Şimdi Ara

Ford Fiesta 1.25i ve Golf 1.2 TSI Yorumlarınızı Bekliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben bir şey anlamadım.Birisi B diğeri C segmenti.Onu geçtim aralarında 20 bin liraya yakın da fiyat farkı var.Bence siz önce ne istediğinize bütçenize ve beklentilerinize karar verin sonrasına zaten yardımcı olunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 25 Mart 2016; 22:07:26 >
  • bloodletting. kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumlarımı okursanız ben maximum ve minumu fiyat olarak bunları verdim ikisinden hangisini alıyım demedim yani ona göre öneri bekledim :)
  • Menergy kullanıcısına yanıt
    Bilen varsa anlatsın vallahi, İzmir çevre yolunda Bornova yönüne giderken aydın sapağını 90 ile dönebiliyorum, aynı şekilde liman-Ankara-İstanbul sapağını 118 ile dönebiliyorum bende almadan önce öyle yorumlar duyuyordum da kullanınca öyle bir sıkıntısı olmadığını farkettim açıkcası, dünyada fizik kuralları var hocam onun da bir sınırı var yenemezsiniz o kafadan kayıyor diyen tayfa virajlara hız yükselterek girme niyetindeyse bilemem he o kolay atma hali leonda var onu söyleyebilirim, zaten golfte elektronik diferansiyel kilidi var virajda gaza yüklenseniz de araç atmıyor kendisini. Golf fazla güvenlikçi bir araç o konuda aklınız kalmasın. Yüksek hız diyorsanız 215'e kadar gidiyor 1.6 tdi ben gayet stabil buldum açıkcası, perşembe günü önceden yağmur yağmış rüzgarlı boş yolda bastım 150'de falan stabildi gerisinde de ben kendime güvenmedim. Golf pişman etmez diyebilirim ama midline çok boş onu da söyleyeyim birde durum şu comfortline seviyesinde bazı şeyler sonradan eklemeye uygun geliyor ama midline donanımda bu imkan yok zaten esas orası problemli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Menergy kullanıcısına yanıt
    fiestanın 1.5 dizeli olabilir günlük 40km az değil gene, dizel mantıklı bence
    ama fiyatlarından haberim yok
  • Teşekkürler hocam değerli yorumunuz için Leon malzeme kalitesi olarakda Golf 7 nin altında kaldığını düşünüyorum fiyat biraz daha aşşağıda olsada yakıt tüketimi olarak golfun üstünde, golf dede işte tek sıkıntım midline plus olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menergy

quote:

Orijinalden alıntı: Adieu

Hocam şöyle söyleyeyim araç satışı sırasında bir hafta corsa kullandım b sınıfı araçların çoğunu da illa ki kullandım, uzun yol yapıyorum toplam 130 km işte b sınıfı araç olunca akşam ceset gibi giriyorum yatağa erkenden uyuyorum, c sınıfı gerçekten çok farkediyor konfor konusunda. Golf dizel manuel kullanıyorum şu an açıkcası eve gidene kadar dinlenmiş oluyorum diyebilirim. Kesinlikle en az c sınıfı tercih edin. Focus'un süspansiyonlar daha pürüzsüz hissettiriyor mesela bana kalırsa, uzun yolda daha az yorucu olabilir denemek lazım tabi.
    1.2 tsi konusunda 1.2 tsi golf sahibi biriyle konuşmuştum 120 civarında sabit 6 lt gibi yaktığını söylemişti ben 1.6 tdi ile o hızlara sabitleyince 5 lt falan yakıyorum geçen 130 altına düşmeden geldim 5.3 yaktı, normal seyir hızında 100-110 bandında gezersem çok rahat 4.5 lt civarını yakalıyorum.

Değerlere göre fazla korkulcak bişey yok gibi 3 yerine 5 verip biraz daha rahata ermek gibi bişey anladığım kadarıyla bir arakdas fabialarıda önerdi leonla onada bakıyorum ama golfun şuandaki fiyat bandı beni çok etkiliyor birde Midline Plus seçeneği seni üzer demişler benimde korkum o arabadan keyif almayı kaçıran şeyler gerçi sadece motor hissi bile yetiyor ama çok fazla kafadan kaydığını duydum golflerin gerçi fazlada yüksek hızlarda seyreden biri değilim sorun teşkil ediceğini zannetmiyorum ama şu iki modelede bi bakıcam bakalım hayırlısıyla :)

Midlineda artık direksiyondan teyp de var. Eğer ki ben alırken olaydı kesin onu seçerdim zira fiyatı çok iyi. Golfün sürüşü diğer c sınıfı araçlardan bile çok farklı. Değil fiesta. Anladığım kadarıyla sınıfının en iyi araçları olsun diyip bunları belirlemişsin. Mantıklı. İkisi de sınıflarının en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• araçlar arasında 20 bin tl fark var yahu,böyle karşılaştırma mı olur?Cebinizdeki paradan haber vereceksiniz önce.Golf alacak adam fiestaya Selamun aleyküm demez.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.