Arkadaşlar sizce fingerboard alıyım mı 5 kişi alma derse almıycam ama demezse alcam yarın almayı düşnüyorum
yav öyle ama ne biliyim merak ediyom ama :D yav nolcak alıyım beğenmezsem durur kenarda torunuma kalır
quote:Orijinalden alıntı: Uçan Bankamatik Al. Link de verebilirim, gayet eğlenceli linklemi eğlencek adam
quote:Orijinalden alıntı: Altair* Alma ben aldım insanın hevesi kaçıyor bi süre sonra harbiharbi bilmiyosan
2 yıldan biraz daha uzun süre önce aldım 2 yıldır elimi sürmüyorum, bedavaya göndereyim dicem de kıyamıyorum malesef
quote:Orijinalden alıntı: radressss 2 yıldan biraz daha uzun süre önce aldım 2 yıldır elimi sürmüyorum, bedavaya göndereyim dicem de kıyamıyorum malesef adam avatar yapmak için almış, sonra yüzüne bakmamış
quote:Orijinalden alıntı: radressss 2 yıldan biraz daha uzun süre önce aldım 2 yıldır elimi sürmüyorum, bedavaya göndereyim dicem de kıyamıyorum malesef Avatar-Mesaj uyumsuzluğu
quote:Orijinalden alıntı: edward scissorhands quote:Orijinalden alıntı: radressss 2 yıldan biraz daha uzun süre önce aldım 2 yıldır elimi sürmüyorum, bedavaya göndereyim dicem de kıyamıyorum malesef Avatar-Mesaj uyumsuzluğu avatar tembellikten duruyor ya hem de o kadar alışmışımki avatarda fingerboard olduğunu bile unutmuşum