Şimdi Ara

FOCUS'TE BOYA/ASTAR SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 model 1.6 TDI Focus'üm, hareket halindeyken diğer araçların sıçrattığı taşların geldiği yerlerden paslanmaya başladı. Daha sonra bir başka aracın boyayı kavlatacak derecede sürttüğü çamurluktan gördüm ki araca hiç astar ya da macun niyetine bir şey sürülmemiş. Direkt olarak sacın üzeri boyanmış. Boyanın kazındığı her durumda paslanmaya başlıyor. Ford alacak arkadaşların bilgisine...

• Üstad ilginç ama fordların boya durumu paslanmazlık garantisi bile uzundur....Boyası öyle nazık değildir....Daha önce hondam vardı boyası ilginçti....
  • Bu zaten bir reklam taktiğidir. Her firma malının kötü yanını bastırmak için o kusurunun diğerlerinden daha iyi olduğunu söyler. Örneğin, sesli çalışan bir buzdolabı reklamını "en sessiz dolap", baz istasyonu diğerlerinden sayıca daha az olan bir GSM şirketi de "her yerde çeker" diye yapar. Meydan boş nasılsa. Salla salayabildiğin kadar.
  • Kim sallıyor anlamadım....????? Firmalar mı?? Haklısın...Hem de çook.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi last06 -- 19 Şubat 2012; 19:36:44 >
  • ***ford focus c-max boya problemi
    arkadaşlar ben ford dünya markasıdır güvenilir firmadır araçta problem çıkmaz diyerekten gittim c max titanium aldım 45.000 ytl nakit satıcı firmaya verdim geldim .3 aydır hiç problemsiz çok memnunken birden ön kaportanın üzerinde toplu iğne başı kadar beyaz noktalar gördüm .elimi sürünce elimle hissedilir derece çentikler oluşmuş konyada otokoç a götürdüm ustalar baktı ve nernik hatası olduğunun altını çizdiler. hemen firmayla temasa geçtim konyadan ve aydından ilk müracatımı yaptım ve koskaca ford bana arabamın boyanması konusunda yardımcı olacaklarını ilettiler .arabadaki sorun ön kaputtan başlamış artmış ve arabanın her tarafına yayılıyor bu yüzden arabanın full boya yaılması gerekiyor.bana bunu konyadaki servis söylüyor.ford da yetkili bi kişiye ulaşmak oldukça güç herhalde ama böyle yapmaya devam ederlerse hakkımı sonuna kadar savunacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imagestore -- 21 Şubat 2012; 15:39:19 >

• Yetkili servis sonuçta çözer ama boyama olmamalı arabayı geri alırlar ama bu sizin ne kadar kararlı olduğunuza bakar....Hemen mahkemeye gideceğinizi tüketici heyetine başvuracağınızı söyleyin ...Sorunu çözerler sizde buraya yazarsanız bilgilenmiş oluruz.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.