Şimdi Ara

Focus alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç haftadır arabaları inceliyoruz ve şu an için Focus 1.6 D Trend Sedan modeline epeyce aklımız yattı. 1.6 motor dizel ve 6 ileri vitesi var. Araçla ilgili birkaç sorum var.

Acaba yakıt durumu nasıldır ?
    Size göre ne gibi + ve - leri var ?
    Araçın güvenliği de bizim için en önemli unsur, internette araştırdığım kadarıyla ( çok kesin kaynaklarla karşılaşmadım ) çarpışma testlerinde filan iyiymiş doğru mu ?
    35.000-45.000 TL arasında bu segmentte öneribileceğiniz başka araçlar var mıdır ?

saygılarımla

• trend yerine titanium, olmadı collection öneririm. trendlerin çoğu titanium ya da collection'a göre şirket çıkması olma riski yüksek. ayrıca collection yeterli donanımda.
  • Cevap için teşekkürler hocam, focusun dediğiniz modellerini de araştıracağım
  • 45000 TL'ye 2011 model 1.6 TDCi Mondeo'lar var. Boşverin Focus'u, Mondeo'ya bakın
  • Hocam mondeolara baktım fakat dediğim fiyatta olanlar 80-100 bin kilometreden aşağı yapmamışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyJoker

Merhaba arkadaşlar,

Birkaç haftadır arabaları inceliyoruz ve şu an için Focus 1.6 D Trend Sedan modeline epeyce aklımız yattı. 1.6 motor dizel ve 6 ileri vitesi var. Araçla ilgili birkaç sorum var.

1.6 Dizel 6 ileri ise siz Focus 3 sedan dan bahsediyorsunuz, alabiliyorsanız mutlaka Trendx donanımı almaya çalışınderim,http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-otokoc-tasdelenden-2013-focus-trend-x-tdci-sedan-orjinal-132747248/detay

• evet hocam focus 3 sedan bakıyoruz. Yakıt durumu nasıl ? 1.6 dizel manuel vites
  • konuyu yükseltelim
  • imzamdaki araç focusun sadece yüksek hali malum araçtan çok memnunum tek sıkıntı yalıtım zayıf ancak bunu sağlamlık sorunsuzluk ve lider yol tutuşuyla kapatıyor tavsiye ederim geçenlerde rent a car sahibi bir arkadaşımın 150 bindeki trend donanım dizel aracına binseydiniz focustan başkasına bakmazdınız 2 büyük kazası vardı ve arkadaşım kendi içinde kullanıyordu çok hor kullanıyordu kısaca tavsiye ederim
  • Bu aracın içi ve bagaj kapasitesi sınfındaki muadillerinden biraz küçük olabilir bunuda düşünün.
  • Bence focusun tek dezavantajı sesi içeri çok alıyor (dizel olursa). Onun dışında kullanışlı ekonomik bir araç.
  • quote:

evet hocam focus 3 sedan bakıyoruz. Yakıt durumu nasıl ? 1.6 dizel manuel vites

Hocam Focus 3 dizelin yakıt tüketimi hakkında tam bir fikrim yok ancak bizim aracımız 2004 model C-Max dizel ve tüketim olarak çok memnunum, yüksek yapısı sabebiyle rüzgar direci yüksek olmasına rağmen şehiriçi 5.5 ile 6.0 arası, şehirlerarası ise 4.0-4.5 e kadar yakıt tüketimi var, bu değerler C-Max ın katalog değerlerine çok yakın. TDCi 115PS in değerleri benim değerlerimden en azından 0,5 lt/100km daha iyi olacaktır diye düşünüyorum, neticede Euro5 motor ve 6 ileri vitese sahip bir araç. Şimdiden hayırlısı olsun...
  • quote:

45 bine çıkabiliyorsanız en yeni kasanın 1.6 lpg li versiyonlarını araştırın 2. elde.
    Dizel diye eski kasa kazığı yemeyin.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

Acaba yakıt durumu nasıldır ?
    Size göre ne gibi + ve - leri var ?
    Araçın güvenliği de bizim için en önemli unsur, internette araştırdığım kadarıyla ( çok kesin kaynaklarla karşılaşmadım ) çarpışma testlerinde filan iyiymiş doğru mu ?
    35.000-45.000 TL arasında bu segmentte öneribileceğiniz başka araçlar var mıdır ?

saygılarımla

dostum ikinci el alacaksın sanırım bence ikinci elde dizele girme, en azından bana mantıklı gelmiyor.

Senin için en iyisi lpg bence. Focuslar taş gibi arabadır tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.