Şimdi Ara

FİNANSBANK KAMPANYALAR ( CARDFİNANS - FİXCARD - CARDFİNANSNAKİT ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
118
Favori
115.249
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kampanyalar bölümünde hepsiburada sitesinde geçerli satıcısı hepsiburada olan kitaplar için yüzde on beş indirim kodu veriyor, ben aldım fakat geçersiz yazıyor kodum müşteri hizmetleri de henüz şikayetimi halledemedi. Ayın yedisinde bitiyor kodların kullanımı eğer kullanmayacak olan varsa ve mesaj atarsa kodunu çok minnettar kalırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• CardFinans bireysel kartınızla 04 Ekim – 31 Ekim tarihleri arasında toplamı 150 TL ve üzerini bulan alışverişlerinizin ilkine 20 TL değerinde ParaPuan! Katılmak için kampanya tarihleri arasında SEPET yazıp 2273'e SMS gönderin!

• quote:

Orijinalden alıntı: metin_66

CardFinans bireysel kartınızla 04 Ekim – 31 Ekim tarihleri arasında toplamı 150 TL ve üzerini bulan alışverişlerinizin ilkine 20 TL değerinde ParaPuan! Katılmak için kampanya tarihleri arasında SEPET yazıp 2273'e SMS gönderin!

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: metin_66

CardFinans bireysel kartınızla 04 Ekim – 31 Ekim tarihleri arasında toplamı 150 TL ve üzerini bulan alışverişlerinizin ilkine 20 TL değerinde ParaPuan! Katılmak için kampanya tarihleri arasında SEPET yazıp 2273'e SMS gönderin!

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Özöz

Arkadaşlar kampanyalar bölümünde hepsiburada sitesinde geçerli satıcısı hepsiburada olan kitaplar için yüzde on beş indirim kodu veriyor, ben aldım fakat geçersiz yazıyor kodum müşteri hizmetleri de henüz şikayetimi halledemedi. Ayın yedisinde bitiyor kodların kullanımı eğer kullanmayacak olan varsa ve mesaj atarsa kodunu çok minnettar kalırım.

Tek seferdemi 150 tl, yoksa 150tlyi buluncami? Tesekkurler

• artı paketi iptal edersem puanı geri alırlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: achillus79

az önce kart finanstan arandım 12 ay boyunca her ay %10 tutarda puan verecek toplam 600. her ay maks 50 tl. axese rakip olmus güzel dedim.

ama bakıyorum sitesinden böyle bir kampanya yok .yarın arayın düşünecem demiştim

Herhangi bir ücret yok ikinci aydayım dikkat edilmesi gereken şey her ay ilk iki alışverişe yüzde on veriyor maksimum 25 tl den 50 tl yi geçmiyor dün şok kampanyası ile birleştirdim ilk 250 ye 45 tl Kalan 250 ye 25 tl

• nasıl başvurabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: achillus79

az önce kart finanstan arandım 12 ay boyunca her ay %10 tutarda puan verecek toplam 600. her ay maks 50 tl. axese rakip olmus güzel dedim.

ama bakıyorum sitesinden böyle bir kampanya yok .yarın arayın düşünecem demiştim

Card finans sahibi misiniz? Yoksa finansbank ile hiç ilginiz yokken mi arandınız?
  • arkadaşlar Fix kart için başvuru yapacağız..Fix kart genel kampanyalara dahil oluyor mu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq1

nasıl başvurabilirim?

Yaklaşık 8-9 sene kadar önce kredi kartımı iptal ettir mistim kendileri arayıp bu teklifi sundular aidat da var iptal ediyorlar mi ?

• mrtsrky45 M kullanıcısına yanıt
    ettiler açık kalma sözüne, ama herkese mi bilmiyorum.

• Birilerinin işine yarar,detayları iyice okuyun

• arkadaşlar tavsiyemdir sakın bulaşmayın. qnb olduktan sonra banka çok değişti.

dönemsel hizmet komisyonu adı altında 2000 lira param kesildi 6 ayda.  FİNANSBANK KAMPANYALAR ( CARDFİNANS - FİXCARD - CARDFİNANSNAKİT ) FİNANSBANK KAMPANYALAR ( CARDFİNANS - FİXCARD - CARDFİNANSNAKİT ) FİNANSBANK KAMPANYALAR ( CARDFİNANS - FİXCARD - CARDFİNANSNAKİT ) FİNANSBANK KAMPANYALAR ( CARDFİNANS - FİXCARD - CARDFİNANSNAKİT )

• orhunn O kullanıcısına yanıt
    eft ücretleri ayrı kesiliyor. yazıyor üzerinde işte dönemsel hizmet komisyonuı diye.

google danışın. finansbank diye ekleyin yığınla şikayet var.
  • www.cardfinans.com
    Hediye Para > CardFinans Özellikleri > CardFinans ile Tanışın > CardFinans Özellikleri
    https://www.cardfinans.com/cardfinans-ile-tanisin/cardfinans-ozellikleri/hediye-para.aspx

arkadaşlar bunu deniyen oldu mu ? 1500 TL limitim gözüküyor. Ps4 alacağım . Müşteri hizmetleri biz net göremiyoruz alışveriş sonrası size teklif edilecek dendi.

• qkhnk Q kullanıcısına yanıt
    Kampanyadan, ödemelerini düzenli olarak gerçekleştiren, limiti en az 1,875 TL olan QNB Finansbank bireysel kredi kartı sahipleri yararlanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matandberenice

Kampanyadan, ödemelerini düzenli olarak gerçekleştiren, limiti en az 1,875 TL olan QNB Finansbank bireysel kredi kartı sahipleri yararlanabilir.

18 ayda 150 bin tl harcama onayı vererek kampanyandan yararlandım. Süper kampanya
     FİNANSBANK KAMPANYALAR ( CARDFİNANS - FİXCARD - CARDFİNANSNAKİT )

16 bin tl lik alışveriş yapmam lazım 18 ayda. Bence mantıksız

150 bine 1.500 mü veriyorlar ? %1 chip para yani bir nevi.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.