Bildirim
FM TRANSMITTER ONERİSİ OLAN?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fm transmitterler aşırı şekilde cızırtılı oluyo. Bence almayın pişman olursunuz. Aux daha mantıklı gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: emirhanardgn
Fm transmitterler aşırı şekilde cızırtılı oluyo. Bence almayın pişman olursunuz. Aux daha mantıklı gibi.
peki aux dediğiniz nasıl oalcak? auxdan nasıl radyo çalabilirim? -
quote:
Orijinalden alıntı: evosangels
quote:
peki aux dediğiniz nasıl oalcak? auxdan nasıl radyo çalabilirim?
Telefonda radyo özelliği varsa olur yada internet radyosunu açarsınız. Bana göre de en mantıklısı aux...
Transmitterlar çok cızırtılı oluyor en pahalısını bile alsanız kaliteli ses alamazsınız heleki istanbul gibi bir şehirde yaşıyorsanız aldığınıza pişman eder adamı. Ama alırsanızda aracın direksiyonundan kumanda edemezsiniz kendi kumandaları var televizyon kumandası gibi onunla kontrol edebilirsiniz.
Aracınız destekliyorsa kaliteli bir teyip alıp bluetoot veya aux ile bağlantı yapmanız daha sağlıklı olucaktır -
www.hepsiburada.comGringo Bluetooth 4.0 Araç Kiti Fm Transmitter Fiyatıhttp://www.hepsiburada.com/gringo-bluetooth-4-0-arac-kiti-fm-transmitter-p-HBV0000080UF1?magaza=Her%20Eve%20Laz%C4%B1m
Ben bir süredir yukarıdaki ürünü kullanıyorum. Biraz cızırtı var ama rahatsız edecek kadar değil.
-
İstanbul ve çevresinde fm transmitter bir işe yaramıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: evosangels
quote:
peki aux dediğiniz nasıl oalcak? auxdan nasıl radyo çalabilirim?
Hocam aux hakkında pek bi bilgim yok ama fm transmitter kesinlikle büyükşehirlerde kullanılmaz. Ankarada kullanmaya çalıştım ben cızırtıdan hiçbir şey duyulmuyo yani. Hele ki istanbulda falan kanser eder.
Fm transmitter diğer fm bantları ile karıştığından sorun oluyor ancak siz farklı bant demişsiniz. Kendi kullandığınız bantta çalışan transmitter varsa cızırtı vs olmaz fakat o frekansta alet Türkiyede bulunur mu bakmak lazım.
Merhabalar, Konya'da xiaomi roidmi 2s ttansmitter kullanıyorum. Yeni 3s de çıkmış hatta. Mikrofon özelliği var yani Bluetooth ile telefon görüşmesi yapılabiliyor fakat çok kötü ses gitmiyor. Aracimda aux olmasına rağmen kablosuz olduğundan dolayı bu cihazi kullanıyorum ayrica hızlı sarj özelliği var tavsiye ederim, genelde cızırtı yok diyebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X