Şimdi Ara

Fiyat dipte !!! - SATILIK AMD FIREPRO V4900 veya V5900 - RESİM EKLENDİ - ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba satıstaki ekran kartı çalışır vaziyette bir iş istasyonundan çıkarılmıştır. Sorunsuz olarak bu zamana kadar hizmet vermiştir.
    Bu kart her ne kadar oyun oynanması amacıyla üretilmiş olmasa da eski oyunlarda yeterli olmaktadır.
    2 display port ve bir adet olmak üzere toplam 3 monitörü 2560x1600 çözünürlüğe kadar destekler.
    Güç tüketimi 77 w dır. Beraberinde sistem çıkması olduğu için hiçbir aksesuar ve ya kutu poşet verilmeyecektir.

FirePro V4900 için SATILMIŞTIR...

Eğer bir üst modeli olan FirePro V5900'a ihityacınız varsa, sıfır kondisyonda kapalı poşeti içinde elimde mevcuttur. Kutusu ve aksesuarları eksiksizdir. Resimlerde detaylı olarak vermeye çalıştım.
    Kart yurtdışından alınmıştır. Garanti kartı fatura veya başka bir evrağı yoktur.

FirePro V5900 için SATILMIŞTIR...

Mantıklı takas teklifleri değerlendirilir.

Fiyat dipte !!! - SATILIK AMD FIREPRO V4900 veya V5900 - RESİM EKLENDİ - ANKARA Fiyat dipte !!! - SATILIK AMD FIREPRO V4900 veya V5900 - RESİM EKLENDİ - ANKARA Fiyat dipte !!! - SATILIK AMD FIREPRO V4900 veya V5900 - RESİM EKLENDİ - ANKARA Fiyat dipte !!! - SATILIK AMD FIREPRO V4900 veya V5900 - RESİM EKLENDİ - ANKARA Fiyat dipte !!! - SATILIK AMD FIREPRO V4900 veya V5900 - RESİM EKLENDİ - ANKARA Fiyat dipte !!! - SATILIK AMD FIREPRO V4900 veya V5900 - RESİM EKLENDİ - ANKARA Fiyat dipte !!! - SATILIK AMD FIREPRO V4900 veya V5900 - RESİM EKLENDİ - ANKARA Fiyat dipte !!! - SATILIK AMD FIREPRO V4900 veya V5900 - RESİM EKLENDİ - ANKARA Fiyat dipte !!! - SATILIK AMD FIREPRO V4900 veya V5900 - RESİM EKLENDİ - ANKARA Fiyat dipte !!! - SATILIK AMD FIREPRO V4900 veya V5900 - RESİM EKLENDİ - ANKARA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdk6 -- 29 Mart 2016; 14:16:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam kart v4900 mü?v5900 mü?
  • Şimdi fark ettimde yalnış anlamışım.
  • merhaba bu v serisinin w serisinden farkı nedir acaba ?daha mı eski ?
  • W serisi bir sonraki jenerasyondur. V lere göre önemli ölçüde (ortalama ~%30) oranında hızlı ve daha büyük veri işleme kapasitesine sahiptir. Ayrıca hesaplamaya dayalı algoritmaları optimize edilmiştir.
    W serisi ile v serisine ait aynı düzeydeki kartlar kiyaslanirsa w ler cok daha pahalidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdk6 -- 16 Eylül 2015; 23:41:13 >
  • Performans olarak değil de; W ve V serisi arasındaki farkı Nvidia dan örnekleyerek; Quadro K serisi ile düz Quadro serisi olarak söyleyebilirim.

Halihazırda bir Quadro2000 kullanıcısıyım.Anakartımda daha önce HD7950 kartta sıkındı yaşamıştım AMD olarak.O yüzden Nvidia ya dönüp Quadro almıştım. Onu almamış olsaydım V4900 ünü affetmezdim. :)

Alacak olan arkadaşlara hayırlı olsun. V4900 ü 2. el olarak belki ama sıfır ayarıda V5900 ü ne sıfırda ne yurtdışında ne de yurtiçi piyasada bu fiyata bulamazsınız.
  • tysonpearl kullanıcısına yanıt
    Yorum icin teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.