Şimdi Ara

Flash Disk Boot Olarak Kullanılır Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: xXx_xXx

Live Xp ne işe yarar dostum (belki bizede yararı olur)
    +
    sonuçlarıda yazarsan iii olur.

Evet işlemde karşılaştığım bütün bilgileri burdan vereceğim aslında bu laptopa sistem kurmak benim için olsa da olur olmasa da ama biostan usb yi öne alabiliyorsak muhakkak bootlu usb diye bir şey vardır. Merağım bu konuda iyice arttı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::SU::..

flash diski boot etmek için anero ile xp cd sinin image ni alın alın.ama alınan bu image i flash diske nasıl yazdırabiliriz? yazdırabildikmi işlem tamam artık kurulabilir

Evet sorun bu aslında boot.ini olan dosyada editleme ile birşeyler olabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci

UltraISO programı ile "extract boot from CD" seçeneğini seçtiğinde bu gizli bilgi çıkacaktır. Ama bunu flash'a yazmak nasıl olacak onu bilmiyorum.

Image yazma programları diskete kadar tüm seçenekleri sunmuş ama flashdiskler için bunu sunmamışlar. Geçenlerde norton ghost ile open disk oluşturmaya çalıştım ama orda da aynı sorunla karşılaştım sonunda ghost open disk için hazır image dosyaları buldum ve o şekilde halletmiştim.

quote:

Orjinalden alıntı: ramerturk

Yukardakileri tam bilmiyorum ancak PC dergilerinden birisi bu konuda bir sayı hazırlamıştı. Google amca bu konuda epey yardımcı olur sanırım.

Eğer bulursam buraya koyarım... Kolay gelsin.

Teşekkür ederim. Bende google dan bu şekilde bir post buldum ama sanki o sayı sır olmuş uçmuş yok ortada

Ayrıca bu işle uğraşmak isteyen arkadaşlar varsa bende bir site önereyim.

http://allbootdisks.com adresli bir site var incelenebilir.

Saygılar...

• ben flashdisimi bir turlu biosda birinci sıraya alamadım cunku gozukmuyor nasıl bu ayarı yapacağım ? xp kurucam flashdisk ile yardım edermısınız
  • hp boot yada disc utılity diye bir programı vardı onla önce usbyi bootable edip sonra cdyi komple kopyalayarak olabilir belki
  • Ultra iso programı ile bu mümkün arkadaşlar.Cd imaj iso dosyasına çift tıkladıkmı program otomatik açılıyor zaten,programın yukarısında sanıyorum righ to imaj diye bir şeçenek vardı.Orya tıkladıkmı direkt takılı flash disk e yazması gerekir.(bayagı oldu kullanmayalı fakat win 7 felan çok kurmuştum) bu arada flash diski öne alamayan arkadaşlar f8 tuşunu denesin.

buraya bir göz atın gerekli bilgiler mevcut.
    http://www.amedlimsite.tr.gg/Flash-Bellekten-Windows-7-Kurmak-.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvlehlvlet -- 22 Aralık 2010; 14:15:37 >
  • umarım herkesin işine yarar teşekkür ederım arakdaslar cevap ıcın .)
  • http://www.amedlimsite.tr.gg/Flash-Bellekten-Windows-7-Kurmak-.htm

yukardaki siteye baktım ancak D:\boot\ bootsect /nt60 H: şu komuta gelince sistem yolu bulamadı diyor . kendi sürücümün harfine göre yaptım ama yınede öyle dıyor neden hata verıyor yazım hatası yok başka bir hata var nedir?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.