Arkadaslar günlerdir talan ettiğim forum sitesinde aradıgım şeyi bir türlü bulamadım bu işe yeni başlayan biri olarak bi flash web sitesi hazırladım resim galerisinde problem yasamaktayım isediğim sey resim galerisnde küçük boyutta olan resmin 196*146 pixel değerlerde olan resmin daha yüksek pixellerdeki görüntüsünün açılmasını istiyorum nasıl yaparıs bunu yada bunu bi kodu warsaverebilirmisiniz şimdiden tşkrler..
kardeş tıkladığındamı üzerine geldiğinde bu onemli.
flashta bi objeyi resim yap diyorsun f6 basıyorsun orada üzerine geldiğinde tıklandığında ve tıklandıktan sonra nasıl bir görünüm almasını istiyorsan orda ayarlıyorsun. flash yok yanımda o yüzden hatırladığım kadarını yazdım ama flashla ugraştıysan anlamışsındır beni. yada eve gidince bi bakim geniş bi açıklama yazarım.
pop-up tamı açılmaısnı istiyorsun daha detaylı açıklama yaparmısın
quote:
Orjinalden alıntı: Ayhan Arslan
Üstadım hoş geldin.
Galiba pop up değilde herşeyi sahnede istiyor. Bir çok resim olacak tıklanan sahneyi kaplayacak galiba.
öncelikle gösterdiğiniz ilgi için çok tşkr ederim türkiye güzllerinden olan bi arakdasıma doğum günü hediyesi olarak web tasarımı yapıyorum ticari bi amacım yok yanibunu yaparken bu arada kendimide geliştirmiş oluyorum hazr bi flash tamplete düzenledim resim galeri bölümünde aşağıda ki resimdeki boyutlar yetersizgeldiği içinüstüne tıklandıgında yada mousela üstüne geldiğimizde mevcut resmin daha büyük pixellerde görünmesini istiyorum bunun timeline effeckten bi kaç yolunu buldum ama upluod ettiğim resmin pixelleri düşük oldugu için resimler kalitesiz büyüyor bu sorunu nasıl aşarız bahsettiğim sitede aşağıdaki linkte http://img80.imageshack.us/my.php?image=adszwx3.jpg
quote:
Orjinalden alıntı: frezmb
quote:
Orjinalden alıntı: Ayhan Arslan
Üstadım hoş geldin.
Galiba pop up değilde herşeyi sahnede istiyor. Bir çok resim olacak tıklanan sahneyi kaplayacak galiba.
hocam hoşbulduk umarım bir ayrılık daha yaşamayız =) aranızda olmak güzel