Şimdi Ara

floyd rose tel yüksekliğini nasıl ayarlarım lütfen yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ibanez rg 350 exz gitarım var. bu ilk gitarım daha yeni öğreniyorum çalmayı. gitarı luthiere götürüp tellerini vs değiştirdim bakım yaptırdım ancak eve geldim bazı perdelerde cızlama oluyor. gitarın sap ayarı vs. hepsi yapıldı zaten genel olarak bir sorun yok gitarda ancak floyd rose a baktım bakımdan önceki haline göre geri düşmüş nasıl yukarı yükseltebilirim ?

https://www.youtube.com/watch?v=6dZ2OBtqeM0

bu videodaki sistem var gitarımda. gitarın arkasında ayarlamak için bölüm var ancak tam anlayamadım videoyu sanırım yükseltmek için eksi tarafına alçaltmak için artı kısmına doğru çevirmem lazım ancak anlayamadım tam. bu işlerden anlayan biri yardımcı olabilir mi ? çok moralimi bozdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rookie PG -- 25 Haziran 2017; 4:46:31 >

• floyd roselu gitar aldığım için o kadar pişmanım ki. tremolo kolu kayboldu zaten kullanmıyorum bile.
  • up, yardım lazım
  • Eğer iyi bir luthier ayar çektiyse cızlama sap veya köprüyle alakalı değildir, fretlerin ermiştir. İnternette Floyd rose bloklama ile ilgili kaynaklar var işini görür belki. Ben de sevmiyorum ama hafif tremolo sevdiğim için hala kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: markidos

Eğer iyi bir luthier ayar çektiyse cızlama sap veya köprüyle alakalı değildir, fretlerin ermiştir. İnternette Floyd rose bloklama ile ilgili kaynaklar var işini görür belki. Ben de sevmiyorum ama hafif tremolo sevdiğim için hala kullanıyorum.

sadece 5.telin 2. perdesinde oluyor cızlama
  • Dediğim gibi bir yerde fret erimesi vardır. hiç yükseklik ayarına girme girme. Kullan öyle çok sıkıntı olmaz ilerde cızlamalar artınca tesfiye attırırsın olur biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.