Şimdi Ara

Firefox ve IE internete erisemiyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mozilla Firefox (2.0.0.11) ve IE 6 internet baglantisi kuramiyor.. Sorun belli bir sayfa icin degil tum internet baglantilari icin gecerli.. Opera, Avant ve Safari'de ise hic bir sorun yok, gayet normal calisiyorlar.. Zaten kullanmadigim icin IE ile ilgili bir cozum onerisine ihtiyacim yok (ha kesin biliyorum diyorsaniz soyleyin yine de).. Ancak Firefox'un problemi benim icin onemli..

Oncelikle nasil bir islem yaptiktan sonra bu durumun ortaya ciktigini hatirlamiyorum.. Bilgisayarda AV olarak Kaspersky 7 Internet Security var..

Yaptiklarim ise sunlar..

1-Firewall'dan Firefox'a izin verilip verilmedigine bakildi.. Izinli oldugu goruldukten sonra Firewall tamamen devre disi birakilip tekrar denendi..
    2-Kaspersky durduruldu, tamamen kapatilip denendi. Sonuc yok..
    3-Firefox'un baglanti ayarlari kontrol edildi, elle dns verilerek girmeye calisildi..
    3-Firefox kaldirilip tekrar kuruldu.. Belki bir alakasi vardir denilerek tum eklentiler kaldirildi..
    4-Olmayinca tekrar kaldirilip Application Data altindaki Firefox klasoru silindikten sonra tekrar kuruldu..
    5-Eski surumlerinden biri kurulup denendi..

Evet, yeni oneriler bekliyorum..

• Kaspersky security kaldırmayı denememişsiniz.. Büyük ihtimal sorun ondan kaynaklanıyor. 2'de kapatıldı ve duruduruldu demişsiniz ama antivirüs programlarını kapatamazsınız. Arka planda yine çalışmaya devam eder. Siz kaldırmayı bi deneyiniz. Bu tip sorunu yaşayanların çoğunda kaspersky security programı mevcut..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.