Şimdi Ara

Fizz ilk ne fullüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bugün kmf de fab w fullemis ben e biliyodum w fullenir diyende var doğrusu nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrongWind -- 4 Nisan 2016; 0:44:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nedenini bilmiyorum ama tank fizzde hep öyle fixliyolar mantıklıda apın olmadığı için w,unun sağladı sürekli hasar daha iş görür bence

• Tank ve Ad Fizz'de W fulleniyor. Eksik can yüzdesine göre vuruyor ve Botrk ile beraber çok saçma bir hasarı var. Geçen sezon Huni Ap-Offtank kasmıştı. W fulleyip Nashor-Rylai almıştı. O günden beri topta Fizz oynarken o buildle oynarım.

• ilk r fullüyom

• Ad/tank oynarken w fulleniyor. Ap oynarkende duruma göre w veya e fulleniyor matchup ile alakalı.
  • Geçen tank fizz deniyim dedim karsımada fizz geldi adamda tank cıktı ama önce guinsoo almıstı ve ezildim denebilir. demekki o w fulledi cünkü ben e fullemiştim :D
  • Tank ad kasiyosan veya karşında tank varsa w diğer türlü e

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki neden ad kasılıyor yani hiç ad ratiosu yok skillerinde. tek nedeni w su cana göre vuruyor diyemi ama ap kasılsa daha yararlı olmazmı?
  • dogac-gs kullanıcısına yanıt
    Duz vurus skili olan w ile sinerjisi var. Q duz vurus sayıldığı icin q hasarini da etkiliyor. Ve ad kasınca güc patlamasına daha cabuk ulasiyor ve surekli hasarı daha fazla oluyor.

• Eskiden ultisi bütün verdiği hasarı artırıyordu o ara AD Fizz populerdi zaten. Şu Fab'ın oynadığı Fizz AD değil ama. AP item olmadığı kadar AD item da almıyorlar. Buzdoğan yetiyor. Bu build için W fullemek mantıklı çünkü kesin hasarı var. Diğer türlü E fullersen ratio sunu etkin kullanamazsın. Tank Fizz savaşta uzun süre kalıyor ve uzun vadede w daha etkili bu buildte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloudz0m -- 4 Nisan 2016; 17:22:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tank ve ad fizze w ap fizze e fullenir
  • Ultisi,ad fizz içi sağlam nerf yemişti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogac-gs

peki neden ad kasılıyor yani hiç ad ratiosu yok skillerinde. tek nedeni w su cana göre vuruyor diyemi ama ap kasılsa daha yararlı olmazmı?

Zaten şuanda oynanan herolarda tek bakılan şey iceborn ile olan sinerjisi. Ad veya ap ratio olmasının bir önemi yok çünkü bunu destekleyecek bir build yapılmıyor. Sadece tank kasılıyor ve iceborn alınıyor.
  • 25 yorumdan 1 tane r fulledim yorumu var forum ölmüş,ben pasif fulluyorum
  • f fulluom ignite daha çok vursun diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

f fulluom ignite daha çok vursun diye

f ye ignite mi alıon koçum nyse blok
  • f ye flash mı alıyon tırrek? neyse blok

• quote:

Orijinalden alıntı: Union

f ye flash mı alıyon tırrek? neyse blok

kr ve na de hep öle alırlar koçum iki serverda da chall +3893 lp oynadm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Union

ilk r fullüyom

16 level olana kadar skillere vermiyorsun heralde ilk o fullendiğine göre

• biz prolar summonerlara flash koymuyoz koçum dodgeluyoz zaten tüm skilleri

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.