Şimdi Ara

Firma Rehberi Sitesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Direkt olarak tanıtıma girmeden önce sizlerle uzun uzun firma rehberi sitelerinin önemini anlatmak ve " güncel olan siteler " ile " unutulmuş - seo çalışması yapılmayan " sitelerin fayda ve zararlarını açıklamak isterdim. Bu cümleyi yazana kadar harcadığım emeği düşününce keşke açıklama yapsaydım diyorum şuan. Neyse birkaç örnek vermek gerekir ise, pasif durumda kalmış firma rehberi siteleri google üzerinde sadece sizlerin yapmış olduğu tanıtımlar ile üst sıralara çıkmaktalar ve buna rağmen ücret talebinde bulunabiliyorlar. Ancak bizim güncel firma rehberi sitemiz ile isminizin barınmadığı aramalarda da üst sıralara çıkarak çevrenizi genişletmiş olursunuz. Bu nasıl mı oluyor ?

Sektöre girmeden önce rakiplerimizi analiz etmek ve sektörün iş potansiyelini inceledik. Ciddi anlamda vahim sonuçlar ile karşılaştık ! İncelediğimiz sitelerin %90'ına arama motorları üzerinden gelen hit akışı, yayınlanmış olan firmaların/şirketlerin özel isimleri ve belli başlı ekler ile sağlanmakta. Yani ;

ABCD Marangoz isimli işletme tanıtımını belirtmiş olduğum pasif firma rehberi sitelerine yaptı. Sizde google'da " ABCD Marangoz telefon numarası " yazarak arama yaptınız. Tabiki pasif firma rehberi sitesi ilk 3'te çıkacaktır.

Bizim vaadimiz ise, ana anahtar kelimeler ile üst sıralara taşınmanızdır. Bu nasıl mı olacak ? ( Mesleki sır ! ancak bilmeniz gereken bazı detaylar aşağıdadır. )
    Sitemizde tanıtımınızı yaptınız ve sizden talep etmiş olduğumuz zorunlu alanları doldurdunuz.

( Firma adı, il / ilçe , telefon numarası , kategori, fax )
    ( ABCD Marangozculuk, İzmir / Konak , 0 232 xxx xx xx , marangoz , 0 232 xxx xx xx )

Bu bilgileri sitemize eklemiş olmanız ile vermiş olduğumuz vaad ;

Konak'ta marangoz - İzmirde Marangoz , Marangoz tarzındaki isminizi içermeyen aramalarda dahil ön plana çıkmanızdır.

Sitemizin özgünlüğünü, kalitesini koruyabilmek adına link çıkışlarına karşı bazı önlemler aldık.

Detaylı Bilgi İçin; web sitemizin sol menüsünde bulunan canlı destek butonu ile yardım alabilirsiniz.

Firma tanıtım sitesine İçerik Eklemek için tıklayınız.

Firma rehberi sitesine Üye Olmak için tıklayınız.

Firma Rehberi Sitesi

Firma Rehberi Sitesi

• #Güncel
  • Firma Rehber Sitesi
    Firma Rehber sitesi Firmanızı Tanıtıyor
    Firma rehberi genel bir tanımla, ürün veya hizmet sunan işletmeleri tüketicilerle ortak bir noktada buluşmalarını sağlayan platformdur. Geleneksel firma rehberleri belli bir bölgeyi ele alan ve sadece işletmelerin telefon numarası ve adresinin yer aldığı fiziki kitapçıklardı. Ayrıca bunları bulabilmek de zahmet isteyen bir uğraştı.

Arama-bulma ve değerlendirme kavramlarının çok daha işlevsel hale geldiği internet dünyasında rehber de oldukça fayda sağlayan bir platform olarak üreticiye ve tüketiciye kolaylık yaratmaktadır. Oldukça pratik bir avantaja sahip olan rehber platformu ile bireyler hiçbir zahmete başvurmadan, bölge ve sektör kriterleri doğrultusunda aranılan hizmeti gerçekleştiren işletmeleri bulabiliyor; bu işletmeler hakkında video ve fotoğraf gibi tanıtım görsellerini de gözden geçirebiliyor ve diğerleriyle kıyaslamaya gidebiliyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.