Şimdi Ara

focus collection ghia

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Focus collection ghia diye bir model var mı piyasada? ben sadece collection olarak biliyorum. var ise 2005 model collection ile collection ghia arasında ne gibi farklar var piyasasi hb icin nedir acaba bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberta2000 -- 30 Eylül 2007; 20:52:09 >

• Focus'un yanlış hatırlamıyorsam 2003 ve sonrası için comrort,collection,gold collection,ghia donanımlı modelleri mevcuttur..collection ghia diye bir donanım yok galiba..collection ile gold collection arasında zannedersem yol bilgisayarı farkı var..
  • bende öyle hatırlıyorum aşağıdaki linkteki ilanda collection ghia diye ilan acmiş adam, üşenmedim aradım sordum ısrar ediyor collection ghia diye geciyor arabamın modeli diyor:)

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4912377
  • Mümkün değil Collection Ghia diye bir donanım seviyesi yoktur. İkisi ayrı ayrı donanım seviyeleri. O ilanı veren arkadaş ne sattığından haberi yok galiba
    quote:

Orjinalden alıntı: liberta2000

bende öyle hatırlıyorum aşağıdaki linkteki ilanda collection ghia diye ilan acmiş adam, üşenmedim aradım sordum ısrar ediyor collection ghia diye geciyor arabamın modeli diyor:)

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4912377

• Arkadaşın dediklerine ek olarak Gold Collection'da CD çalar ve Alaşım Jant var.
    quote:

Orjinalden alıntı: birkn

Focus'un yanlış hatırlamıyorsam 2003 ve sonrası için comrort,collection,gold collection,ghia donanımlı modelleri mevcuttur..collection ghia diye bir donanım yok galiba..collection ile gold collection arasında zannedersem yol bilgisayarı farkı var..
  • focus collection ghia diye bir model yok bildiğim kadarıyla...
  • Yoktur.. ..
    Şartlar tutuyorsa Gold Collection olabilir bu araba..
    Ama ilana göre gold'da değil bu araba..
  • peki fiyatı uygunmudur arkadaşlar son 19000 e verecem diyor:)
  • 2005 bir focus için iyi fiyat bence...
    sonuçta 2 yaşında daha...
  • Collection Ghia diğe bir model yoktur collection ve gold collection modelleri var arasındaki farklar yol bilgisayarı, cd player,elektronik klima emin değilim ama birde yan hava yastıkları ilandaki araç 2005 model olduğuna göre collection olmalı kazası ve herhangi ciddi mekanik problemi yoksa fiyatı çok iyi birde volkan67 arkadaşım collectionlardada alaşım jant standart.
  • kesinlikle ve kesinlikle coll. ghia diye bir model yoktur. adamın ne sattığından haberi yok. yıllar önce baktığımız reno fairway'i ısrarla ferit bey diye telafuz eden galericiyi hatırladım nedense.
  • Aşağıdaki linkte; bugüne kadar ülkemize giren tüm focus modellerinin yıllara göre listesi var..
    http://www.fordclubtr.com/forum/index.php?showtopic=157835
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.