Merhaba, Flat Tasarım Yapıyoruz ! Bu Videomuzda Illustrator Çizim Dersimizin Konusu Panda Form Olarak Gayet Basit Bir Tipi Var Fakat Biz Sinirli Bir Panda Yaptık Bakalım Beğenecek misiniz Aşağıdaki Linke Ücretsiz Halinide Ekleyeceğim, Kolay Gelsin
Ücretsiz Tasarım Dosyaları Bağış Yaparak Destek Olabilirsiniz
İzlediğiniz İçin Teşekkürler Sorunuz Olursa Yazın Elimden Geldiğince Yardımcı Olurum Ödev Yapıyorsanız İstediğiniz Bir Konu Varsa Onları Da Yaza Bilirsiniz.
merhaba,
adobe illustrator ana konusu mevcut mu? program ile diger başlıklar varsa paylaşır mısınız ?
quote:
Orijinalden alıntı: doodlez789
merhaba,
adobe illustrator ana konusu mevcut mu? program ile diger başlıklar varsa paylaşır mısınız ?
Kanalda Birçok Eğitim Mevcut Elimden Geldiğince Paylaşmaya Çalışıyorum Ama Reklam Yapıyorsun Diye banlanlanmamak için Toplu Konu Açmadım
kemiktv
kullanıcısına yanıt
teşekkür ederim yutub üzerinden videoları takip etmeye başladım.
ben Adobe İllustrator programı için forumda bir ana konu mevcut mu diye sormak istedim. ben aradım da bulamadım
quote:
teşekkür ederim yutub üzerinden videoları takip etmeye başladım.
ben Adobe İllustrator programı için forumda bir ana konu mevcut mu diye sormak istedim. ben aradım da bulamadım
Desteğiniz İçin Ben Teşekkür Ederim
Illustrator Diye Ayrıca Bir Başlık Yok Maalesef
kemiktv
kullanıcısına yanıt
aslına bakarsanız "konu sahibi" olarak yeni bir ana konu başlıgı acabilirseniz oradan daha çok insana ulaşabilirsiniz. yardımlaşmak açısından da faydalı olur diye düşünüyorum.
quote:
aslına bakarsanız "konu sahibi" olarak yeni bir ana konu başlıgı acabilirseniz oradan daha çok insana ulaşabilirsiniz. yardımlaşmak açısından da faydalı olur diye düşünüyorum.
Nasıl Yani Öyle Açabiliyor muyum
kemiktv
kullanıcısına yanıt
emin olmamakla birlikte açabiliyorsunuz diye biliyorum ya da forum adminlerine msj atılabilir.
quote:
emin olmamakla birlikte açabiliyorsunuz diye biliyorum ya da forum adminlerine msj atılabilir.
Bunu Adminlere Bir Sorayım Dediğiniz Gibi Toplu Bir Alan Olursa Çok Daha Anlaşılır Olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme