tl teklif etmişler.

İlgilenen deneyebilir.

Her 6 ayda bir 50 TL kart kapatmama sözüne alıyorum
    Az önce aradım yine 50 TL verdiler..
    Fixkart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 16 Mart 2018; 9:1:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hopi üzerinden finansbank kartlarına başvuru yapıldığında 50 hopi veriyor. Ancak fix kart dahil değil kampanyaya. Sizce Fix karta başvurmak mi mantıklı yoksa ilk yıl 10 sonraki yıllar 59 tl kart aidatı olan card finans go çalışan karta mi?

• OxMetrics kullanıcısına yanıt
    Sen normal karta başvur hopini al, taahhüt yoksa şartlarda 1-2 ay sonra fix çıkar fixe geç. Başka kredi kartın varsa ya da başka kredi kartı alma hedefin varsa limitide pek yüksek tutma 1000-1500 ideal.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.